فاطمه مهاجرانی در اجلاس روسای دانشکده و آموزشکدههای دانشگاه ملی مهارت که صبح امروز در دانشکده دخترانه دکتر شریعتی دانشگاه ملی مهارت برگزار شد، گفت: وقتی دانشگاه ملی مهارت از فنی و حرفهای تغییر نام می دهد، باید در ابتدا با مهارتهای شغلی و ذوق و شوق آشنا شوند.
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وی افزود: باید پیوستگی خوبی بین آموزش و صنعت و شغل ایجاد شود؛ بنابراین یکی از شاخصهای سرآمد شدن تناسب میان آموزش با شغل است.
مهاجرانی ادامه داد: توجه به اقلیم مناطق جزو برنامههای مهمی است که دانشگاه ملی مهارت باید به آن توجه کند.
وی اضافه کرد: اگر انسان یاد بگیرد که باید یاد بگیرد، در تمام مشاغل موفق خواهد شد. همچنین، یاد دادن عطش دانستن به دانشجو یکی از موضوعات بسیار مهم است و متاسفانه این موضوع در دانشگاههای ما اتفاق نمی افتد و دانشگاهها هر چه نامآورتر باشند انسانهای خودشیفتهتری تحویل جامعه می دهند.
سخنگوی دولت چهاردهم گفت: باید به مهارتهای نرم توجه شود، انسانی که خود را علامه دهر بنامد، به هیچ عنوان موفق نمی شود.
مهاجرانی گفت: کسی می تواند ارزشمدار باشد که از درون ارزش خود را بشناسد، آدم کارآفرین کسی است که ابتدا به اندازه کافی از خود خالی شده است.
وی با بیان اینکه باید انسان هایی تربیت کنیم که انسانیت داشته باشند، اضافه کرد: تفکر خلاق مسئله بسیار مهم در بین دانشجویان برای نقشآفرینی مؤثر در صنعت است و از آنجایی که همه انسانها نمیتوانند خلاقانه بیندیشند؛ بنابراین باید پرورش خلاقانه را آموزش داد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.