ایران به‌ تنهایی قادر به برقراری امنیت منطقه است

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران از چنان توان رزمی در عرصه دریا برخوردار است که به‌ تنهایی می‌تواند امنیت خود و سایر کشور‌های منطقه را برقرار سازد.
کد خبر: ۱۲۹۳۷۱۹
|
۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰ 11 March 2025
|
1165 بازدید
|
۱

امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران، در مصاحبه‌ای با رادیو گفت‌و‌گو، با تأکید بر توانمندی‌های رزمی ایران در عرصه دریا، اعلام کرد که کشورمان به‌تنهایی قادر به تأمین امنیت خود و سایر کشور‌های منطقه است.

به گزارش «تابناک»، وی با اشاره به رزمایش مرکب ایران، چین و روسیه، گفت: دریا منبع ثروت و قدرت است و کشور‌های مختلف به دنبال استفاده مطلوب از آن هستند. ایران نیز با دسترسی به دریا‌های شمال و جنوب، منابعی متعدد دارد.

امیر سیاری ادامه داد: بیش از ۹۰ درصد صادرات و واردات کشور‌ها از طریق آب انجام می‌شود و بنابراین امنیت راه‌های دریایی بسیار حائز اهمیت است.

معاون هماهنگ کننده ارتش همچنین بر اهمیت حفاظت از مرز‌های جنوبی و منابع کف دریا تأکید کرد و گفت: باید امنیت لازم برای عبور کشتی‌های نفتکش و تجاری تأمین شود تا چرخه اقتصادی کشور دچار مشکل نشود.

امیر سیاری خاطرنشان کرد که از سال ۸۶، پس از دستور رهبری برای حضور در دریاها، هیچ مشکلی برای امنیت دریایی ایران به وجود نیامده است.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش همچنین دیپلماسی دریایی را الزامی دانست و گفت: برقراری امنیت باید توسط کشور‌های منطقه انجام شود و نیازی به حضور دیگران نیست.

امیر سیاری با اشاره به رزمایش مشترک با چین و روسیه، این اقدام را نشانه‌ای از توان بالای دریایی ایران دانست و افزود: این دو کشور ایران را به‌عنوان محور قبول دارند که نشان‌دهنده ارتقای توان دریایی ماست.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش همچنین از اعزام ناظران ۱۵ کشور به این رزمایش خبر داد و گفت: این مسئله اقتدار دریایی کشور‌های منطقه را تقویت می‌کند و پیامی روشن دارد که ما نیازی به کمک دیگران نداریم.

امیر سیاری به نگاه مثبت کشور‌های فرامنطقه‌ای اشاره کرد و گفت: این رزمایش مقابله با نگاه‌های منفی کشور‌های استکباری است و نشان‌دهنده ارتقای توان دریایی کشور‌های منطقه است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
حتما سالار . ما هستیم . هر موقه بخواهید با جان و دل می آیم .
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟