رئیس هیات داوران جشنواره ونیز مشخص شد

مدیر هنری جشنواره ونیز، رئیس هیات داوران این دوره از جشنواره را مشخص کرد.
کد خبر: ۱۳۰۲۱۴۰
|
۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۵ 28 April 2025
|
511 بازدید

رئیس هیات داوران جشنواره ونیز مشخص شد

به گزارش تابناک، پین در بیانیه‌ای گفت: «خدمت در هیات داوران جشنواره ونیز افتخار و خوشحالی بزرگی است. اگرچه همچون بسیاری از فیلمسازان درباره‌ مقایسه‌ آثار هنری با یکدیگر تردید دارم، اما تاریخ تقریباً صد ساله‌ جشنواره‌ ونیز در تجلیل بلندآوازه از سینما را گرامی می‌دارم. بسیار هیجان‌زده‌ام.»

هالیوودریپورتر نوشت، آلبرتو باربرا؛ مدیر هنری جشنواره ونیز، گفت: «الکساندر پین به گروه کوچکی از فیلمسازان و سینمادوستان تعلق دارد که عشق آنان به سینما از دانشی عمیق نسبت به آثار گذشته و کنجکاوی بی‌مرز نسبت به سینمای معاصر سرچشمه می‌گیرد. این ویژگی‌ها، همراه با تجربه‌ او در نگارش فیلمنامه، وی را به گزینه‌ای ایده‌آل برای ریاست هیات داوران تبدیل کرده است؛ هیاتی که ماموریت دارد فیلم‌هایی از سراسر جهان را ارزیابی کند. از اینکه الکساندر دعوت من را پذیرفت از او سپاسگزارم؛ دعوتی که بر آشنایی ما از دوران فیلم کوتاه فارغ‌التحصیلی او در دانشگاه کالیفرنیا، لس‌آنجلس مهر تایید می‌زند.»

فیلم‌های پین تاکنون مجموعا ۲۴ نامزدی جایزه‌ اسکار را کسب کرده‌اند، از جمله چهار نامزدی در بخش بهترین فیلم و سه نامزدی در بخش بهترین کارگردانی.

وی دو بار برای نگارش بهترین فیلمنامه‌ اقتباسی برای «راه‌های فرعی» (۲۰۰۴) و «بازماندگان» (۲۰۱۱) برنده‌ اسکار شده است. آخرین اثر بلند او، «بازماندگان» (۲۰۲۳)، جایزه‌ بهترین بازیگر نقش مکمل زن را برای دیواین جوی راندولف به ارمغان آورد.

پین تنها یک بار با فیلم «کوچک‌سازی» که در سال ۲۰۱۷ در لیدو در بخش رقابتی جشنواره‌ ونیز اثری را به نمایش گذاشته شد، در این جشنواره حضور داشته است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت