صد و هفتاد و هفتمین روز از جنگ غزه

پیشنهاد مقام آمریکایی برای حمله هسته ای به غزه/شمار شهدای غزه به ۳۲۷۸۲ نفر رسید/ طرح آمریکا برای حمله زمینی به رفح/حمله توپخانه‌ای حزب الله به ۲ پایگاه ارتش اسرائیل

جنگ غزه در شرایطی وارد صد و هفتاد و هفتمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز گشته و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.
کد خبر: ۱۲۲۹۶۴۲
|
۱۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۷ 31 March 2024
|
14586 بازدید
|

پیشنهاد مقام آمریکایی برای حمله هسته ای به غزه

بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد صد و هفتاد و هفتمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز گشته و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.

پاپ فرانسیس آتش‌بس فوری در غزه را خواستار شد
۱۴۰۳/۰۱/۱۲ - ۱۸:۱۴

رهبر کاتولیک‌های جهان برقراری آتش‌بس فوری در غزه و دسترسی مردم این منطقه به کمک‌های بشردوستانه را خواستار شد.

به گزارش پایگاه خبری «واتیکان نیوز»، پاپ فرانسیس در پیام خود به مناسبت عید پاک اعلام کرد: راه بشریت با سنگ جنگ، بحران انسانی، نقض حقوق بشر و قاچاق انسان، سد شده است.

وی، راه نجات بشریت را آمدن منجی اعلام کرد و گفت: راه آمدن منجی را با به راه انداختن جنگ، بسته‌ایم.

رهبر کاتولیک های جهان احترام به قوانین بین الملل توسط طرفین درگیری در اوکراین و سرزمین‌های اشغالی فلسطین را خواستار شد و ابراز امیدواری کرد که تمام اسرای جنگی آزاد شوند.

پاپ فرانسیس، همچنین برقراری آتش‌بس فوری در غزه، تبادل اسرا و دسترسی مردم غزه به کمک‌های بشردوستانه را خواستار شد.

وی، غیرنظامیان به ویژه کودکان را قربانیان اصلی جنگ در مناطق مختلف جهان دانست و برای پایان یافتن خصومت‌ها در جهان دعا کرد.

رهبر کاتولیک های جهان، همچنین درباره برقراری صلح و ثبات در سوریه، لبنان، هائیتی، میانمار، کشورهای آفریقایی و همچنین مناطق مرزی جمهوری آذربایجان و ارمنستان ابراز امیداری کرد.

شمار شهدای غزه به ۳۲۷۸۲ نفر رسید
۱۴۰۳/۰۱/۱۲ - ۱۸:۱۳

رژیم صهیونیستی خبرنگاران را در محوطه بیمارستان الاقصی در دیر البلح در مرکز غزه هدف قرار داد و با شهادت۲ تن دیگر، تعداد شهدای غزه به ۳۲ هزار و ۷۸۲ رسید.

به گزارش تانمای خبری شبکه تلویزیونی الجزیره، دفتر رسانه‌ای دولت غزه می‌گوید رژیم صهیونیستی با بمباران چادرهای خبرنگاران و آوارگان داخل بیمارستان شهدای الاقصی، مرتکب قتل عام جدیدی شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی چادر خبرنگاران را در محوطه بیمارستان الاقصی در دیرالبلح هدف قرار داد و بر اساس گزارش‌های اولیه، ۲ فلسطینی کشته و تعدادی از خبرنگاران زخمی و به داخل بیمارستان منتقل شدند.

این دفتر از تمامی سازمان‌های بین‌المللی، منطقه‌ای و محلی مرتبط با امور بهداشتی و پزشکی خواست تا این جنایت وحشتناک را محکوم کنند.

در بیانیه منتشر شده در تلگرام آمده است: ما، دولت آمریکا، اشغالگران و جامعه بین‌الملل را به دلیل حمایت نظامی و سیاسی از اشغالگری مسئول کامل این جنایت می‌دانیم.

این بخش جدیدی از حملات مداوم اسرائیل به خبرنگاران است.

خبرنگاران در طول این درگیری به طور هدفمند هدف قرار گرفته اند. از ماه اکتبر تاکنون بیش از ۱۳۰ روزنامه نگار فلسطینی به کشته شدند.

وزارت بهداشت غزه در بیانیه ای اعلام کرد که تعداد شهدای حملات اسرائیل به غزه به ۳۲ هزار و ۷۸۲ نفر رسیده است و از ۷ اکتبر (۱۵ مهر) تاکنون نیز ۷۵ هزار و ۲۹۸ نفر مجروح شده اند.

این آمار، ۷۷ کشته و ۱۰۸ زخمی در ۲۴ ساعت گذشته را شامل می‌شود.

شبکه خبری القاهره مصر می‌گوید مذاکرات برای آتش‌بس در غزه امروز (یکشنبه) در قاهره از سر گرفته می‌شود.

حمله توپخانه‌ای حزب الله به ۲ پایگاه ارتش اسرائیل
۱۴۰۳/۰۱/۱۲ - ۱۸:۱۱

رزمندگان مقاومت اسلامی حزب الله لبنان دو پایگاه نظامی اشغالگران در شمال فلسطین اشغالی را هدف قرار دادند.

به گزارش فلسطین آنلاین، حزب الله لبنان با انتشار بیانیه کوتاهی اعلام کرد در این حمله، پایگاه نظامی «رامیم» به طور مستقیم هدف آتش توپخانه مقاومت لبنان قرار گرفت.

رزمندگان حزب الله در عملیات دیگری، پایگاه نظامی «المالکیه» را با موشک‌های «برکان» هدف قرار دادند.

این رسانه فلسطینی همچنین گزارش داد به دنبال فرود آمدن چند موشک در اطراف این پایگاه اشغالگران، آژیر خطر در شهرک‌های صهیونیست‌نشین «کریات شمونه» و «مرجلیوت» در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد.

در مقابل، هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی، شهر الخیام و روستای الطیبه در جنوب لبنان را بمباران کردند.

گاردین: مقیاس تخریب و کشتارها در غزه انکار جنایات جنگی را دشوارتر می‌کند
۱۴۰۳/۰۱/۱۲ - ۱۸:۱۰

با افزایش شهدا، ویرانی و رنج انسانی در غزه، نگرانی‌ها از سوی متحدان کلیدی رژیم صهیونیستی به هشدارهایی مبنی بر «خطر ارتکاب جنایات جنگی» توسط این رژیم در نوار غزه تبدیل شد.

 ارتش صهیونیستی از همان چند روز اول حملاتش، زمانی که تمام محموله‌های غذا، آب و سوخت به غزه را قطع کرد، با این پرسش مواجه بود که آیا قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند یا خیر.

حملات ارتش صهیونیستی بیش از ۳۲۰۰۰ شهید برجای گذاشته که اکثریت آنها زن و کودک هستند. اکثر ساکنان، خانه‌های خود را ترک کرده‌اند و کمبود غذا، آب تمیز و مراقبت‌های بهداشتی آنقدر شدید است که کودکان به دلیل سوء تغذیه جان خود را از دست می‌دهند. اتهامات مبنی بر اینکه این رژیم مرتکب جنایات جنگی می‌شود، بیشتر بر حمایت از غیرنظامیان متمرکز است. همچنین نگرانی‌هایی در مورد رفتار با بازداشت شدگان وجود دارد که شامل اعضای مظنون حماس نیز می‌شود. این رژیم متهم به مسدود کردن ارسال کمک‌های بشردوستانه و مجازات دسته‌جمعی در نتیجه کنترل ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه و اطراف آن است.

در کمپین‌های بمباران و در طول عملیات زمینی، ارتش صهیونیستی به انجام حملات نامتناسب، هدف قرار دادن بی رویه و کشتار جمعی زیرساخت‌های غیرنظامی متهم شده است. تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که احتمالاً بیش از نیمی از ساختمان‌های غزه آسیب دیده یا ویران شده‌اند. این رژیم متهم به جابجایی اجباری و کوتاهی در محافظت از غیرنظامیانی است که از دستورات تخلیه پیروی نمی‌کنند، حتی اگر انتخاب اقامت به حق غیرنظامیان برای حمایت، تحت قوانین بین‌المللی پایان دهد.

به نوشته گاردین، نیروهای صهیونیست متهم به سوء استفاده از بازداشت شدگان و کشتن افراد غیرمسلح، از جمله سه اسیر اسرائیلی که از اسارت فرار کرده بودند، هستند. هر دو غیرقانونی هستند حتی اگر افراد مورد هدف، جنگجویان باشند.

شخصیت‌های عمومی در جامعه اسرائیلی، از جمله سیاستمداران و روزنامه‌نگاران، به تحریک به نسل کشی متهم شده‌اند، از جمله در نامه‌ای به مقامات قضایی که توسط روشنفکران، سیاستمداران و دیپلمات‌های سابق رژیم صهیونیستی امضا شده است.

گاهی اوقات یک عمل یا مجموعه‌ای از اقدامات می‌تواند بیش از یک جرم باشد. مسدود کردن کمک‌های غذایی الزامات سربازان را برای برآوردن نیازهای اولیه غیرنظامیان در مناطق تحت کنترل خود نقض می‌کند و به منزله مجازات دسته جمعی یک جمعیت غیرنظامی است.

اجرای قوانین جنگ حتی زمانی که دشمن آنها را بشکند، الزام آور است. دفاع از «اسرائیل» به دلیل کمبود منابع اولیه - به‌ویژه مواد غذایی - در سرزمینی که ارتش صهیونیستی تمام مرزها را در دست دارد و نیروهایش بر زمین تسلط دارند بسیار سخت‌تر است. اخیراً، دادگاه بین‌المللی دادگستری به تل‌آویو دستور داد که اجازه دسترسی بلامانع به کمک‌های غذایی به غزه را بدهد و گفت: «قحطی در راه است».

 تارا ون هو، دانشیار دانشکده حقوق و مرکز حقوق بشر دانشگاه اسکس، گفت: واضح‌ترین مورد نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه، موضوع کمک است. این مجازات دسته جمعی است زیرا اسرائیل عملاً می‌گوید که به دلیل فلسطینی بودن، همه ساکنان غزه در کارهایی که حماس انجام می‌دهد دخیل هستند و در نتیجه با گرسنگی روبرو هستند.

وی می‌گوید: اسرائیل نمی‌تواند مرگ غیرنظامیان با این تعداد زیاد و به صورت یکباره را توجیه کند و مثلا بگوید که یک حمله خاص اشتباه بوده است. یا اینکه هدف قرار دادن بیمارستان یا مدرسه یا دانشگاه یا مسجد ضروری بود و حمله متناسب بوده، نمی‌توانید آن را با مقیاسی که ما می‌بینیم و با ماهیت ثابت آنچه می‌بینیم توجیه کنید.

برخی از کارشناسان تلاش می‌کنند تا تخریب گسترده خانه‌ها و زیرساخت‌های غیرنظامی در غزه به عنوان یک جنایت جمعی، یعنی «تخریب و ریشه‌کنی» شناخته شود، چیزی شبیه «نسل‌کشی».

طرح آمریکا برای حمله زمینی به رفح
۱۴۰۳/۰۱/۱۲ - ۱۸:۰۸

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، پیشنهاد واشنگتن را برای جایگزینی برای حمله زمینی ارتش صهیونیستی به شهر رفح ارائه کرد.

بر اساس گزارش کان نیوز، ژنرال چارلز کیو براون، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، طرح کلی عملیات نظامی ارتش صهیونیستی در رفح را به هرتزی هالووی، رئیس ستاد ارتش صهیونیستی ارائه کرده است.

براساس این گزارش، چارلز براون طی گفتگوی اخیر با ژنرال هالووی اظهار داشت که با توجه به تعداد تلفات غیرنظامیان در بخش‌های شمالی و مرکزی غزه، ایالات متحده تلفات گسترده غیرنظامیان در رفح را تحمل نخواهد کرد.

براون پیشنهاد واشنگتن را چنین بیان کرد: رفح به طور کامل از بقیه نوار غزه جدا و منزوی شود و نیروهای اسراییلی عملیات‌های هدفمند در نقاط خاص براساس اطلاعات نظامی انجام دهند. آمریکا همچنین پیشنهاد تشکیل یک اتاق جنگ مشترک با اسرائیل را داده است. 

براساس گزارش کان، آمریکا ناامیدی خود را از عدم وجود یک طرح برای پسا جنگ در غزه اعلام داشته و پیشنهاد حفاظت از مرز غزه و مصر با استفاده از فناوری‌های پیشرفته برای جلوگیری از قاچاق سلاح از طریق کریدور فیلادلفیا را داده است.

ارتش صهیونیستی قصد دارد به شهر رفح در نزدیکی مرز با مصر در جنوب نوار غزه حمله کند. این آخرین منطقه پرجمعیت تحت کنترل حماس است. با این حال، ایالات متحده با برنامه‌های تل آویو مخالف است. کشورهای غربی و مصر مخالفت خود را با تهاجم به این شهر اعلام کرده‌اند و خطر تلفات گسترده در میان پناهجویان را ذکر کرده‌اند. در پاسخ، تل‌آویو پیشنهاد تخلیه 1.4 میلیون غیرنظامی را به مناطقی در بخش مرکزی منطقه داده است.

در اواسط ماه مارس، مذاکرات چندجانبه درباره آتش بس در نوار غزه در دوحه قطر آغاز شد. شورای امنیت سازمان ملل متحد در 25 مارس قطعنامه‌ای را تصویب کرد که در آن خواستار آتش بس در نوار غزه تا پایان ماه مبارک رمضان شد.

واکنش حماس به ازسرگیری مذاکرات آتش بس در قاهره
۱۴۰۳/۰۱/۱۲ - ۱۸:۰۷

جنبش حماس به اخبار منتشر شده درباره ازسرگیری مذاکرات آتش بس در قاهره واکنش نشان داد.

حسام بدران، عضو دفتر سیاسی حماس گفت: هیچگونه هیئتی از ما در قاهره حضور ندارد چرا که پیشنهادهای رژیم اشغالگر در حد خواسته‌های ملت ما نیست.

وی همچنین درباره پیشنهاد تشکیل نیروی بین‌المللی برای اداره غزه گفت: ما با درخواست برای تشکیل نیروی عربی یا بین المللی برای اداره غزه مخالف هستیم. ملت فلسطین قیمومیت را رد می‌کند.

حسام بدران همچنین پیش از این گفته بود: اولویت‌های جنبش حماس توقف تجاوز به غزه و ورود کمک‌های بشردوستانه، بازگشت آوارگان و بازسازی غزه است.

وی گفت: ما به مقاومت در برابر اشغال تا زمان دستیابی به استقلال کامل ادامه می‌دهیم.

پیش از این رسانه‌های عبری اعلام کردند رژیم صهیونیستی با آزادی اسرای معامله شالیط (وفاداری به آزادگان) در راستای مذاکرات معامله تبادل اسرا با حماس موافقت کرده است.

شبکه کان رژیم صهیونیستی گزارش داد: تل آویو با آزادی زندانیانی که چند سال پیش در راستای «معامله شلیط» آزاد شده و مجددا بازداشت شده بودند، موافقت کرده است و این اقدام در ازای آزادی دو سرباز اسرائیلی هدار گولدن و آرون شائول صورت می‌گیرد که گردان‌های القسام در سال ۲۰۱۴ آنها را بازداشت کردند.

این شبکه اعلام کرد: این پیشنهاد به جنبش حماس ارائه شده اما آنها پاسخی نداده‌اند و احتمالا در چارچوب مذاکرات قاهره مطرح خواهد شد.

یک منبع امنیتی مصری پیش از این اعلام کرد مذاکرات آتش بس میان حماس و رژیم صهیونیستی در قاهره امروز یکشنبه از سرگرفته می‌شود.

در این راستا احمد عبدالهادی، نماینده جنبش حماس در لبنان در مصاحبه با المیادین گفت: مذاکرات غیر مستقیم میان مقاومت فلسطین و رژیم اشغالگر به صورت واضح نشان داد که این رژیم به دنبال هیچگونه توافقی نیست. ما خواهان توافقی هستیم که شامل پایان جنگ، عقب نشینی اشغالگران از نوار غزه و بازسازی آن باشد. اولویت ملت فلسطین مقابله با تجاوز، پایداری و پیروزی در این جنگ است.

وی درباره مذاکرات تبادل اسرا گفت: ما انعطاف زیادی نشان دادیم اما به هیچ گونه ضمانتی از سوی اشغالگران درباره توقف جنگ دست نیافتیم. در صورتی که چنین ضمانت‌هایی وجود نداشته باشد ما هیچگونه معامله‌ای را امضا نخواهیم کرد.

عبدالهادی تاکید کرد: تصمیم پایان جنگ در دست واشنگتن است که بر جنگ نسل کشی و گرسنگی در غزه نظارت می‌کند. طرح آمریکا نیز همان اهداف اسرائیل را دارد. آمریکا نیز مثل اسرائیل به دنبال از بین بردن مقاومت و ایجاد جایگزینی برای آن در نوار غزه است. آمریکا یا رژیم اشغالگر هیچگونه جدیتی برای رسیدن به معامله تبادل اسرا ندارند.

پیشنهاد مقام آمریکایی برای حمله هسته ای به غزه

یک قانونگذار آمریکایی اخیرا در یک سخنرانی پیشنهاد داد مانند حمله هسته‌ای آمریکا به ژاپن در جنگ جهانی دوم، غزه نیز هدف حمله‌ هسته‌ای واقع شود! اظهاراتی که واکنش‌های گسترده‌ای را در پی داشته است.

 با انتشار تصویر اظهارات جنجالی «تیم والبرگ» عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا که او در آن خواستار حمله هسته‌ای به غزه شده بود، مقامات و کاربران فضای مجازی انتقادات گسترده‌ای را علیه این عضو مجلس نمایندگان آمریکا مطرح کردند.

بسیاری از سیاستمداران ترقی‌خواه این اظهارات والبرگ را محکوم کرده و نسبت به مطرح‌شدن چنین سخنانی از زبان او که در گذشته کشیش مسیحی بوده، ابراز حیرت کردند.

بر اساس تصاویر منتشرشده، این قانون‌گذار آمریکایی که هفته گذشته در ایالت میشیگان در جمعی نسبتاً کوچک سخنرانی داشت، گفت آمریکا نباید برای کمک بشردوستانه به غزه حتی ذره‌ای خرج کند. او در ادامه رژیم صهیونیستی را بزرگ‌ترین متحد آمریکا در جهان خواند و گفت واشنگتن به‌جای ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه، باید بودجه خود را صرف حمایت از رژیم صهیونیستی کند.

والبرگ با اشاره به حمله هسته‌ای آمریکا به هیروشیما و ناگازاکی در جنگ جهانی دوم، گفت: «باید مثل ناگازاکی و هیروشیما باشد. زودتر تمامش کنید!»

والبرگ همچنین این اظهارات را درباره اوکراین هم مطرح کرد، اما گفت حمله هسته‌ای به اوکراین باهدف واردآوردن تلفات سنین به ارتش روسیه است.

در پی انتشار سخنان والبرگ، شورای روابط آمریکایی-اسلامی در بیانیه‌ای اظهارات این قانون‌گذار آمریکایی را محکوم کرد و آن را «دعوت آشکار به نسل‌کشی» دانست.

«داوود ولید» مدیر اجرایی این شورا در بیانیه‌ای گفت: «این... باید توسط همه آمریکایی‌هایی که برای جان انسان‌ها و قوانین بین‌المللی ارزش قائل هستند، محکوم شود.»

ولید در ادامه تصریح کرد: «اینکه به‌سادگی خواستار اقدامی شوید که جان تک‌تک انسان‌های ساکن غزه را می‌گیرد، این پیام هولناک را می‌دهد که جان فلسطینی‌ها هیچ ارزشی ندارد.»

شهادت ۴۰۰ فلسطینی در اطراف بیمارستان شفا در غزه

دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین در غزه شنبه شب اعلام کرد که بیش از ۴۰۰ فلسطینی توسط نظامیان صهیونیست در اطراف بیمارستان شفا در این باریکه به شهادت رسیده‌اند.

 دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی طی جنایاتی یک هزار و ۵۰ خانه را در اطراف بیمارستان شفا در شهر غزه تخریب کرده و به آتش کشیده است.

بر اساس این گزارش، نظامیان صهیونیست در حملات چند روز گذشته خود به بیمارستان شفا بیش از ۴۰۰ فلسطینی را به شهادت رسانده‌اند.

دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در غزه ضمن محکوم کردن سکوت جامعه بین‌الملل در برابر این جنایات، دولت آمریکا و جامعه جهانی را به سبب همسویی با نسل‌کشی ارتش اشغالگر مسئول دانست.

از سوی دیگر مدیر بیمارستان «کمال عدوان» در نوار غزه گفت که کادر درمانی در این مرکز در شرایط بسیار سختی کار می‌کنند.

وی با بیان اینکه زخمی‌ها در این بیمارستان به تجهیزات درمانی پیشرفته نیاز دارند که هم‌اکنون موجود نیست، گفت: در بیمارستان، هیچ واحد خونی نداریم.

در همین رابطه سخنگوی سازمان هلال احمر فلسطین در نوار غزه نیز گفت که وضعیت بهداشتی و سلامت در این باریکه در حال بدتر شدن است.

وی گفت که آواره‌ شدن ساکنان غزه، وخامت وضعیت بهداشتی را تشدید کرده است.

حماس: تصمیم پایان دادن به جنگ غزه در دست آمریکا است

نماینده جنبش حماس در لبنان در اظهاراتی گفت که تصمیم پایان دادن به جنگ غزه در دست آمریکا است.

به گزارش المیادین، احمد عبدالهادی، گفت: مذاکرات به مرحله‌ای رسیده که مشخص است دشمن خواهان معامله نیست.

وی افزود: روشن است که مقاومت می‌خواهد به توافقی برسد که منجر به توقف جنگ، عقب نشینی اشغالگران و بازسازی غزه شود و این از شروط مقاومت بوده است.

نماینده حماس در لبنان با بیان اینکه آمریکا از جنگ نسل کشی و گرسنگی علیه مردم فلسطین حمایت می‌کند، گفت: تصمیم پایان دادن به جنگ در دست واشنگتن است.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۶
در انتظار بررسی: ۱۱۱
انتشار یافته: ۴۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۲
به نظرم باید حرف ایشون رو گوش بدن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۲
برادر عرزشی غزه نرفتی؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۳
یمن هم نمیرن چه رسد به غزه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۳
!!صبر کردند تا رفح هم سقوط کند، بعدش بروند غزه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۳
داشتن شرافت به اندازه خلبان آمریکایی که خودش را آتش زد کار هر کس نیست اما داشتن یک جو انسانیت کار زیاد سختی نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۲
آثار مخرب و ماندگار انفجار اتمی در غزه برای ایران هم فاجعه بار است چه رسد خود اسرائیل
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۲
لعنت به غرب و غربگدا ۲
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۳
کی شیرینی می دهید ؟
جاده ساوه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۲
دیگه شیرینی نمیدن؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۳
شیرینی هم میدیم به وقتش
ناشناس
| Germany |
۰۹:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۳
حلوا مي دهند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۲
خطوط قرمز خیالی که شما گفتید یکی پس از دیگری رد شد
متاسفانه به رفح هم حمله خواهد شد
مگر نگفتید خط قرمز ما ورود به غزه است؟
مگر پناهیان و رسایی نمی‌گفتند داریم میریم غزه؟
چی شد؟
ناشناس
|
Germany
|
۱۹:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۲
اگر مصر خیانت نمی کرد و راه ورود صحرای سینا را برای ورود غیر نظامیان باز می کرد غزه از وجود مزدوران روسیه پاکسازی می شد اما راه حل بمب هسته ای هم بد نیست من موافقم .
پاسخ ها
مهران
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۴:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۳
با ملت کاری کردین که در اظهاراتشون هیچ منطقی رو رعایت نمی کنن. یعنی سیاهی شب از دهنتون در بیاد نه تنها شک ندارد بلکه باور دارند دروغ می گید ای مقامات و رسانه های کشور
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۲
اون ده میلیون غزه نرفتن؟!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۳
فعلا در حال خوردن یک کاسه آش رشته هستند !!؟؟
ناشناس
| Germany |
۰۹:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۳
پياده دارند مي روند طول مي كشد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۳
چرا مارو مسخره میکنید من خودم تا تررمینال رفتم اتوبوس غزه نداشتن بجاش همینجا شیرینی پخش کردم
ناشناس
|
Ukraine
|
۱۹:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۲
پیشنهاد خوبی داده ولی به نظرم مسکو هم باید شاملش باشه تا جنگ روسیه با اوکراین هم تموم بشه در جنگ دوم جهانی آمریکا با بمباران اتمی ژاپن هم از حمله اتمی ژاپن به آمریکا پیش گیری کرد هم با شکست کامل ژاپن جنگ در این منطقه به پایان رسید و جلوی کشتاری به مراتب بیشتر گرفته شد الان هم شبه نظامیان مسلح وابسته به روسیه غزه را ترک نمی کنند و کشورهای خائنی همانند مصر و اردن هم به هیچ وجه اجازه نمی دهند غیر نظامیان غزه وارد کشورشان شوند و عملا غیر نظامیان را سپر دفاع از شبه نظامیان وابسته به پوتین کرده اند
تفکرنقاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۲
حماس: تصمیم پایان دادن به جنگ غزه در دست آمریکا است

آری!
چند ماه پیش اصلا جنگی در کار نبود، با چه اندیشه‌ای جنگ را آغاز کردید، که حالا تمام دنیا را میانجی می‌کنید که آتش‌بس برقرار شود.
برای شروع جنگ بین دوطرف؛ رضایت یک طرف به جنگ، کافیست تا جنگ شروع شود. ولی برای برقراری صلح بین دو طرف؛ رضایت هر دو طرف به صلح، نیاز است.
اگر فکر شروع جنگی را در سر می‌پروررانید، به نکته فوق توجه کنید!
پاسخ ها
امیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۵:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۳
کوچولو جان این جنگ ۸۰ ساله هس و توسط صهیونیست پست فطرت آغاز شده است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۳
جنگ الان ۶۰ ساله آغاز شده وقتی یه شهرو محاصره کنی و تحریم بالاخره انتقام میگیرن من انتقامی که ایران از اوکراین گرفت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۳
صد آفرین
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟