مأموریت قالیباف به کمیسیون بهداشت درپی درخواست «جناب خان»

همانگونه که مطلعید، اساس کار مجلس، تصمیم کارشناسی در کمیسیون های تخصصی و سپس ارائه راهکار به صحن علنی است که در این بین باید مواردی چون بودجه دولت و ردیف های هزینه ای به دقت بررسی شود.
کد خبر: ۱۲۹۱۲۸۷
|
۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۳ 27 February 2025
|
32295 بازدید
|

ایمان شمسایی، رئیس مرکز ارتباطات و رسانه مجلس در نامه ای به رئیس شبکه نسیم با اشاره به درخواست شخصیت عروسکی "جناب خان" از دکتر قالیباف برای پوشش بیمه‌ای خدمات دندانپزشکی، از ماموریت رئیس مجلس به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس برای بررسی دقیق و جامع این موضوع خبر داد.
 
به گزارش «تابناک» به نقل از خانه ملت؛ متن نامه به شرح زیر است:
 
رییس محترم شبکه نسیم
سلام و خداقوت 

ضمن عرض احترام و تقدیر از تلاش‌های جنابعالی و همکاران گرانقدرتان، پیرو مطرح شدن بحث راهکار قانونی مسائل مرتبط با سلامت دندان و قرار گرفتن آن ها تحت پوشش خدمات بیمه‌ای در برنامه ی «۱۰۰۱» مراتب به اطلاع رییس محترم مجلس رسید. 
 
همانگونه که مطلعید، اساس کار مجلس، تصمیم کارشناسی در کمیسیون های تخصصی و سپس ارائه راهکار به صحن علنی است که در این بین باید مواردی چون بودجه دولت و ردیف های هزینه ای به دقت بررسی شود.
 
بنابراین دکتر قالیباف به کمیسیون بهداشت و درمان ماموریت داد مسأله را به صورت جامع و دقیق بررسی و پیشنهادات و راهکارهای لازم را ارائه کند.
 
از دلسوزی و تلاش های شما سپاسگزارم و امیدوارم در آینده نزدیک خبرهای خوبی از اقدامات آتی، به سمع و نظر مخاطبان شریف آن شبکه محترم برسانم.
 
به گزارش خانه ملت؛ برنامه 1001 با اجرای محسن کیایی و حضور جناب خان به عنوان یک برنامه شبانه کمدی و طنز با موضوعات مختلف با حضور مهمانان متنوع  از شبکه نسیم پخش می شود.
 
قسمت بیست و دوم از این برنامه به موضوع دندان و اهمیت سلامت آن اختصاص داشت که جناب خان در مطالبه‌ای از رییس مجلس خواست که با یک راهکار قانونی، مسائل مرتبط با سلامت دندان نیز تحت پوشش خدمات بیمه‌ای قرار بگیرند تا سطح سلامت افراد جامعه بهبود یابد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۴
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۹
هزینه دارو و درمان رو تا اسمان بردین بعد میخوایین یه بند جدید بهش اضافه کنید بعد شما باید از جناب خان مشکلات مردم رو بدونین افسوس
بازنشسته فراجا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۹
به به جناب قالیباف از کی تا حالا جناب خان از ما عزیزتر شده است همسان‌سازی بازنشستگان لشگری اجرایی نشده و جنابعالی پیگیری نمیکنید و برای یه درخواست عروسک بخشنامه صادر میکنید !!!! به کجاها داریم میریم !!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۹
فقر دندان هایمان را ربود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۹
به جای خندوانه است؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۹
دکتر قالیباف خدا خیرتون بده
بازنشسته فراجا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۹
سلام جناب خان خوبی سلامتی لطفأ به آقای قالیباف بفرمایید پیگیر حق و حقوق ما از جمله متناسب سازی ما که متاسفانه اجرا نشده باشند چون فریاد ما رو نمی‌شنوند صدای شما رو بخشنامه می‌کنند ممنون جناب خان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۹
ازجناب‌خان‌کمال‌تشکرکه‌یکی‌ازبزرگترین‌مشکلات‌مردم‌رابه‌گوش‌مسئولین‌رساند
وازآقای‌قالیباف‌هم‌ممنون‌که‌پیگیری‌کردند
فرید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۹
خوش بحال عروسک! که قدر صد تا کارشناس متخصص حرفش خریدار داره.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۹
آفرین به جناب خان
ایمان چراغی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۹
خیلی عالی
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟