تابناک گزارش می دهد

وام ۸ درصدی و بدون بازگشت «بانک سینا» به زیرمجموعه بنیاد مستضعفان + سند

شرکت «دانه چین» توانسته است از بانک سینا، وام کلان یورویی دریافت کند، اما تا پایان تابستان به استناد اطلاعات بانک مرکزی، یک ریال هم بازنگردانده است.
کد خبر: ۱۲۷۷۷۴۲
|
۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۷ 17 December 2024
|
3696 بازدید
|
۴

وام ۸ درصدی و بدون بازگشت بانک سینا به زیرمجموعه بنیاد مستضعفان + سند

یکی از سهامداران عمده بانک سینا، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی است و طبق اسناد بانک مرکزی، این بانک بورسی، وام ارزی و میلیاردی به یکی از زیرمجموعه‌های این بنیاد پرداخت کرده که طبق آخرین اطلاعات رسمی، بازپرداخت نشده است.

به گزارش سرویس اقتصادی تابناک، شرکت کشاورزی و دامپروری فردوس پارس، یکی از هلدینگ‌های متعلق به بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی است که درون خودش، شرکت‌های مختلفی را جای داده است.

یکی از این شرکت ها، دانه چین نام دارد. شرکتی که در استان مرکزی بنا شده است و در حوزه تولید خوراک دام، طیور و آبزیان فعالیت می‌کند. اما این شرکت به واسطه ارتباطی که ستاد هلدینگ با بنیاد مستضعفان و بانک سینا دارد، توانسته است از این بانک، وام یورویی دریافت کند؛ اما تا پایان تابستان به استناد اطلاعات بانک مرکزی، یک ریال هم بازنگردانده است.

وام یورویی و بدون بازگشت

به بیان دقیق تر، همان طور که در تصویر زیر (اطلاعات بانک مرکزی) ملاحظه می‌شود، شرکت دانه چین تا پایان شهریورماه ۱۴۰۳، بیش از ۲۲۰ میلیارد تومان تسهیلات خالص از بانک سینا دریافت کرده است. وامی میلیاردی که به صورت یورویی پرداخت شده و نرخ تسعیر هر یورو در این فقره وام، ۴۳ هزار و ۷۷۳ تومان تعیین شده است، نرخی که با بهای امروز یورو در بازار آزاد تهران، حدود ۳۵ هزار تومان اختلاف دارد.

وام ۸ درصدی و بدون بازگشت بانک سینا به زیرمجموعه بنیاد مستضعفان + سند

تسهیلاتی که برای شرکت های خودی است

شرکت دانه چین در شرایطی به این وام کلان دست یافته است که بسیاری از شرکت‌ها و واحد‌های تولیدی در کشور، با مشکلات مالی و نقدینگی دست‌وپنجه نرم می‌کنند و بانک‌ها نیز با انواع‌واقسام سنگ‌اندازی، سعی می‌کنند تا تسهیلاتی پرداخت نکنند و از منابع مالی بانک را شرکت‌های مرتبط با خود کنند.

در این فقره وام نیز شرکت دانه چین (با در نظر گرفتن هلدینگ کشاورزی و دامپروری فردوس پارس به عنوان ذینفع واحد)، تسهیلات ارزی یورویی با نرخ بسیار کمتر از بازار آزاد و نرخ سود ۸ درصدی دریافت کرده است و قرار بوده طی ۶ ماه، وام دریافتی را به بانک بازگرداند. اما باز هم خبری از بازپرداخت تا پایان تابستان نیست!

مشخص نیست که این میزان وام ارزی و با نرخ سود اندک ۸ درصدی صرف چه فعالیتی شده است؟ آیا تبدیل به خوراک دام و طیور شده یا اساساً نهاده‌ای تولید یا وارد نشده است؟

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
خیلی اوضاع خیته

دلار 77200 شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
بعلههههه

نوش جوونتووون
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
مشکل تحریم نیست مشکل همین مسائلن که حل نمیشن تحریم بره باز تورم هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
تاوان این وام ها و اختلاس ها و بی مسئولیتی مسئولان و ..... را در حالی که عاملان اصلی راحت هستند فقط مردم با تورم سنگین و کمبود برق و گاز و.... می پردازند
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟