پورمحمدی: مردم فرمان ۸ ماده‌ای را بازخوانی کنند

برنامه انتخاباتی پور محمدی نامزد انتخابات ریاست جمهوری در شبکه اول سیما آغاز شد.
کد خبر: ۱۲۴۲۳۴۳
|
۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۵ 12 June 2024
|
4170 بازدید
|
۶

به گزارش «تابناک»، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، عصر چهارشنبه -۲۳ خرداد ماه- همزمان با سومین روز تبلیغات انتخاباتی نامزدها، در برنامه زنده تلویزیونی «با مردم» اظهار داشت: متولد سال ۱۳۳۸ هستم، در ۱۲ سالگی درس طلبگی را شروع کردم؛ در مدرسه حقانی تحت سرپرستی شهید آیت الله قدوسی و با مدیریت و اشراف آیت الله شهید بهشتی دروس جدید از زبان، جامعه شناسی، اقتصاد روانشناسی می‌خواندیم.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: آن زمان مکاتب فلسفی به زبان اصلی در مدرسه ما تدریس می‌شد، طلبه‌ها همه سیاسی بودند به مسایل اجتماعی علاقه داشتم؛ از همان ابتدا به مسایل اجتماعی سیاسی آشنا بودم؛ ۱۱ سال داشتم که با یکی از دوستان بزرگوار به دیدن آیت الله خامنه‌ای در روستای اخلمد مشهد مخفی بودند و ترجمه کتاب صلح امام حسن (ع) را انجام می‌دادند رفتم و با ایشان آشنا شدم این آشنایی بعد از طلبگی من به دوره‌های مختلف در تبعید و دیدگاه‌های ایشان افزایش یافت. دو بار به ایرانشهر به زیارت ایشان رفتم.

پورمحمدی ادامه داد: آن روزها بسیار پرخاطره می‌گذشت تا اینکه شهید آیت الله قدوسی به عنوان داستان کل انقلاب منصوب شده بودند اواخر تابستان از من دعوت کردند که در خدمت ایشان در دادستانی کل فعالیت کنم، چند ماموریت مهم در استان‌ها داشتم.

وی ادامه داد: اوایل زمستان ۱۳۵۸ به عنوان دادستان انقلاب در مسجد سلیمان انتخاب شدم و در خرداد ۶۰ دادستان انقلاب شدم و بعد از آن در خرداد ۶۱ به عنوان دادستان مشهد و سپس دادستان کل خراسان انتخاب شدم بعد از ماموریت بزرگ در تهران به ما سپردند به عنوان بازپرس ویژه به پرونده رسیدگی کردیم پرونده حساس بود که خدمت حضرت امام (ره) رسیدیم.

پورمحمدی اظهار داشت: خدا توفیق داد بخش زیادی از نیازمندی‌های علمی و فناوری کشور که تحریم بود و اجازه نمی‌دادند از طرق پنهان به کشور وارد کردیم. امروز خوشحالیم که آن گام‌ها به قدرت و توانمندی علمی و فناوری کشور منجر شده است.

پورمحمدی: مردم فرمان هشت ماده‌ای امام را بازخوانی کنند

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در ادامه گفت: از مردم درخواست می‌کنم فرمان هشت ماده‌ای امام را که در آن بر حقوق متهمان و شهروندان تاکید شده بازخوانی کنند.

وی با اشاره به مذاکره خود با صدام حسین به دستور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دوران ریاست جمهوری وی، گفت: من با بدترین دشمن این ملت مذاکره کردم. با پشتوانه قدرت ملی و هوشمندی و تکنیک مذاکراتی، می‌توان با دشمنان بزرگ هم مذاکره کرد اما از موضع قدرت و با توانایی و هوشمندی. آنچه که امروز به نام میدان و دیپلماسی می‌شناسیم یکدیگر را تکمیل می‌کنند و به جای تاثیرگذار می‌رسند. اینجا برای انجام کارهای نمایشی و عکس گرفتن و برخی کارهای حاشیه‌ای که نتیجه ندارد نیست. حتما مورد نقد قرار می‌گیرد و اگر کسی نقد کند درست است. با این وضعیت حتما مذاکره نتیجه کمی دارد یا نتیجه‌ای نخواهد داشت. باید با پشتوانه قدرت ملی و اشراف و راهنمایی خوب مشکلات کشور را حل کنیم.

وی یادآور شد: از ۷۸ که در دولت اصلاحات از وزارت اطلاعات کنار گذاشته شدم، از جوسازی‌ها و فضاسازی‌های آن زمان که بگذرم از سال ۱۳۸۰ در دفتر رهبری انقلاب به عنوان مسئول گروه بررسی سیاسی و اجتماعی مشغول شدم. در دولت اول آقای احمدی‌نژاد به عنوان وزیر کشور در خدمت دولت بودم. سهمیه‌بندی بنزین اول از همانجا آغاز شد که اولین پروژه بزرگ دولت الکترونیک بود.

پورمحمدی تاکید کرد: در آن زمان ظرف یک سال ۴۰ درصد کارت ملی صادر شده بود که به ۹۸ درصد رساندیم و اولین کنترل هویت شهروندان با کد ملی در انتخابات را در ۳۷ هزار شعبه اخذ رای انجام دادیم. در امر بنگاههای زودبازده ۱۳۹ هزار بنگاه را در کشور پشتیبانی کردیم، وام دادیم و اعتبار اختصاص دادیم.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: در دولت آقای احمدی‌نژاد هم باز کنار گذاشته شدم و به سازمان بازرسی کل کشور رفتم. در آنجا سعی کردیم نگاه بازرسی را عوض کنیم. شورای دستگاههای نظارتی را ایجاد کردیم تا از موازی‌کاری‌ها و کارهای تکراری و کم‌حاصل جلوگیری کنیم. کنترل و نظارت الکترونیک را با حدود ۲ هزار و ۳۰۰ دستگاه اجرایی  کشور برقرار کردیم.

وی افزود: در دولت یازدهم به وزارت دادگستری آمدم و هم کنترل بازار در تعزیرات و هم کنترل  قاچاق و تخلفات صادرات و واردات را متحول کردیم و دوران موفقی سپری کردیم تا جایی که از ۱ میلیون پرونده سالانه به ۵۰۰ هزار پرونده در سال چهارم رسیدیم که شاید این نخستین بار بود که در تاریخ قضایی و دادرسی ایران تعداد پرونده‌ها را کاهش دادیم چون هر سال شاهد افزایش پرونده‌ها در دادسراها و محاکم هستیم.

پورمحمدی تصریح کرد: مهم پرونده زیاد تشکیل دادن، مجازات زیاد، اتهام زدن و زندان بردن نیست بلکه مهم  روشهای کنترلی، مراقبتی و نظارتی است که نسبت به بهبود وضع کمک می‌کند. در آنجا معاونت مالکیت ایجاد کردیم و دفاع از حقوق فکری را که موضوع مهمی است پیگیری کردیم. رئیس کنوانسیون حقوق کودک و ضد فساد بودم. بیش از ۱۰۰ دستگاه اصلی کشور را آموزش دادیم و نظارت کردیم و آماده شدیم تا یک نظارت جامع انجام شود و آشفتگی بازار و اقتصاد پنهان را سامان دهیم.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با طرح این پرسش که «امروز چرا آمده‌ام؟»، گفت: شهادت برادر عزیزم رئیسی که از پیش از انقلاب با هم آشنا بودیم، آثار خوبی از روش مدیریت و مردمداری، فروتنی، صداقت، محبت و پرکاری و پیگیری از نکاتی است که آقای رئیسی برای ما به یادگار گذاشت. این حادثه غیرمترقبه همه ما را متاثر کرد و همه باید تلاش کنیم وضع کشور را به پیش ببریم.

وی یادآور شد: نمی‌خواستم دیگر در کارهای اجرایی وارد شوم. در موسسه‌ای تحقیقاتی با نویسندگان و هنرمندان در ارتباط هستم اما تمام تجاربم و تمام نکات مثبت همه دولت‌ها را به کار خواهم گرفت. آشنایی خود با مدیران اجرایی کشور از همه طیف‌ها و گرایش‌ها را بکار می‌گیرم. آمده‌ام تا تجربه، آگاهی و شناخت خودم را در اختیار مردمی که بسیار خود را به آنان مدیون می‌دانم قرار دهم. اگر مورد اعتماد شما قرار بگیرم با دوره‌ای جدید از مدیریت در کشور روبه‌رو خواهید شد. دورانی که از تنش و درگیری و بدبینی فاصله می‌گیریم و به فرهیختگان و دانشمندان و انسانهای برجسته اعتماد خواهم کرد. گرایشها و سلیقه‌ها را مانع کمک و خدمت آنان قرار نمی‌دهم و از همه مدیران شایسته و نیروهای کارآمد بهره‌گیری می‌کنم.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: با سابقه‌ای که در امور امنیتی، اطلاعاتی و قضایی داشته‌ام اطمینان می‌دهم که به امنیت کشور، امنیت داخلی و خارجی و امنیت ملی بیفزایم. امنیت ابعاد مختلف دارد؛ هم باید به تولید و افزایش امنیت سخت نیاز داریم هم به افزایش امنیت نرم در همه حوزه‌ها. من با شعار «خرد، شادی و شکوفایی» گام برمی‌دارم. دولت من دولت قرار است که به معنای آرامش، مطانت و سکونت و محبت در کنار مردم است.

وی یادآور شد: من سه اولویت برای برنامه‌های خود دارم، عدالت که بدون آن تنفس جامعه سخت می‌شود، ثروت که کشور را به اهداف خود می‌رساند و کشور ثروتمند با مردم ثروتمند ایجاد می‌شود و مردم باید ثروتمند شوند. در نهایت قدرت که با سابقه من هم سازگاری دارد و نیاز جدی یک کشور است که بخواهد از خود دفاع کند و به حرکت ادامه دهد به قدرت نیاز دارد اما قدرتی که حقوق شهروندان را ضایع نکند و به آن احترام بگذارد. ثروتی که یکجا جمع نشود و حقوق زیردستان و تهیدستان را ضایع نکند که با عدالت محقق می‌شود.

پورمحمدی تاکید کرد: ثروت و قدرت در کنار عدالت برای جامعه شادی، نشاط و شکوفایی می‌آورد که همه اینها نیز با خردمندی محقق می‌شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۶
Amir
|
Canada
|
۲۰:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۳
مشکل شما این هست که فقط میگید مردم !
نمی‌گید ما مسولین هم بابد عمل کنیم!
ایرانی
|
Germany
|
۲۱:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۳
در ۲۰ سالگی دادستان؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۳
مردم یا مسئولین؟!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۳
خسته نباشی دلاور
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۴
عجب قصه قشنگی بود خوابمون گرفت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۴
بازخوانی این فرمان بر مسئولین واجب تر است
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟