شرط دولت پاکستان برای تشرف به سرزمین وحی

با توجه به افزایش تکدی‌گری پاکستانی‌ها در مکه و مدینه و اعتراض سعودی‌ها، دولت پاکستان برای تشرف زائران به سرزمین وحی شرط گذاشت.
کد خبر: ۱۲۷۳۸۶۶
|
۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۳ 25 November 2024
|
3212 بازدید

شرط دولت پاکستان برای تشرف به سرزمین وحی

به گزارش تابناک به نقل از فارس، ۴ هزار و ۳۰۰ گدای پاکستانی از عربستان اخراج، و در لیست پرواز ممنوع سعودی‌ها قرار گرفتند.
معاون وزیر کشور عربستان ناصر بن عبدالعزیز آل داوود می‌گوید که «متکدیان پاکستانی در مکه و مدینه افزایش یافته‌اند» و نباید به آنها ویزای زیارتی داد.
بیش از ۲.۵ میلیون پاکستانی در عربستان زندگی و کار می‌کنند که در سال‌های اخیر به‌ویژه با کاهش ارزش پول ملی آنها، تعداد زائرانی که با هدف تکدی‌گری به زیارت می‌روند، افزایش یافته است.
با توجه به مخدوش شدن چهره پاکستان، وزارت امور مذهبی این کشور با اشاره به ممنوعیت سفر انفرادی به عربستان، اعلام کرد که «شرط و شروطی برای اعزام‌ها گذاشته‌ایم.»
بر همین اساس، زائران پاکستانی قبل از اعزام باید «تعهد کتبی» دهند که در طول مدت اقامت در عربستان گدایی نکنند. عربستان هم برای افرادی که دست به تکدی‌گری می‌زنند، جریمه ۴۰ هزار ریال سعودی (۶۸۰ میلیون تومان، معادل ۲.۵ برابر هزینه حج تمتع آنها) در نظر گرفته است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟