«خط باریک قرمز» روی جهانی بینی مخاطب اثر می گذارد

مدیر موسسه «کارنامه» با اشاره به اینکه برخی از تمرین‌های کار در این موسسه انجام شده است، مطرح کرد: در ابتدا نیز قرار بود یکی از اساتید «کارنامه» آموزش بچه‌ها را برعهده بگیرد اما به دلیل آنکه زمان زیادی می‌برد برای دوستان مقدور نبود. در نهایت توماج دانش بهزادی این وظیفه را برعهده گرفت که به نظر من یکی از بهترین گزینه‌ها برای این فیلم است
کد خبر: ۱۰۰۱۵۸۳
|
۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۳ 09 September 2020
|
5877 بازدید

نگار اسکندرفر یکی یکی از تهیه‌کنندگان فیلم مستند داستانی «خط باریک قرمز» می گوید مسئولان مربوطه در کشور نیز حتما باید این فیلم را تماشا کنند چراکه آن‌ها برای سرنوشت بچه‌ها تصمیم می‌گیرند.

به گزارش «تابناک»؛ نگار اسکندرفر مدیر موسسه «کارنامه» و یکی از تهیه‌کنندگان فیلم مستند داستانی «خط باریک قرمز» که هم اکنون در سینماهای هنروتجربه در حال اکران است، درباره دلایل خود برای پذیرفتن تهیه‌کنندگی این فیلم توضیح داد: موضوع فیلم «خط باریک قرمز» برای من بسیار جذاب بود. همچنین من فرزاد خوشدست کارگردان این مستند داستانی را از قبل می‌شناختم و در فیلمی دیگر نیز با ایشان همکاری داشته‌ام.

وی ادامه داد: من در ابتدا در تهیه‌کننده این فیلم نبودم. در اواسط تولید زمانی که فیلم با مشکلات اقتصادی مواجه شد من کمک کردم تا تولید فیلم به پایان برسد. البته از زمان پیش تولید در جریان «خط باریک قرمز» بودم و بسیاری از کارهای فیلم در دفتر کارنامه انجام شد.

مدیر موسسه «کارنامه» با اشاره به اینکه برخی از تمرین‌های کار در این موسسه انجام شده است، مطرح کرد: در ابتدا نیز قرار بود یکی از اساتید «کارنامه» آموزش بچه‌ها را برعهده بگیرد اما به دلیل آنکه زمان زیادی می‌برد برای دوستان مقدور نبود. در نهایت توماج دانش بهزادی این وظیفه را برعهده گرفت که به نظر من یکی از بهترین گزینه‌ها برای این فیلم است

اسکندرفر درباره بازخورد این فیلم در جامعه عنوان کرد: مخاطب «خط باریک قرمز» همه افراد جامعه هستند حتی آن‌هایی که دور از جهان مجرمان زندگی می کنند. دیدن این فیلم برای همه افراد می‌تواند مفید باشد به دلیل آنکه شناختی از بخشی از جامعه به مخاطبان می‌دهد که ممکن است با معضلات آن‌ها آشنا نبوده باشند. این فیلم روی جهان‌بینی افراد نسبت به یک زندگی اجتماعی نیز می‌تواند تاثیرگذار باشد.

وی افزود: از نظر من مسئولان مربوطه در کشور نیز حتما باید این فیلم را تماشا کنند چراکه آن‌ها برای سرنوشت بچه‌ها تصمیم می‌گیرند. در این فیلم با برون ریزی که بچه ها می کنند ما به ریشه های عاطفی و انسانی جرایم نوجوانان بزهکار پی می بریم، شاید ما با بینش متفاوتی با این جرایم برخورد کنیم و به روش‌های انسانی‌تری فکر کنیم که به این بچه‌ها کمک کند و آن‌ها بتوانند به جامعه بازگردند و افراد مفیدی در جامعه باشند.

یکی از تهیه‌کنندگان «خط باریک قرمز» درباره تاثیر بازیگری در کاهش جرایم کیفری و بزهکاری اظهار کرد: اینکه بازیگری به کاهش جرم کمک کند نمی‌تواند نسبت مستقیمی داشته باشد چراکه جرم یک تعریف دارد و اگر قرار بود بازیگری به کاهش جرم و بزهکاری کمک کند حتما متخصصان امور به جای هر امری پیشنهاد می‌دادند که افراد بازیگر شوند.

اسکندرفر با بیان اینکه بازیگری به کارگیری توانایی های حرکتی، حسی، بیانی و پرورش ذهن است، گفت: از آنجا که بازیگری به افراد کمک می‌کند تا خود را بشناسند و به معیارهای و ارزش‌های یک زندگی خوب در ارتباط با خودشان برسند، می‌تواند بسیار در زمینه کاهش جرم کمک کننده باشد.

وی تاکید کرد: روشی که اساتید در آموزش بازیگری به کار می گیرند ابتدا فرد را با توانایی هایشان را آشنا می کنند. این آشنایی با خود و رسیدن به درک توانایی‌ها در شناخت جهان بیرون در رابطه با فرد بازیگر می‌تواند برای زندگی بهتر به افرادی کمک کند که مجرم و یا بزهکار نامیده می‌شوند. البته من با کلمه مجرم برای بچه‌های زیر 18 سال مشکل دارم.

مدیر موسسه «کارنامه» درباره تاثیر هنر در بزهکاری نیز گفت: هنر پناهگاه انسانی و گشودن روزنه به روی جهان زیباتر است که منجر به کشف زیبایی‌های جهان می‌شود. هنر تنها بازیگری نیست بلکه یک روش خلاقانه برای زیستن محسوب می‌شود. زمانی که ما این پناهگاه را انتخاب می‌کنیم بدیهی است که بسیار می‌تواند روی زندگی ما تاثیر بگذارد. از آنجاکه هنر با درون انسان سروکار دارد برای بهتر زیستن به انسان کمک می‌کند.

اسکندرفر با اشاره به اینکه «خط باریک قرمز» باعث می‌شود به بزهکاران نگاه انسانی‌تری داشته باشیم، تاکید کرد: این گروه از افراد در کنار ما و در جهان ما وجود دارند و زندگی می‌کنند. شاید دیدن این فیلم کمک کند تا به بخشی از جامعه که مهجور مانده و گاهی مطرود نیز می‌شوند نگاه بهتری داشته باشیم به دلیل آنکه وقتی فیلم را تماشا و در آن تعمق می‌کنیم، متوجه می‌شویم که این افراد بزهکار به دنیا نیامده‌اند بلکه کاستی‌هایی در زندگی آن‌ها باعث شده است جرم‌هایی را مرتکب شوند.

وی درباره فرزاد خوشدست کارگردان «خط باریک قرمز» نیز بیان کرد: فرزاد خوشدست فردی پویا و دغدغه‌مند است و دست به ساخت فیلم‌هایی می‌زند که محوریت آن ها دغدغه‌های آن دسته از افرادی است که به گونه‌ای مطرود جامعه می‌شوند. فیلم قبلی ایشان هم با نام «زنی که نام ندارد» به جامعه زنان زندانی پرداخته بود و ما را به دنیایی می‌برد که با آن آشنا نیستیم. این موضوع نشان از نگاه کارگردان به مسایل اجتماعی دارد.

اسکندرفر در پایان درباره فیلم «جنایت بی دقت» به کارگردانی شهرام مکری که تهیه‌کنندگی آن را برعهده دارد و قرار است در بخش رقابتی افق‌های نو در جشنواره ونیز به نمایش دربیاید، مطرح کرد: شهرام مکری کارگردانی نابغه و بسیار خلاق است و این فیلم هم مانند فیلم‌های قبلی او اثری متفاوت و جذاب به حساب می آید. در حقیقت به نظر من «جنایت بی دقت» یکی از بهترین فیلم‌هایی است که درباره تاریخ سینما ساخته شده است. فیلم اصولا سینما در سینماست. برای شهرام مکری آرزوی موفقیت می‌کنم و امیدوارم اتفاقات خوبی برای فیلمش رقم بخورد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟