به گزارش «تابناک»، غلامرضا تاجگردون دانشآموخته کارشناسی اقتصاد نظری و کارشناسی ارشد برنامهریزی سیستمهای اقتصادی از دانشگاه شهید بهشتی است.
تاجگردون فعالیت شغلی خود را از سال ۱۳۶۸ در وزارت امور اقتصادی و دارایی آغاز کرد و از ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۰ مدیرکل دفتر تحقیقات و سیاستهای مالی این وزارتخانه بود، از ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۳ رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد و در فاصله سالهای ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۰ نیز بعنوان رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی فارس فعالیت میکرد.
وی از ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۳ معاونت امور مجلس و استانها و از ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۴ معاونت امور اقتصادی و هماهنگی برنامه و بودجه، سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور را برعهده داشت. او پیشتر در دورهٔ نهم مجلس شورای اسلامی نیز بعنوان نماینده گچساران و باشت از استان کهگیلویه و بویراحمد، در مجلس حضور داشت.
سوابق شغلی
از جمله سوابق او می توان به موارد زیر اشاره کرد:
عضو هیئت علمی مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامهریزی
مشاور رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور (۱۳۸۴ تا ۱۳۸۵)
معاون امور اقتصادی و هماهنگی برنامه و بودجه، سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور (۱۳۸۳ تا ۱۳۸۴)
عضو شورای پول و اعتبار (۱۳۸۳ تا ۱۳۸۴)
رئیس هیئت مدیره سازمان ملی بهرهوری ایران (۱۳۸۳ تا ۱۳۸۴)
معاون امور مجلس و استانها، سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور (۱۳۸۰ تا ۱۳۸۳)
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان فارس (۱۳۷۳ تا ۱۳۸۰)
رئیس دانشگاه پیام نور گچساران (۱۳۷۲ تا ۱۳۷۷)
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کهگیلویه و بویراحمد (۱۳۷۱ تا ۱۳۷۳)
مدیرکل دفتر تحقیقات و سیاستهای مالی، وزارت امور اقتصادی و دارایی (۱۳۶۹ تا ۱۳۷۰)
نشانهای دولتی
او در دوران فعالیت های مدیریتی و سیاسی افتخارات زیر را کسب کرده است:
نشان لیاقت دولتی درجه سوم خدمت (۱۳۸۴)
مدیر نمونه کشور در سال ۱۳۷۲
کارمند نمونه کشور در سال ۱۳۸۶
نامه به احمدینژاد
غلامرضا تاجگردون در اواخر فعالیت دولت دهم، در نامهای خطاب به رئیسجمهور وقت، که در هفتهنامه تجارت فردا منتشر گردید، از محمود احمدینژاد خواست که گروهی متخصص را تعیین کرده، تا تصمیم چند ساله وی در انحلال سازمان مدیریت و برنامهریزی را مورد بازنگری قرار دهند. در پایانِ نامه، وی تصریح کرد که اگر غیر از این عمل کنید، گلهای نیست، دیگری خواهد آمد و گرهگشایی خواهد کرد و شما از این فرصت طلایی در تاریخ امور اجرایی کشور، بینصیب خواهید ماند.
تاجگردون در مصاحبهای به چگونگی احیای مجدد سازمان برنامه و بودجه میپردازد و در عین حال معتقد است، که میبایست روال سنتی این سازمان فراموش شود و به دنبال اجرای راههایی برای مداوای اقتصاد کشور بود.
شرکت در انتخابات
غلامرضا تاجگردون نخستین بار در سال ۱۳۸۴ در انتخابات میان دورهای مجلس هفتم شرکت کرد، که صلاحیت او از سوی شورای نگهبان رد شد. وی همچنین در سال ۱۳۸۶ در انتخابات مجلس هشتم نیز کاندید شد، اما در انتخابات شکست خورد و از ورود به مجلس بازماند.
او در سال ۱۳۹۰ بار دیگر کاندید انتخابات مجلس نهم شد و توانست به مجلس راه پیدا کند. تاجگردون در انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی نیز، با رای ۷۳٫۶ درصدی مردم گچساران، راهی مجلس شورای اسلامی شد. تاجگردون همچنین در انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی نیز شرکت کرد و با بیشترین رای نماینده گچساران و باشت شد.
حواشی مدرک دکترا
تاجگردون مدرک دکتری مدیریت اقتصادی را در سال ۲۰۰۸ از مؤسسه گلوبال بیزنس، در شهر بروکسل، بلژیک اخذ کردهاست، ولی نام این موسسه در فهرست دانشگاههای مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران قرار ندارد، لذا در سالهای ۱۳۹۰ و ۱۳۹۴ وی با مدرک کارشناسی ارشد، برای انتخابات مجلس شورای اسلامی، ثبت نام کرد.
طبق لیست دانشگاههای مورد تأیید وزارت علوم، که توسط اداره کل امور دانشجویان این وزارتخانه، منتشر میشود، مدرک اخذ شده از موسسه Global Business Academy غیرقابل بررسی و ارزشیابی است و در ایران اعتبار ندارد.
اعتراض به اعتبارنامه
خرداد ۱۳۹۹ روحالله نجابت (نماینده شیراز و زرقان) علی اکبر کریمی (نماینده اراک) و علیرضا زاکانی (نماینده قم) به اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون نماینده گچساران اعتراض کردند. این ۳ نماینده در نامه خود به اعتبار نامه تاجگردون اعتراض و وی را به رانت خواری متهم کردهاند. بر اساس رأی گیری صورت گرفته در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در تاریخ ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹، اعتبارنامه تاجگردون به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی نرسید و بنابر این موضوع غلامرضا تاجگردون مجلس را ترک کرد.
انتخاب دوباره و حواشی
تاجگردون در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی بار دیگر توانست با اخذ تایید صلاحیت از شورای نگهبان از گچساران راهی مجلس شود و با وجود حواشی ایجاد شده برای او، اعتبار نامه اش به تایید مجلس رسید.