مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
داریک صفحه خبر
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

پیش بینی سازمان هواشناسی؛ امروز ۲۵ تیر

سازمان هواشناسی از تداوم رگبار و رعدوبرق در برخی مناطق کشور از امروز تا پایان هفته خبر داد.
کد خبر: ۱۲۴۸۱۴۸
|
۲۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۷ 15 July 2024
|
1950 بازدید

پیش بینی سازمان هواشناسی امروز ۲۵ تیر

به گزارش تابناک به نقل از مهر، بر اساس اعلام سازمان هواشناسی و بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری، از امروز (دوشنبه ۲۵ تیرماه) تا روز جمعه (۲۹ تیرماه) در ساعات بعدازظهر و شب در شمال آذربایجان غربی، ارتفاعات مرکزی البرز، جنوب کرمان، شمال و شرق هرمزگان رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در برخی نقاط خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود که در شمال آذربایجان غربی بارش تگرگ را هم خواهیم داشت.

استقرار هوای گرم همچنان در نواحی جنوبی و شمالی کشور تداوم خواهد داشت؛ همچنین از امروز تا روز جمعه در برخی مناطق مرکزی و شرقی کشور، دامنه‌های جنوبی البرز، بخش‌هایی از جنوب‌غرب و روزهای چهارشنبه تا جمعه علاوه بر این مناطق در شمال‌شرق و جنوب‌شرق، در برخی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک رخ خواهد داد که روز چهارشنبه وزش باد و گردوخاک در نیمه شرقی کشور تشدید می‌شود.

خلیج فارس و دریای عمان طی سه روز آینده مواج است.

آسمان تهران امروز تا پایان هفته صاف تا قسمتی ابری، گاهی همراه با ورزش باد و تداوم هوای گرم پیش‌بینی شده است. کمینه و بیشینه دمای هوا امروز در پایتخت ۲۶ و ۳۷ درجه سانتیگراد است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟