یک فوق تخصص بیماری عفونی و گرمسیری کودکان به بیان نکاتی در خصوص بیماری کرونا در کودکان پرداخت.
به گزارش میزان، عبداالله کریمی در خصوص بیماری کرونا در کودکان گفت: در تحقیقات اولیه گفته میشد که کودکان حدود ۲ درصد به این بیماری مبتلا میشوند و دلیلش هم این بود که آنها کمتر در اجتماع حضور داشتند، اما هنگامی که بزرگترها به این بیماری گرفتار شدند کرونا به کودکان هم منتقل شد.
وی ضمن اشاره به اینکه در حال حاضر در مکانهای مختلف دنیا بین ۵ تا ۱۰ درصد از کل گرفتاران به کووید ۱۹ را اطفال تشکیل میدهند، ادامه داد: از هر ۱۰۰ فرد مبتلا به کرونا ۵ تا ۱۰ نفر از آنها زیر ۱۹ سال قرار دارند.
این فوق تخصص بیماری های عفونی و گرمسیری با بیان اینکه علائم ابتلا به کرونا در کودکان تفاوت چندانی با بزرگسالان ندارد، اظهار کرد: کرونا بیشتر با نشانههای گوارشی نظیر تهوع و بیرون روی در اطفال بروز پیدا میکند.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص میزان مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا در کودکان افزود: مرگ و میر ناشی از کرونا در کودکان کمتر از بزرگسالان است چرا که آنها کمتر به نوع شدید این بیماری گرفتار میشوند.
وی در پاسخ به این سوال که چرا گفته می شود در صورت شیوع کرونا در بین کودکان کنترل این بیماری بسیار سخت است، توضیح داد: قرنطینه کردن کودکان و ماسک زدن آنها با دشوارهایی روبه رو است چرا که برای کودکان زیر ۲ سال امکان ماسک زدن وجود ندارد و بعضی از اطفال ۲ تا ۵ سال هم نمی توانند ماسک بزنند، همچنین آموزش دادن نکات بهداشتی برای مقابله با کرونا به افراد زیر ۵ سال بسیار سخت است چرا که آنها متوجه این نکات نمیشوند به همین دلیل اگر کودکان دچار این بیماری شوند، کنترل آن مشکل و احتمال پخش شدن ویروس کرونا بالا است.