جزایری که حیوانات در آن حکومت می‌کنند! + عکس

انسان‌ها خود را حاکمان مطلق جزایر ریز و درشت جهان می‌دانند. اگرچه این موضوع درست است، اما چند جزیره هم وجود دارد که حاکمان اصلی آنها، حیوانات هستند نه انسان‌ها.
کد خبر: ۱۲۷۲۸۲۵
|
۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۱:۳۰ 20 November 2024
|
3235 بازدید

انسان‌ها خود را حاکمان مطلق جزایر ریز و درشت جهان می‌دانند. اگرچه این موضوع درست است، اما چند جزیره هم وجود دارد که حاکمان اصلی آنها، حیوانات هستند نه انسان‌ها.

به گزارش «تابناک» به نقل از همشهری آنلاین، در اینجا به ۵ مورد از این جزایر عجیب و غریب اشاره می‌کنیم.

تاشیروجیما - ژاپن

مساحت: ۳.۱۴ کیلومتر مربع

این جزیره که به نام «جزیره گربه‌ها» نیز شناخته می‌شود، جزیره‌ای کوچک و زیبایی در ژاپن است که در استان میاگی در شمال شرقی این کشور قرار دارد. این جزیره به‌دلیل تعداد زیاد گربه‌هایش و ارتباط فرهنگی خاص مردم محلی با این حیوانات شهرت دارد. تعداد گربه‌های جزیره درحالی از تعداد ساکنان انسانی آن بیشتر است که این حیوانات به‌دلیل باورهای سنتی مردم محلی، به‌عنوان نماد خوش‌شانسی و حفاظت از جزیره محسوب می‌شوند. بازدیدکنندگان از سراسر ژاپن و جهان برای دیدن گربه‌ها و تجربه زندگی سنتی جزیره به آنجا سفر می‌کنند.

کایو سانتیاگو - پورتوریکو

مساحت: ۰.۱۳۹ کیلومتر مربع

حدود ۹۵۰میمون رزوس در این جزیره زندگی می‌کنند. این میمون‌ها از جمعیتی که در سال۱۹۳۸ از هند برای تحقیقات علمی به این جزیره آورده شدند، به‌وجود آمده‌اند. این جزیره هنوز به‌عنوان پایگاه تحقیقاتی برای چند مؤسسه علمی استفاده می‌شود، اما افراد غیرعلمی فقط می‌توانند این میمون‌های وحشی را از روی آب مشاهده کنند. جمعیت میمون‌ها به‌طور طبیعی رشد کرده و به یکی از بزرگ‌ترین گروه‌های مطالعه‌شده میمون‌های رزوس تبدیل شده است. این جزیره کوچک با طبیعتی سرسبز و گرمسیری، محیطی ایده‌آل برای زندگی میمون‌ها فراهم کرده است. میمون‌ها آزادانه در جزیره پرسه می‌زنند و رفتارهای اجتماعی و طبیعی آن‌ها تحت تأثیر انسان‌ها قرار نگرفته است.

ایلا دا کوییمادا گرانده - برزیل

مساحت: ۰.۴۳ کیلومتر مربع

در این جزیره تعداد بسیار زیادی مار «افعی زرین‌ سرنیزه‌ای» زندگی می‌کنند که یکی از مرگبارترین مارهای سمی جهان به‌شمار می‌روند. تخمین زده می‌شود که تعداد مارها در این جزیره بین یک تا ۵مار در هر متر مربع باشد! این مارها عمدتا پرندگان مهاجر را شکار می‌کنند، اما اگر انسانی پا به این جزیره بگذارد، تقریبا در هر لحظه تنها سه قدم با یک مار مرگبار فاصله خواهد داشت. بنابراین انسان‌ها ترجیح داده‌اند که خیلی سراغ این جزیره نروند و فکر کنند اصلا چنین جایی در کره زمین وجود ندارد!

اوکونوشیما - ژاپن

مساحت: ۱.۵ کیلومتر مربع

این جزیره هم نام «جزیره خرگوش‌ها» را به‌خود گرفته است. در دوران جنگ جهانی دوم، اوکونوشیما به‌عنوان محلی برای تولید گازهای شیمیایی سمی برای ارتش ژاپن و از خرگوش‌ها برای آزمایش این گازها استفاده می‌شد. پس از جنگ، کارخانه‌ها تعطیل و جزیره به مرور زمان به مکانی برای زندگی خرگوش‌ها تبدیل شد. به‌نظر می‌رسد، خرگوش‌های امروزی ماحصل تولیدمثل خرگوش‌های بازمانده از آزمایش‌ها باشند. این خرگوش‌ها کاملا اهلی هستند. آنها معمولا به گردشگران نزدیک می‌شوند و از آنها غذا می‌گیرند. نکته جالب اینجاست که هیچ شکارچی طبیعی در جزیره وجود ندارد و به همین دلیل خرگوش‌ها بدون تهدید زندگی می‌کنند.

کومودو - اندونزی

مساحت: ۳۹۰ کیلومتر مربع

در اندونزی جزیره‌ای وجود دارد که به آن کومودو می‌گویند. در این جزیره اژدهای کومودو که بزرگ‌ترین مارمولک دنیا به‌حساب می‌آید، زندگی می‌کند. این حیوان خطرناک است و می‌تواند به انسان‌ حمله کرده و او را از پا درآورد. اژدهای کومودو که طول آن می‌تواند به ۳متر و وزن آن به بیش از ۷۰کیلوگرم برسد، گوشت‌خوار بوده و از توانایی‌های شکار فوق‌العاده‌ای برخوردار است. بزاق این جانور حاوی باکتری‌های خطرناک و سمی است که شکار را پس از گاز گرفتن تضعیف می‌کند. با این حال اهالی این جزیره به زندگی در کنار کومودوها عادت کرده و خطر آنها را پذیرفته‌اند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟