صددرصد در آزادی با النصر بازی می‌کنیم

مدیرعامل باشگاه استقلال تأکید کرد دیدار این تیم مقابل النصر عربستان در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
کد خبر: ۱۲۹۱۵۲۲
|
۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳ 01 March 2025
|
1208 بازدید

صددرصد در آزادی با النصر بازی می‌کنیم

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، علی نظری جویباری پیش از آغاز مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال گفت: وظیفه ماست که در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت کنیم. آمدیم که وظیفه خودمان را انجام دهیم و فرد اصلح را انتخاب کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با او توسط کاندیدا‌ها لابی شده است؟ گفت: خیر، کسی به من زنگ نزد. طبق روال گذشته فدراسیون یکسری اسامی را اعلام می‌کند و اعضای مجمع هم رأی می‌دهند تا اعضا انتخاب شوند.

مدیرعامل باشگاه استقلال درباره ثبت نامش برای عضویت در هیئت رئیسه یادآور شد: به عنوان کارشناس ثبت نام کردم، اما همان روز مدیرعامل استقلال شدم و بعد دیگر آن فرم را عوض نکردم و کنار کشیدم. به من گفتند که باید فرم را عوض می‌کردی، اما فدراسیون این را به من نگفته بود. آنقدر هم درگیر باشگاه استقلال بودم که کنار کشیدم.

نظری جویباری در مورد درخواست باشگاه النصر برای برگزاری دیدار دو تیم در کشور ثالث، گفت: هیچ‌وقت با این درخواست‌ها موافقت نمی‌کنیم. هم دوست داریم رونالدو اینجا باشد و هم دوست داریم از النصر پذیرایی کنیم. هیچ‌وقت نمی‌توانیم چنین درخواستی را قبول کنیم. اینکه هواداران‌مان را در ورزشگاه آزادی رها و در کشور بی‌طرف بازی کنیم با هیچ چیز قابل مقایسه نیست. صددرصد در آزادی بازی می‌کنیم و این را به باشگاه النصر نیز اعلام کردیم.

وی در راجع‌به چالش کلامی خود با یک هوادار پس از دربی ۱۰۵ عنوان کرد: با هیچ‌کس چالش کلامی نداشتیم. هوادار ناراحت بود و ما هم ناراحت بودیم. باید تلاش کنیم آنها را راضی کنیم.

مدیرعامل استقلال در پاسخ مجدد به سوالی درباره حضور النصر و رونالدو در ایران عنوان کرد: گفتند به خاطر اینکه رونالدو بیاید شما به کشور ثالث بیایید و تمام هزینه‌ها را ما می‌دهیم. برای رونالدو درخواست ویزا کردند، اما اینکه بیاید یا نه را نمی‌دانم.

«بلیت‌فروشی دیدار با النصر از چه زمانی آغاز می‌شود و ظرفیت ورزشگاه چقدر است؟» نظری جویباری در واکنش به طرح این سوال گفت: از امروز فکر می‌کنم بلیت‌فروشی شروع شود. می‌گویند ظرفیت ۴۰ هزار نفر، اما بعد می‌بینیم ۸۰ هزار نفر آمدند. باشگاه استقلال، اما از این مقدار ذی‌نفع نیست. وقتی می‌بینیم ۷۰ هزار نفر در استادیوم هستند توقع داریم درآمدش به جیب باشگاه برود، اما می‌گویند ۴۰ هزار نفر فروش رفته و ۷۰ هزار نفر آمدند!

وی در مورد اینکه چه زمانی پول بلیت‌فروشی به حساب باشگاه استقلال واریز می‌شود و مبلغ آن برای هر مسابقه چقدر است؟ گفت: شرکت فردایش پول را می‌ریزد، اما مبلغی ناچیز!

مدیرعامل باشگاه استقلال در واکنش به این پرسش که بعضی اوقات بلیت‌هایی با مهر غیر قابل فروش در بازار سیاه به فروش می‌رسد و مقصر این موضوع کیست؟ عنوان کرد: ما بلیت‌ها را به بازیکنان، هواداران و لیدر‌ها و کسانی که به باشگاه‌ها می‌آیند می‌دهیم. خدایی نکرده اگر اینها بی‌اخلاقی می‌کنند من مأمور رسیدگی به آن نیستم. ما بلیت‌هایی به لیدر‌ها می‌دهیم تا به برخی بدهند و در این وضعیت اقتصادی هزینه نکنند. سعی می‌کنیم این بلیت‌ها به کسانی داده شود که اطراف باشگاه و شناخته شده بدهیم که این سوء استفاده‌ها انجام نشود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟