میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
ترامپ:

رئیس‌جمهور بودم، پکن و مسکو را بمباران می‌کردم

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا مدعی آمادگی برای بمباران پکن و مسکو شد.
کد خبر: ۱۲۳۹۹۵۵
| |
4909 بازدید

رئیس‌جمهور بودم، پکن و مسکو را بمباران می‌کردم


به گزارش تابناک به نقل از واشنگتن پست، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا مدعی شده است که اگر نیروهای روسیه تحت نظارت او وارد اوکراین می‌شدند، مسکو را بمباران می‌کرد.

این روزنامه در مقاله‌ای درباره کمپین انتخاباتی رئیس جمهور پیشین که روز سه‌شنبه منتشر شد، نوشت: «ترامپ در یک مراسم برای جمع‌آوری کمک‌های مالی، برخی از کمک‌کنندگان را غافلگیر کرد و گفت که اگر در دوره ریاست‌جمهوری‌ او روسیه به اوکراین و چین به تایوان نیرو می‌فرستادند، مسکو و پکن را بمباران می‌کرد». 

به نوشته این روزنامه، ترامپ اغلب در چنین رویدادهای انتخاباتی درباره سیاست خارجی آمریکا بحث می‌کند.

ترامپ در ۲۶ ماه مه نیز وعده پایان دادن به درگیری اوکراین و جلوگیری از لغزش به سمت جنگ جهانی سوم در صورت انتخاب مجدد را مطرح کرد.

منبع: ایلنا
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات