عکس آرشیوی است.
به گزارش «تابناک» به نقل از رکنا، آنها به دلیل نداشتن محلی برای اقامت، در خودرو خوابیده بودند و به دلیل سرمای هوا، در خودرو پیک نیک روشن کرده و به علت مسمومیت با گاز مونوکسید کربن جان خود را از دست دادند.
این زن و شوهر میتوانستند با مراجعه به بخش مربوطه در بیمارستان، از آنها آدرس نزدیکترین همراه سرا را دریافت کنند تا بتوانند شب را در آنجا اسکان پیدا کنند. این همراه سراها که توسط شهرداری تهران ایجاد شده است، قابلیت حضور به صورت خانوادگی را نیز دارند؛ اما اینکه چرا در این مورد خاص، این زن و شوهر به همراه سرا نرفته اند جای سوال است.
احمد احمدی صدر، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران در گفتگو با رکنا در خصوص وجود همراه سرا در پایتخت، با ابراز تاسف از وقوع چنین حادثهای گفت: همراه سراها برای خدمت رسانی به همراهان بیماران در نظر گرفته شده است. در حال حاضر با ۵۰۰ تخت ظرفیت در همراه سراها وجود دارد و به همراهان بیماران خدمات ارائه میشود.
وی در ادامه گفت: استفاده از وسایل گرمایشی ناایمن و غیراستاندارد در فصل سرد در خودورها امری خطرناک است و در گذشته این موارد استفاده به وفور دیده میشد. هدف ما افزایش تعداد همراه سراها با مشارکت خیرین سلامت است.
احمدی صدر با بیان اینکه بر اساس قانون، شهرداری تهران موظف به ایجاد همراه سرا نیست تاکیدکرد: امیدواریم در آینده نزدیک با تصویب قانونی، یکی از دستگاهها متولی این امر شود. مردم میخواهند دستگاه ها، وظایف ذاتی خودشان را انجام دهند. در قانون اساسی حاکمیت مکلف به ارائه خدمات سلامت است و همراهان بیماران نیز یکی از حوزههای جانبی خدمات سلامت است.
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران در پایان افزود: نهادها و وزارتخانهها در ارائه خدمات مطلوب به همراهان بیماران مسئولیت اجتماعی دارند؛ سهم مسئولیت اجتماعی این ارگانها میتواند به سوی خدمات رسانی به همراهان بیماران هدایت شود؛ به عنوان نمونه یک یا دو اتاق از هتلها و مهمانسراهای سازمانی در تهران میتواند در اختیار همراهان بیماران قرار گیرد.
گفتنی است که پیشنهاداتی از جمله بازگشایی درب مساجد و همچنین قرار دادن محلهایی برای اسکان همراهان راه حلی است که میتوان مورد توجه قرار داد.