از «لیست غیر رسمی تعدادی از کاندیداهای مجلس خبرگان» تا «قانون جدید انتخابات درباره کمک مالی به کاندیدا‌ها چه می‌گوید؟»

۴۲ روز تا انتخابات یازدهم اسفند ماه مانده است. در حالی که در این روز‌ها، بیشتر اخبار معطوف به تنش‌های مرزی در غرب و شرق کشور و برخورد‌های نیرو‌های مسلح کشور با گروهک‌های تروریستی مستقر در نزدیکی مرز‌های ما بود، همچنان فعالان سیاسی و مجریان انتخاباتی به موضوع مهم انتخابات توجه نشان داده و به دنبال تبیین مواضع و اقدامات خود بودند. در سطور زیر مروری بر آن‌ها خواهیم داشت.
کد خبر: ۱۲۱۶۵۳۳
|
۲۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۰ 18 January 2024
|
9404 بازدید
|

از «لیست غیر رسمی تعدادی از کاندیداهای مجلس خبرگان» تا «قانون جدید انتخابات درباره کمک مالی به کاندیدا‌ها چه می‌گوید؟»

۴۲ روز تا انتخابات یازدهم اسفند ماه مانده است. در حالی که در این روز‌ها، بیشتر اخبار معطوف به تنش‌های مرزی در غرب و شرق کشور و برخورد‌های نیرو‌های مسلح کشور با گروهک‌های تروریستی مستقر در نزدیکی مرز‌های ما بود، همچنان فعالان سیاسی و مجریان انتخاباتی به موضوع مهم انتخابات توجه نشان داده و به دنبال تبیین مواضع و اقدامات خود بودند. در سطور زیر مروری بر آن‌ها خواهیم داشت.

 

به وحدت اصوگرایان در انتخابات مجلس دوازدهم خوشبین هستم
به نوشته ایرنا، دبیرکل حزب موتلفه اسلامی همچنین درخصوص اینکه آیا نیروهای اصولگرا در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی وحدت می‌کنند، گفت: البته برای وحدت یک روز هم کافی است؛ اما اینکه وحدت حاصل می‌شود یا نه، بستگی به مشخص شدن اوضاع نامزدها و فهرست هر گروه دارد و آن زمان مشخص می‌شود، آنها با یکدیگر وحدت خواهند کرد یا خیر؟! بادامچیان درباره اینکه آیا به وحدت و رسیدن به فهرست واحد از سوی نیروهای انقلاب خوش‌بین هستید یا نه، تصریح کرد: به وحدت اصولگرایان خوشبین هستیم.

 

حدادعادل: چرا باید تعداد نمایندگان زن ۱۷ تن باشد؟
به نوشته ایرنا، غلامعلی حداد عادل، رئیس شورای ائتلاف با اشاره به اینکه زنان نیمی از جامعه هستند و باید درهمه عرصه‌ها باشند، توضیح داد: تعداد زنان در مجلس تناسبی با واقعیات جامعه ندارد و در میان ۲۹۰ نماینده چرا باید تعداد نمایندگان زن ۱۷ نفر باشد؟ باید این رقم افزایش یابد.

 

شریان تقریبا شبیه جبهه پایداری و نزدیک به شورای ائتلاف است
سید شهاب الدین صدر عضو هیات عالی شورای وحدت به خبرآنلاین می گوید: جبهه پایداری نیز از جمله گروه‌هایی است که در گستره نیروهای جبهه انقلاب فعالیت می‌کند که امکان دارد سلیقه آنها مقداری با بقیه گروه‌ها تفاوت داشته باشد؛ اما آنها هم فعالیت می‌کنند. همچنین به تازگی گروه دیگری به نام شریان شکل گرفته که آنها تقریباً شبیه جبهه پایداری و نزدیک به شورای ائتلاف بودند اما در نهایت آنها هم گروهی هستند که فعالیت می‌کنند.

در مجموع چهار گروه و جریان درون اصولگرایان فعال است. در این میان شورای وحدت ضمن اینکه در کل کشور و استان‌ها شکل گرفته، پارلمان استانی تشکیل داده که در آنجا با ساختار منظمی فعالیت می‌کنند؛ از این‌ روی نامزدهای انتخابات استان‌ها و شهرستان‌ها را شورای وحدت استان‌ها انتخاب کرده و از آنها حمایت می‌کنند، لیست می‌دهند و وارد عرصه انتخابات می‌شوند.

 

طحان نظیف: صلاحیت افراد بر پایه شنیده‌ها بررسی نمی‌شود
به نوشته ایرنا سخنگوی شورای نگهبان در تشریح روند بررسی صلاحیت‌ها گفت: ما در موضوع بررسی صلاحیت‌ها باید براساس اسناد و ادله اظهارنظر کنیم و نمی‌توانیم به شنیده‌ها بسنده کنیم، چون برای پاسخ به داوطلبان نیز باید اسناد متقن و دقیق داشته باشیم.

 

امام جمعه اهل تسنن پاوه: انتخابات، امری ملّی است
ماموستا ملاقادر قادری، امام جمعه اهل‌ تسنن پاوه در حاشیه دیدار ائمه جمعه با رهبر انقلاب گفت: مساله انتخابات، هم جنبه مذهبی دارد و هم جنبه ملّی. امروز انقلاب اسلامی در دنیا مطرح است، پس باید حقیقتا آن‌گونه باشیم که برای تقویت انقلاب مفید و موثر است؛ از جمله در مساله انتخابات.
از آن‌جایی که امروز معاندین و مخالفین تبلیغ می‌کنند که مردم در انتخابات شرکت نکنند، از جنبه مذهبی وظیفه ماست که مردم را دعوت کنیم در صحنه باشند و رأی بدهند.از جنبه ملی هم ما بعنوان یک ایرانی، باید در عرصه‌هایی که برای وطنمان، مملکتمان، امنیتمان و برای سربلندی ملتمان مؤثر است، حضور داشته باشیم؛ از جمله در انتخابات. انتخابات امری ملی است و ان‌شاءالله نه تنها ما شرکت خواهیم کرد بلکه مردم را به شرکت فعال دعوت می‌کنیم.

 

امسال به جای درج مهر بر شناسنامه، رای دادن افراد در سامانه ثبت احوال، ثبت می‌شود
به نوشته ایسنا محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور در همایش نمایندگان فرمانداران در انتخابات که در مجتمع آیه‌های مشهد برگزار شد، با اشاره به تغییر قانون انتخابات‌های مجلس و خبرگان رهبری، اظهار کرد: در انتخابات امسال تمام مردم می‌توانند با هر یک از مدارک شناسنامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت، گواهینامه و پاسپورت رای دهند. هم‌چنین امسال به جای درج مهر بر شناسنامه، رای دادن افراد در سامانه ثبت احوال، ثبت می‌شود.

 

قانون جدید انتخابات درباره کمک مالی به کاندیدا‌ها چه می‌گوید؟
به نوشته ایسنا حامد فتوحی دبیر ستاد انتخابات استان قزوین با اشاره به قانون شفافیت و نظارت بر تأمین مالی داوطلبین، اظهار کرد: در این قانون به صراحت گفته شده که نامزد‌های انتخاباتی چگونه و کجا می‌توانند هزینه کنند. طبق این قانون از میان اشخاص حقوقی فقط احزاب دارای مجوز می‌توانند به نامزد‌ها کمک مالی داشته باشند و بقیه گروه‌ها که مجوز نداشته باشند نمی‌توانند منابع مالی مورد نیاز نامزد‌های انتخاباتی را تأمین کنند. شخصیت‌های حقیقی که جرایم اقتصادی یا افرادی که تابعیت غیرایرانی دارند نمی‌توانند منابع مالی مورد نیاز را تأمین کنند؛ هرگونه منابع نقدی یا غیرنقدی مستقیم یا غیرمستقیم حتی در هزینه‌کرد باید در چارچوب قانون شکل بگیرد.

این مسئول گفت: در قانون شفافیت پیش‌بینی شده که کد ملی اشخاص حقیقی که می‌خواهند مبالغی واریز کنند باید مشخص باشد، همچنین احزاب باید مشخصات و شماره‌شان قید شود تا مشخص باشد کمک از چه منبعی صورت گرفته است. گروه‌های سیاسی، احزاب و حتی شخص حقیقی برای تبلیغات یا هزینه‌کرد باید موافقت کتبی داوطلب مورد نظرشان را داشته باشند؛ این تأییدیه کتبی در مصداق همان معرفی منابع مالی محسوب می‌شود.

دبیر ستاد انتخابات استان قزوین خاطرنشان کرد: منابع مالی که خود داوطلب هزینه می‌کند، نیز باید مجزا مشخص باشد؛ اگر وجوهی بدون مشخصات واریز شود، طبق قانون به عنوان اموال مجهول‌المالک شناسایی می‌شود، تکلیف اموال مجهول‌المالک نیز در قانون مشخص و متعلق به دولت است.

 

۷۵۰۰  داوطلب انتخابات مجلس متقاضی حضور در لیست شورای ائتلاف هستند
دبیر شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب تاکید کرد: بیش از ۷۵۰۰ کاندیدا‌ی انتخابات مجلس شورای اسلامی با مراجعه به سایت شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب ثبت نام کرده‌اند که حدود ۲۴۰۰ تن از این نامزد‌ها را بانوان تشکیل می‌دهند.
رضا داوری در نشست بانوان شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب بیان کرد: ۲۲۰ نماینده کنونی مجلس شورای اسلامی از فهرست شورای ائتلاف به مجلس راه پیدا کردند و در انتخابات شورای شهر نیز بیش از ۸۰ درصد از نامزد‌هایی که در فهرست شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب بودند به شورا‌های شهر راه پیدا کردند.

 

انتخابات یک رزمایش سیاسی است
وحیدی با تاکید بر اینکه انتخابات یک رزمایش سیاسی است، بیان کرد: هم وفاداران انقلاب و هم دشمنان نظام همه به این انتخابات چشم دارند، زیرا این رویداد مهم نشان‌دهنده اوج قدرت و اقتدار کشور است؛ لذا ما وظیفه داریم تمام بستر‌ها را برای انتخابات عادلانه و بدون تبعیض فراهم کنیم.وزیر کشور  با بیان اینکه در کشور ما، تمام مردم حق رای دارند، اضافه کرد: در ایران حتی محکومان قضایی هم حق رای دارند و هر فردی با هر موقعیتی می‌تواند رای دهد. این یک انتخابات عادلانه و بدون تبعیض و از افتخارات نظام ماست.

 

۱۴۷ کاندیدای شاخص انتخابات مجلس خبرگان رهبری
خبرآنلاین به لیست غیررسمی از نامزد‌های مجلس خبرگان سراسر کشور دست یافته که البته مشخص نیست چه کسانی از تهران یا دیگر حوزه‌های انتخابیه کاندیدا شده اند و آیا در لیست تایید قرار خواهند گرفت یا ردصلاحیت!

نام شماری از کاندیدا‌های مجلس خبرگان را در ادامه می‌بینید؛

۱. ابراهیم اکبری
۲. ابراهیم کلانتری
۳. ابراهیم معراج
۴. احمد خوانساری
۵. احمد دانش زاده مومن
۶. احمدعلی محمودی
۷. امان اله فدایی
۸. امیر عباس اکبری
۹. ایوب زنجیری سلطان احمدی
۱۰. جواد خسروی بابادی
۱۱. حسن روحانی
۱۲. حسن علیرضایی
۱۳. حسن لزومی
۱۴. حسن نوروزی
۱۵. حسن حلبیان
۱۶. حسین خلیفه
۱۷. حسین صفدری
۱۸. حسینعلی سعدی
۱۹. حمزه محمودی
۲۰. حمید حوالی شهریاری
۲۱. حمید عبدالهیان
۲۲. حیدر مصلحی
۲۳. ذبیه. اله نعیمیان
۲۴. رحیم محمدی
۲۵. رضا خدری
۲۶. سعید صلح میرزایی
۲۷. سیدابراهیم احمدی
۲۸. سید ابوالحسن نواب
۲۹. سیداحد حسینی
۳۰. سیداحمد امام موسوی
۳۱. سیداحمد حسینی
۳۲. سیداحمد مرتضوی مقدم
۳۳. سیداحمد موسوی وادقانی
۳۴. سیداسمعیل حسینی مقدم
۳۵. سیداکبر بذرگری
۳۶. سیدحکیم لطیفی
۳۷. سیدرسول حسینی
۳۸. سیدرضا تقوی
۳۹. سید رضی قادری
۴۰. سیدصادق محمدی
۴۱. سید عبدالرحیم حسینی
۴۲. سیدعلی موسوی نسب
۴۳. سید علیرضا جعفری
۴۴. سیدغفور الهیان
۴۵. سید غلامرضا هاشمی
۴۶. سیدمجتبی طاهری
۴۷. سیدمحسن محمودی
۴۸. سیدمحمد عابدین زاده حاجی
۴۹. سیدمحمد فاطمی ابهری
۵۰. سیدمحمدرضا میرتاج الدینی
۵۱. سیدمحمدرضا چاوشی‌ها
۵۲. سیدمحمدصادق علم الهدا
۵۳. سیدمحمد علی آل هاشم
۵۴. سیدمحمدعلی موسوی
۵۵. سیدمحمدمهدی ارفع
۵۶. سیدمحمود علوی
۵۷. شهاب الدین عظیمی
۵۸. عابدین مومنی
۵۹. عباس شفیعی نژاد
۶۰. عبدالجواد ابراهیمی فر
۶۱. عبدالسلام کریمی
۶۲. عبداله متقی زاده
۶۳. علی اکبر بهرامی دشتکی
۶۴. علی رازینی
۶۵. علی رحمانی فرد
۶۶. علی قریب دوست
۶۷. علی مومن پور
۶۸. علیرضا اعرافی
۶۹. علیرضا تقوایی
۷۰. غلامرضا صادقی
۷۱. غلامرضا مصباحی مقدم
۷۲. غلامعلی صفایی
۷۳. غلامعلی نعیم آبادی
۷۴. فرامرز فیاضی آور زمانی
۷۵. قربانعلی دری نجف‌آبادی
۷۶. محسن اسماعیلی
۷۷. محسن قمی
۷۸. محمد حاجی ابوالقاسم دولابی
۷۹. محمد خدیری
۸۰. محمد صالحی
۸۱. محمد مجلس
۸۲. محمدآقا امامی
۸۳. محمدحسین بیاتی
۸۴. محمدحسین محمدی
۸۵. محمدحسین مختاری
۸۶. محمدرضا محرابی
۸۷. محمدرضا ناصری کوچه بیوک
۸۸. محمدعلی اکبرپور
۸۹. محمدعلی موحدی
۹۰. محمدمهدی باباجان نژاد چاری
۹۱. محمدمهدی خوانساری
۹۲. محمدمهدی رفیع پور
۹۳. محمددمهدی نورایی یگانه
۹۴. محمدهادی رحمانی
۹۵. محمدهادی رحیمی صادق
۹۶. محمود رجبی
۹۷. محمود محمدی عراقی
۹۸. مصطفی رستمی
۹۹. مصطفی سلیمانیان
۱۰۰. مصطفی فاطمی بصیر
۱۰۱. مصطفی پورمحمدی
۱۰۲. مهدی برزگر
۱۰۳. مهدی گرامی پور
۱۰۴. میرجواد مرعشی
۱۰۵. نعمت اله قادری
۱۰۶. هادی صادقی
۱۰۷. ولی اله لونی
۱۰۸. محمد امامی کاشانی
۱۰۹. محسن حیدری آل کثیری
۱۱۰. سیدعلی شفیعی
۱۱۱. عباس کعبی نسب
۱۱۲. عبدالکریم فرحانی
۱۱۳. حسن عالمی
۱۱۴. سیداحمد علم الهدی
۱۱۵. سیدمجتبی حسینی
۱۱۶. سیدیوسف طباطبایی نژاد
۱۱۷. عبدالمحمود عبداللهی
۱۱۸. مرتضی مقتدایی
۱۱۹. سیدابوالحسین مهدوی
۱۲۰. عبدالنبی نمازی
۱۲۱. محمدتقی پورمحمدی
۱۲۲. علی ملکوتی
۱۲۳. احمد پروائی ریک
۱۲۴. سیدعلی حینی اشکوری
۱۲۵. رضا رمضانی
۱۲۶. صادق آملی لاریجانی
۱۲۷. علی معلمی
۱۲۸. محمد بهرامی خوشکار
۱۲۹. سیداحمد خاتمی
۱۳۰. امان الله علیمرادی
۱۳۱. عسکر دیرباز
۱۳۲. سیدعلی اکبر قریشی
۱۳۳. محسن مجتهد شبستری
۱۳۴. سیدحسن عاملی
۱۳۵. مجید تلخابی
۱۳۶. علی اسلامی
۱۳۷. محسن کازرونی
۱۳۸. سیدمحمد حسینی شاهرودی
۱۳۹. سیدابوالهادی حسینی شاهرودی
۱۴۰. احمد مبلغی
۱۴۱. محسن محمدی اراکی
۱۴۲. سیدهاشم حسینی بوشهری
۱۴۳. سیدمحسن سعیدی گلپایگانی
۱۴۴. علیرضا اسلامیان
۱۴۵. ابراهیم رئیسی
۱۴۶. سیدشرف الدین ملک حسینی
۱۴۷. احمد بهشتی

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۸
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۱
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۸:۲۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۸
ووی چه هیجان انگیز
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۹ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۸
خدایا پس کی میرسه روز انتخابات؟؟ خدایا دیگه نمیتونم!!زودتر شروع کنید برو بچ.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۸
!!یعنی کیا انتخاب میشن برایه خدمت به مردم !!!؟؟؟.یعنی چی میشه ؟؟؟؟ واییییییییییی آدرنالینم زده بالا رو هزاره
رحیم
|
Canada
|
۱۸:۳۵ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۸
از نکات جالب دورقبل این بود که محمودعلوی برای مجلس شورا رد صلاحیت شد وبرای مجلس بسیارمهمترخبرگان تایید. الان هم که برای مجلس شورا باز رد شده است ولی اگر برای خبرگان تاییدشود که به احتمال قوی هم میشود بسیارجالبترمیشود
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۸
این خانوم روانشناس رو آدم میبینه هم افسردگیش برطرف میشه .بهتره بجای آگهی موکاری وبوتاکس و دست وپای علیل و آگهی های چندش آورپزشکی همچین آگهی هایی بذارین. دیگه مخاطباتونم اززیادی آکهی گلایه نمیکنند وهزینه های سایت هم که میدونیم تبعا کمک دولتی نداره تامین میشه
ناشناس
|
United States of America
|
۱۸:۴۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۸
کی رای میده اخه حالا لیست های قشنگ قشنگم بدند
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۰۱ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۸
تا الان مجلس چه کار مفیدی در مهار تورم انجام داده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۳ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۸
رای بدهید به گوشت کیلویی ۶۰۰۰۰۰ تومانی و موشک ۲۰۰۰ کیلومتری
ناشناس
|
Germany
|
۱۹:۴۴ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۸
از طرف خودم اعلام میکنم رای نمیدم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۹ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۸
خیلی تاثیر گذار....نبود تفاوتی نداره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۱ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۸
خب اول باید کلیت رو پذیرفت تا به جزییات رای داد
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟