سپاه: سران اسرائیل لگدمال خواهند شد

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای تأکید کرد: تشییع و بدرقه رهبران شهید مقاومت در سایه اقدام تهدیدآمیز جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به طنین جهانی مقاومت ضدصهیونیستی تبدیل شد.
کد خبر: ۱۲۹۰۵۲۸
|
۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۶ 24 February 2025
|
986 بازدید

 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای تشییع باشکوه و حماسی شهیدان «سید حسن نصرالله» و «سید هاشم صفی‌الدین» در بیروت را تجلی زنده‌بودن حزب‌الله، گفتمان و مکتب مقاومت ضدصهیونیستی امت اسلامی دانست.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ در بخشی از این بیانیه آمده است: تشییع و بدرقه باشکوه و ‌شگفت‌انگیز رهبران مجاهد و شهید مقاومت لبنان «سید حسن نصرالله» و «سید هاشم صفی‌الدین» با حضور پرشور، متراکم و میلیونی تشییع‌کنندگان از ملت‌ها، اقوام و سلائق گوناگون در سایه اقدام حقارت‌بار و تهدیدآمیز جنگنده‌های رژیم صهیونی در آسمان بیروت بر خلاف خواست و آرزوی شیطانی دشمنان امت اسلامی، به تجلی‌گاه قدرت اسلام و وحدت فراگیر ملی لبنان عزیز و جهانگیرشدن طنین مقاومت ضد صهیونیستی تبدیل شد.

این بیانیه می‌افزاید: این رخداد بزرگ تاریخی در جهان اسلام و در بیروت نشان داد حزب‌الله قهرمان و مقاومت پیروزمند لبنان و امت اسلامی برای برچیدن بساط اشغالگران قدس شریف و سرزمین‌های اسلامی همچنان سرزنده، بالنده و شاداب به پیش می‌رود و شهیدان مقاومت به‌ویژه مجاهد نستوه و زعیم پیشتاز سید حسن نصرالله، قطب‌نمای حرکت آنان در این مسیر آرمان آزادی قدس شریف خواهد بود.

این بیانیه با پاسداشت یاد، نام ،خاطره، آرمان و حماسه‌آفرینی‌های تاریخ‌ساز و الهام‌بخش سید مقاومت؛ خیل حضور مردم از کشورها، ادیان، مذاهب، اقوام و احزاب و جریان‌های ‌سیاسی مختلف در آیین تشییع مجاهدان سرافراز و شهید مقاومت را تجدید عهد آنان با مکتب مقاومت و پاسخی مقتدر به دشمنان محور مقاومت و مجاهدان طریق آزادی قدس شریف توصیف و تأکید کرده است: سران رژیم جنایتکار صهیونی کودک‌کش، نژادپرست و تروریست در دوران معاصر بدانند؛ از سرنوشت محتوم و سختی که در انتظارشان است راه گریزی نداشته و سرانجام زیر پای ادامه‌دهندگان راه شهیدان «سید حسن نصرالله»، «یحیی سنوار» و «قاسم سلیمانی» لگدمال و جهانیان شاهد پاکسازی منطقه از لوث وجود پلید و اهریمنی آنان خواهند بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟