یک میلیارد مسلمان در حمایت از مردم غزه به پا خیزند

رئیس شورای سازمان‌های اسلامی مالزی : در حملات نظامی اسرائیل هزاران نفر کشته شدند، به مساجد و بیمارستان‌ها حمله کردند خبرنگاران را کشتند که این جنایات بی سابقه موجب بیداری مردم جهان شد بیش از یک میلیارد مسلمان در دنیا وظیفه‌ دارند در حمایت از مردم غزه علیه نسل کشی صهیونیستها اقدام کنند.
کد خبر: ۱۲۱۵۸۳۷
|
۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۷ 15 January 2024
|
3075 بازدید
|
۸

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، برنامه گفتگوی ویژه شبکه خبر موضوع «غزه در صدمین روز نسل کشی» را با محمد عزمی عبدالحمید؛ رئیس شورای سازمان‌های اسلامی مالزی و  احمد گومی از فعالان اسلامی در نیجریه بررسی کرده است.

 مجری: کنفرانس بین المللی طوفان الاقصی و دیدار وجدان‌های بشری برگزار شد و مباحث مختلفی با حضور رئیس جمهور در این کنفرانس بحث و بررسی شد. از جنگ رژیم صهیونیست علیه فلسطین هم ۱۰۰ روز می‌گذرد. به گفته منابع مستقل، تا کنون صدهزار فلسطینی در جنایت نسل کشی در این منطقه شهید، زخمی یا مفقود شدند. در گفتگوی ویژه خبری امشب می‌خواهیم راجع به غزه و راجع به همراهی افکار عمومی جهان با مردم فلسطین و تأثیر آن در جنگ و طوفان الاقصی  صحبت کنیم. 

سؤال: آقای عبدالحمید شما رئیس شورای سازمان‌های اسلامی مالزی هستید و ما تحصن یا تجمع اعتراضی مردم مالزی را در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی به طور مستمر شاهد هستیم، علت این حمایت و این تجمع‌های اعتراضی نسبت به آن چه که رژیم صهیونیستی، آمریکا و کشور‌های غربی انجام می‌دهند از نگاه مردم مالزی چیست؟

محمد عزمی عبدالحمید؛ رئیس شورای سازمان‌های اسلامی مالزی: این نمود محکومیت اتفاقاتی است که دارد در غزه می‌افتد و مردم انزجار خودشان را از این قتل عام و این نسل کشی که کاملاً قابل قبول است نشان می‌دهند. این اتفاق نابودی یک سرزمین و از بین بردن ملت آن به حساب می‌آید بنابراین آن چه که مردم مالزی انجام می‌دهند؛ اتفاقی است که هر هفته رخ می‌دهد در برابر سفارت آمریکا تا نشان بدهیم که ما اعتراض داریم نسبت به این اتفاقات و درخواست مان از آمریکا، در واقع ما آمریکا را پاسخگو می‌دانیم به خاطر این که آمریکا دارد از اسرائیل حمایت می‌کند و ما این پیام مان را با قدرت منتقل می‌کنیم و پیام ما این است که اسرائیل باید جلویش گرفته شود، تنبیه شود و نمی‌تواند این نسل کشی را ادامه دهد. برای همین است که ما در برابر سفارت آمریکا این تجمع را انجام می‌دهیم و تقریباً هر روز این اتفاق می‌افتد.

سؤال: آقای گومی؛ آقای عبدالحمید اشاره کردند به این که ما پیامی را به کشور‌های غربی و رژیم صهیونیستی با تجمع هایمان مخابره می‌کنیم و آن هم این است که این جنایات را متوقف کنید، همراهی مردم نیجریه از سال‌ها قبل و در مراسم‌های روز قدس با مردم فلسطین آغاز شد. شما بگویید مردم نیجریه به چه علت از مردم فلسطین حمایت می‌کنند؟

احمد گومی از فعالان اسلامی در نیجریه: شرایط در نیجریه البته با مالزی متفاوت است. با توجه به این که ما اگرچه یک دولت دموکراتیک داریم و بر اساس قوانین می‌توانیم تظاهرات مسالمت آمیز داشته باشیم، اما متأسفانه کشور ما از لحاظ سیاسی آن تحمل و تاب آوری را در برابر اقدامات اجتماعی و دموکراتیک ندارد و بعضی وقت‌ها برای همین وقتی تظاهرات مسالمت آمیز برگزار می‌شود در نهایت به خشونت کشیده می‌شود با دخالت نیرو‌های دولتی و پلیس وارد عمل می‌شود، متأسفانه بار‌ها تیراندازی شده و تعدادی از مردم کشته شدند و در کل باید به شما بگویم مردم نیجریه کاملاً حمایت می‌کنند از مردم فلسطین. پویش‌هایی را برگزار می‌کنند، کمک‌هایی را جمع آوری می‌کنند، به سفارت می‌برند و مردم نیجریه به طور فعال مشارکت می‌کنند، حتی علاوه بر اقدامات عملی که انجام می‌دهند، همواره دعا می‌کنند برای فلسطینیان.

سؤال: آقای عبدالحمید یک نکته در مالزی ممنوع شده پهلوگیری کشتی‌های وابسته به رژیم صهیونیستی، راجع به این موضوع و اقدامی که هم کشور‌های اسلامی و هم همه کشور‌ها در قطع روابط اقتصادی شان با رژیم صهیونیستی انجام دهند و خواسته‌هایی که مردم از دولت‌ها دارند صحبت کنید.

عبدالحمید: بله شرکت کشتیرانی زیم که به طور مستقیم تحت مالکیت اسرائیل است و به مالزی کشتی هایش را می‌فرستد، به بندر‌های مالزی می‌آید تا محموله هایش را تخلیه کند، ما تصمیم گرفتیم این تصمیم هفته قبل گرفته شد از طرف انور ابراهیم؛ نخست وزیر مالزی که ایشان تصمیم گرفتند ورود این کشتی را به مالزی ممنوع کنند و اجازه بارگیری را به این کشتی ندهند. این یک پیام بسیار قاطع بود به اسرائیل که ما نمی‌توانیم کابینه‌ای که این اقدامات را انجام می‌دهد را تحمل کنیم و اجازه نمی‌دهیم از بندر‌های ما استفاده کند. این یک تصمیم بسیار محکم بود. همه اقشار و گروه‌ها در مالزی از این تصمیم حمایت کردند و ما دنبال این هستیم که یک شرکت اسرائیلی دیگر را هم محروم کنیم و اجازه فعالیتش را در مالزی بگیریم، البته ما کار‌های دیگری هم انجام می‌دهیم و هدف این کار‌ها این است که مطمئن شویم که اسرائیل نمی‌تواند اقدامات خود را ادامه دهد، چون عامل اقتصادی یک عامل مهم است برای اسرائیل و ما با جلوگیری از یک چنین فعالیت‌هایی و متوقف کردن اقتصاد آن‌ها به طور غیرمستقیم به آن‌ها فشار می‌آوریم تا نتوانند کارشان را ادامه دهند. بنابراین آن چه که غیرمستقیم رخ می‌دهد، مثل همین کشتی‌ها و این اقدامات در واقع ما سعی می‌کنیم با این اقداماتمان به جهان بیان کنیم و اعلام کنیم که ما می‌توانیم با همکاری نکردن با اسرائیل از لحاظ اقتصادی، اقتصاد این کابینه و این رژیم را تحت فشار قرار دهیم. ما می‌توانیم با ندادن سوخت، گاز و نفت به اسرائیل آن‌ها را تحت فشار قرار دهیم و این یک اقدام بسیار مهم و برجسته است. ملت و مردم مالزی هم کاملاً طرفدار و موافق این اقدام هستند و خودشان اسرائیلی‌ها را بایکوت می‌کنند و دولت هم اجازه می‌دهد و دولت هم در این کار دخالت نمی‌کند و گفته که مردم و شرکت‌های خصوصی تصمیم خودشان است می‌توانند این به اختیار خودشان است که این اقدامات را انجام دهند و محصولات اسرائیلی را بایکوت کنند و این پیامی است به اسرائیل که آن‌ها باید جنایات خود را متوقف کنند و ما  هر کاری بتوانیم برای توقف این جنایت انجام می‌دهیم.

سؤال: آقای گومی فکر می‌کنید چنین اقداماتی علاوه بر برگزاری تظاهرات و تجمع‌ها در سراسر دنیا در حمایت از مردم فلسطین، در حوزه اقتصادی چقدر می‌تواند در همراهی مردم فلسطین و آن چه ما امروز در جنگ غزه با رژیم صهیونیستی شاهد هستیم مؤثر باشد؟

گومی: البته اقتصاد بسیار مهم است، این یک اصل مهم و غیرقابل انکار است. متوقف کردن اقتصاد می‌تواند بسیار مؤثر باشد، کار‌ها و نتایج بسیار خوبی بدهد. ما می‌توانیم تحریم اقتصادی بگذاریم، ولی متأسفانه در نیجریه با توجه به این که ترکیب ادیان وجود دارد و بعضی و گروهی از جمعیت ما غیر مسلمان هستند نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم. حتی در نیجریه گروه‌ها و نهاد‌هایی هستند که طرفدار اسرائیل هستند، بنابراین انجام چنین اقدامی مشکل است. ما حتی دولتمان با اسرائیل روابط دیپلماتیک دارد، اسرائیل سفارت دارد آن جا و روابطی بین دو طرف وجود دارد. البته روابط تجاری اسرائیل و نیجریه بسیار محدود است و ما روابط مان معمولاً با کشور‌های آسیایی و چین است و کشور‌های غربی، اما با اسرائیل به تازگی ما روابط تجاری پیدا کردیم و این هم دلیلش این است که به مدت طولانی اتحادیه آفریقا روابط دیپلماتیک با اسرائیل نداشت و بعد از آن اتفاقات هم نیجریه تا مدتی روابط دیپلماتیکش را با اسرائیل برقرار نکرده بود، اما در نهایت این اتفاق افتاد و این روابط برقرار شد. ما بنابراین الان دیگر دولتمان این را نمی‌پذیرد و می‌گوید که ما چرا دیگر باید روابطمان را قطع کنیم با اسرائیل. ولی با توجه به دادگاهی که به تازگی برگزار شد، ما صد درصد طرفدار آن پرونده‌ای بودیم که آفریقای جنوبی مطرح کرد. ما هم به نسل کشی اسرائیلی‌ها در فلسطین انتقاد کردیم.

سوال: آقای عبدالحمید بپردازیم به نکته‌ای که ما بعد از طوفان الاقصی شاهد آن بودیم در کشور‌هایی که شاید هیچ وقت صحنه‌ی برگزاری تظاهرات برای مردم فلسطین نبود تجمع‌هایی در حمایت ازمردم فلسطین برگزار شد و ما دیدیم که افکار عمومی جهان نسبت به موضوع فلسطین تغییر کرده و در بسیاری از موارد مردم مثلا حتی مناطق مختلف آمریکا همراه شدند با مردم فلسطین چرا؟ 

عبدالحمید: فکر می‌کنم که ما وارد مقیاس جدیدی از عملیات نظامی اسرائیل شدیم بخاطر این که هزاران نفر کشته شدند، هزاران ساختمان مسکونی نابود شد، زیرساخت‌های بسیار زیادی نابود شد، آن‌ها به مساجد حمله کردند، به بیمارستان‌ها حمله کردند و البته هنوز حمله می‌کنند، خبرنگاران را کشتند و در کل این جنایات و مقیاس آن بی سابقه بود از طرف اسرائیل و همین باعث شد که مردم جهان متوجه شدند و دارند پی می‌برند که اسرائیل دارد با حمایت آمریکا جنایات غیر قابل پذیرشی را انجام می‌دهد و آن‌ها با وجود درخواست‌های فراوان از سراسر دنیا برای آتش بس به کار خودشان ادامه دادند، حتی جلوی انتقال کاروان‌های کمک‌های انسان دوستانه را گرفتند و با این کارهایشان در واقع چهره واقعی خودشان را به نمایش گذاشتند و همه متوجه شدند که این‌ها برخلاف ادعایی که اسرائیل دارد آن‌ها یک دولت نیستند بلکه یک گروه  جنایتکار هستند، آن‌ها انسان‌ها را کشتند و هر چیزی که در فهرست جنایت‌ها وجود داشت همه را این‌ها مرتکب شدند و مردم دنیا واقعا نمی‌توانند سکوت کنند و نباید سکوت بکنند، سکوت در برابر اینجور جنایات در واقع نوعی همراهی با این جنایات حساب می‌شود، به همین دلیل هست که مردم سراسر جهان از لندن تا پاریس و آمریکا و آفریقای جنوبی، مسکو، سئول، کوآلالامپور، جاکارتا همه دنیا مردم نتوانستند سکوت کنند، به این دلیل بود که وجدان انسان‌ها بیدار شد و آن‌ها با هر دین و نژاد و مذهبی که بودند با توجه به این که آن‌ها شهروندان دنیا هستند آمدند و شرکت کردند حالا چه مسلمان باشند و چه نباشند و تبعه هر کشوری که باشند در واقع شهروندان جهان به حساب می‌آیند و اتفاقاتی که در غزه دارد می‌افتد می‌طلبد که ما صدایمان را بالا ببریم و برای متوقف کردن آن فریاد بزنیم، همه می‌دانند که اسرائیل این جنایات را انجام می‌دهد بخاطر این که از حمایت همه جانبه آمریکا برخوردار است اسرائیل اجازه پیدا می‌کند این جنایات را با مصونیت انجام بدهد و هیچ کس نمی‌تواند هیچ کاری با آن‌ها انجام بدهد حتی شورای امنیت سازمان ملل هم نمی‌تواند کاری با آن‌ها بکند، حتی مجمع عمومی سازمان ملل، حتی سازمان همکاری‌های اسلامی هم آن‌ها معتقد هستند که نمی‌تواند کاری انجام بدهند برای همین با خیال راحت به جنایات خودشان ادامه می‌دهند و هیچ نشانه‌ای از کند شدن این روند این جنایات دیده نمی‌شود، بنابراین باید فشار‌ها بیشتر بشود ما در واقع در خواست اول این است که دست کم یک آتش بسی برقرار باشد و بعد هم آتش بس کامل برقرار بشود و وقتی که نهاد‌های بین المللی و دولت‌ها نمی‌توانند کاری انجام بدهند آن زمان است که مردم کل جهان می‌گویند پس خودمان باید وارد عمل بشویم حداقل ما تنها کاری که می‌توانیم بکنیم این است که تظاهرات برگزار بکنیم و مردم خودشان را مسئول می‌دانند از نظر ما آمریکا و انگلیس مسئولیت دارند نسبت به این اقداماتی که اسرائیل دارد انجام می‌دهد با توجه به این که نتانیاهو نتوانسته این موضوع گروگان‌ها را حل کند، الان در واقع جنگ گره خورده و به همین دلیل مردم وقتی می‌بینند اسرائیل غیر قابل کنترل هست و دیگر هیچ کس نمی‌تواند مهارش بکند وجدان مردم بیدار می‌شود و تظاهرات‌ها را برگزار می‌کنند، در واقع مردم دنیا بر این باور هستند که فلسطینی‌ها حقوقی دارند و حقوق شان را با این وضعیت نمی‌توانند بگیرند و به همین دلیل هست که تظاهرات همچنان ادامه دارد. 

سوال: اقای گومی رفتار ملت‌ها و مردم در سراسر دنیا در موضوع و مسئله‌ی فلسطین خواسته‌ی آن‌ها چقدر می‌تواند رفتار دولت‌ها را تغییر بدهد؟ 

گومی: این سوال خیلی مهمی بود، در واقع ما شاهد یک تغییر به نظر من هستیم حتی در غرب مردم فقط به دنبال احقاق حقوق فلسطینی‌ها نیستند، آن‌ها می‌گویند از رودخانه تا دریا، یعنی این که باید رژیم نژاد پرست اسرائیل محو بشود، آن‌ها با نژاد پرستی فعالیت خودشان را ادامه می‌دهند و در واقع رژیمی هستند که برای ایجاد جدایی ایجاد تغییر و کشیدن دیوار فعالیت می‌کنند، امروز من در کنفرانسی که در تهران برگزار شد گفتم که راه حل دو کشوری راه حل مناسبی نیست، راه حل مشکلاتی که الان در سرزمین فلسطین وجود دارد نابودی رژیم اسرائیل است این رژیم و در واقع این دنیا جایی برای نژادپرستی نیست الان دیگر، این کاری که اسرائیل دارد انجام می‌دهد به هیچ وجه قابل پذیرش نیست، ما در آفریقای جنوبی در مبارزه با نژادپرستی شرکت کردیم و در آن زمان آمریکا از رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی حمایت می‌کرد، در آن زمان آن‌ها می‌گفتند که نلسون ماندلا تروریست است بنابراین ما امروز نباید تعجب کنیم که امروز هم دارند می‌گویند که حماس تروریست است همان ماندلا که تروریست بود بعدا پیروز شد و قهرمان مبارزه با نژاد پرستی و الان مردم این را متوجه شدند، آن نقاب و آن پرده‌ای که در برابر حقایق وجود داشت الان دیگر افتاده، به همین دلیل است که ما به نظر ما دیوان دادگستری بین المللی باید بسیار مراقب باشد، پرونده‌ی نسل کشی اسرائیل که آفریقای جنوبی به این دادگاه تسلیم کرده پرونده‌ای هست که درواقع آزمونی هست برای اعتبار دیوان دادگستری بین المللی، چون نسل کشی‌هایی که در غزه رخ داده کاملا روشن و مشخص است و ما حالا باید منتظر تصمیم گیری دادگاه بمانیم و ببینیم که آن‌ها چه تصمیمی می‌گیرند، این الان دنیا دنبال دیدن یک اتفاق متفاوت است، در غیراین صورت آشفتگی بر جهان حاکم خواهد شد. 

سوال: اقای عبدالحمید آقای گومی اشاره کردند به کنفرانس امروز تهران، رئیس جمهوری اسلامی ایران در این کنفرانس اشاره کردند که خون شهدای غزه وجدان‌ها را بیدار کرده و وظیفه‌ی سنگین کشور‌های اسلامی حفظ و استمرار خون این شهدا است، وظایفی که برای کشور‌های اسلامی، برای حفظ، استمرار و حراست از خون شهدای غزه تعریف شده یا تعریف خواهد شد نسبت به آنچه که رژیم صهیونیستی دارد انجام می‌دهد چیست؟ 

عبدالحمید: رئیس جمهور ایران کاملا درست گفت، آنچه که در غزه رخ می‌دهد در واقع راه افتادن حمام خون است، هر روز صد‌ها نفر به تعداد شهدا اضافه می‌شوند بنابراین این خونریزی همچنان وجود دارد و خون همچنان جریان دارد، آن‌ها البته از طرف فلسطینی‌ها هر روز مثلا شاید ۵ تا ۱۰ اسرائیلی کشته شوند و این به آن دلیل است که ما در دین خودمان یک وظایفی داریم یک تکلیفی داریم که اگر هر مسلمانی آسیب ببیند در هر مکان و هر زمان، بقیه‌ی مسلمان‌ها باید واکنش نشان بدهند، اگر بخشی از این پیکره‌ی اسلام آسیب ببیند بقیه‌ آن پیکره باید به حمایت از آن به پا خیزند، بنابراین ما نباید سکوت کنیم ما باید اقدام کنیم، ما باید اتحاد خودمان را برگردانیم بخاطر این که این ساکنان غزه مسلمان هستند و عزت آن‌ها به خطر افتاده، ما در دنیا بیش از یک میلیارد مسلمان داریم که همه آن‌ها مسئولیت کامل دارند در قبال این مسائل، آن‌ها نمی‌توانند اجازه بدهند این اتفاقات ادامه پیدا کند، کار‌هایی که مسلمان‌ها انجام می‌دهند این است که در واقع وظیفه‌ای که دارند این است که صدایشان را بلند کنند و این را تداوم ببخشند و به جهان باید اعلام کنند که مسلمان‌ها نباید و شهروندان درجه دو نیستند، جان هر مسلمان در واقع جان انسانیت به عنوان یک کلیت به حساب می‌آید بنابراین این وجدان باید بیدار بماند و با قدرت ادامه بدهد، نکته‌ی دوم این است که ما باید خودمان را به طور واقعی سازمان دهی بکنیم و یکپارچه باشیم، مشکل اتحاد و یکپارچگی همیشه برای ما وجود داشته، دولت‌ها این تعهد و پایبندی را نشان ندادند و در واقع زمان‌های حساس که فرا می‌رسد هر کس ملیت خودش را بیشتر مطرح می‌کند و مورد توجه قرار می‌دهد، اما الان مسئله‌ی جان مسلمانان مطرح است و ملیت‌ها مهم نیست، الان یک مسلمان غزه‌ای با مسلمان نیجریه‌ای تفاوتی ندارد هر کدام آن‌ها یک عضو از جهان اسلام هستند و این اسلام و در واقع جهان اسلام باید کاملا متحد بماند و این بسیار مهم خواهد بود، سومین چیزی که مسلمانان باید انجام بدهند این است که باید به قدرت خودشان واقف باشند و مسئولیت‌های خودشان را بدانند ما نباید اجازه بدهیم که از ما سوء استفاده بشود و نیروهایمان از بین برود و آنچه که لازم است برای محافظت از فلسطین و آزادسازی فلسطین باید انجام بدهیم و اگر مسلمان‌ها با هم یکپارچه بشوند هر کاری را می‌شود انجام داد. 

سوال: سوال پایانی در دقایق پایانی، موضوع پراهمیت اتحاد و همبستگی، چه در جهان اسلام و چه از سوی همه‌ی آزادی خواهان در مورد مسئله‌ی فلسطین چقدر مهم است و چگونه به این موضوع دست پیدا خواهیم کرد؟ 

گومی: با توجه به این که راجع به مسائل منطقه‌ای، مسائل دینی صحبت کردیم، من هم اشاره می‌کنم که مسلمان‌ها نباید جدا بشوند همانطور که در قرآن هم اشاره شده واعتصمو بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا، بنابر این ما این جا هم امروز من تشکر می‌کنم از جمهوری اسلامی ایران بخاطر برگزاری این نشستی که برای اتحاد مسلمانان برگزار شد و البته نمی‌دانم که آیا این اتفاقی بود یا نه، ولی خب این کنفرانس در صدمین روز حمله‌ی اسرائیل و تهاجم صهیونیست‌ها به غزه و آغاز آن نسل کشی برگزار شد، ما در قرآن و احادیث توصیه‌های فراوانی به اتحاد و یکپارچگی داریم الان شما به دشمنان مسلمانان نگاه کنید همه شان متحد هستند الان اتحادیه اروپا هست و با هم متحد هستند، نهاد‌های فراوانی دارند و با هم یکپارچه شدند، ما علاوه بر اتحاد سیاسی می‌توانیم اتحاد اقتصادی داشته باشیم ما سرمایه داریم، ما جمعیت و نیروی انسانی داریم، همه چیز ما داریم و بنابراین مسلمان‌ها باید یک بلوک سیاسی بسیار بزرگ تشکیل بدهند تا بتوانند تاثیرگذار باشند. 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۳ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۵
به ما چه
ناشناس
|
United States of America
|
۰۸:۲۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۵
یکم زود برای این بپا خواستن نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۱ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۵
یک میلیارد چند تا می شه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۰ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۵
اختلاسها را دنبال کنید متوجه میشید چقدره
ناشناس
|
Canada
|
۰۸:۵۳ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۵
یعنی آن ده میلیونی که ادعا می‌شد از ایران، اسم نوشتند، کافی نیست تا این ‌چهار پنج میلیون اسراییلی را حریف بشوند. بقول اون دوست کامن گذار تابناکی: تو رو خدا رسایی و پناهیان و شریعتمداری را اول صف بفرستید. یک میلیارد خیلی زیاد نیست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۵ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۵
اینا چرا توی کشور خودشون این حرفهای خوب را نمیزنند؟
کمال
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۵
اون کامنتی که نوشته بما چه اشتباه کرده. انسان وظیفه دارد از همنوع مظلوم خودحمایت کند. ولی سیاستهای غیرعادی وکاسه داغترازآش شدن باعث نتیجه معکوس درایران شده. همه دنیا حتی کشورهای غیرمسلمان از فلسطینیها حمایت میکنند ولی اینجا چون مردم مشمئز شده اند مجبورند خودشون چندصدنفررا جمع ومثلا تظاهرات راه بیاندازند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۵
چرا از مردم مظلوم افغانستان حمایت نمیکنی؟ آقای معلم اخلاق اونجا سرما بیداد میکنه همزمان با طوفان الاقصی زلزله شد و هزاران مشکل دیگر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟