رزمایش مرکب دریایی نشانه انزوا ناپذیری ایران است

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: حضور و مشارکت نمایندگان کشور‌های مختلف در رزمایش مرکب دریایی آیونز نشان دهنده انزوا ناپذیری ایران اسلامی است.
کد خبر: ۱۲۶۶۸۳۴
|
۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۴ 20 October 2024
|
2008 بازدید

به گزارش تابناک استان‌ها، امیر دریادار شهرام ایرانی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه حضور و مشارکت نمایندگان کشور‌های مختلف در رزمایش مرکب دریایی آیونز نشان دهنده انزوا ناپذیری ایران اسلامی است گفت:این رزمایش بزرگ نشان داد جمهوری اسلامی ایران با همراهی همه کشور‌های منطقه مبنای تلاش خود را ایجاد آرامش و امنیت جامعه جهانی قرار داده‌اند.

امیر دریادار ایرانی فرمانده در حاشیه برگزاری رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۴ که به میزبانی کشورمان برگزار شد در خصوص اهمیت برگزاری این رزمایش با توجه به شرایط منطقه غرب آسیا گفت: برقراری امنیت مهمترین موضوعی است که کشور‌ها و به ویژه نیرو‌های مسلح به آن توجه دارند تا از این طریق اقتصاد دریا محور و امنیت خطوط مواصلاتی دریایی تأمین شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت