کل دنیا تا ۲۰۲۴ برابر کرونا واکسینه نخواهند شد

کل دنیا تا ۲۰۲۴ برابر کرونا واکسینه نخواهند شدرئیس بزرگترین شرکت تولیدکننده واکسن در جهان می‌گوید که واکسن کووید-۱۹ در زودترین حالت ممکن تا اواخر سال ۲۰۲۴ در دسترس تمام افراد جهان قرار خواهد گرفت.
کد خبر: ۱۰۰۲۶۵۰
|
۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۴ 14 September 2020
|
8377 بازدید


به گزارش تابناک و به نقل از فایننشال تایمز، "آدار پوناوالا"(Adar Poonawalla) مدیر اجرایی موسسه سروم هند در گفتگو با روزنامه "فایننشال تایمز" اظهار کرد، ظرفیت تولید شرکت‌های دارویی آنقدر نیست تا در زمان کمی کل جمعیت جهان واکسینه شوند.

وی در ادامه گفت: چهار تا پنج سال طول می‌کشد تا همه افراد این کره خاکی واکسینه شوند.

پوناوالا تخمین می‌زند اگر واکسن کووید-۱۹ یک واکسن دو دوزی(واکسنی که می‌بایست طی دو نوبت به افراد تزریق شود) مانند سرخک یا روتاویروس باشد، برای واکسینه کردن تمام افراد جهان ۱۵ میلیارد دوز مورد نیاز خواهد بود و چهار تا پنج سال طول می‌کشد تا همه افراد این کره خاکی واکسینه شوند.

موسسه سروم هند با پنج شرکت دارویی بین المللی از جمله "آسترازنکا" و "نواواکس"، برای تولید واکسن کووید-۱۹ همکاری کرده و متعهد به تولید یک میلیارد دوز شده است که نیمی از آن را به افراد هند وعده داده است.

این شرکت همچنین ممکن است با موسسه تحقیقاتی "گاملایا"(Gamaleya) روسیه برای تولید واکسن "اسپوتنیک" همکاری کند.

پوناوالا گفت که این تعهد بسیار بیشتر از ظرفیت سایر تولیدکنندگان واکسن است.

وی گفت: من می دانم که جهان می‌خواهد درباره موضوع عرضه واکسن کووید-۱۹ خوش بین باشد اما من در حال حاضر نشنیده‌ام که کسی حتی به آن سطح نزدیک شده باشد.

ارزیابی او ادعاهای سیاستمداران را که وعده عرضه واکسن تا ماه آینده را داده‌اند وارد هاله‌ای از ابهام می‌کند و همانطور که شیوع این بیماری گسترش می‌یابد میزان پیش سفارش عظیم ایالات متحده و اروپا برای دریافت واکسن نیز افزایش می‌یابد که این موضوع باعث می‌شود کشورهای در حال توسعه در انتهای صف قرار گیرند. با توجه به اینکه موسسه سروم وظیفه تولید دوزهای واکسن در بیشتر کشورهای در حال توسعه را دارد، دیدگاه آقای پوناوالا در مورد تولید و توزیع واکسن شنیدنی است.

موسسه سروم بزرگترین تولید کننده واکسن در جهان است که سالانه ۱.۵ میلیارد دوز واکسن برای استفاده در بیش از ۱۷۰ کشور جهان تولید می‌کند تا از ابتلای بسیاری از افراد جهان به بیماری‌های عفونی مانند فلج اطفال، سرخک و آنفلوانزا محافظت کند.

این شرکت به عنوان بخشی از توافق خود با شرکت داروسازی بریتانیایی آسترازنکا قصد دارد دوزهای واکسن را با قیمت حدود سه دلار برای ۶۸ کشور و براساس توافق خود با نواواکس برای ۹۲ کشور تولید کند.

در ماه مه "سومیا سوامیناتان"(Soumya Swaminathan) دانشمند ارشد سازمان بهداشت جهانی پیش‌بینی کرد که چهار یا پنج سال طول خواهد کشید تا همه گیری این بیماری کنترل شود.

سوامیناتان همچنین در این باره افزود: به نظر می‌رسد واکسن بهترین راه حل است اما توسعه آن هم کار بسیار مشکلی است.

"پیتر هیل"(Peter Hale)، مدیر اجرایی بنیاد تحقیقات واکسن در ایالات متحده گفت: با فرض وجود دو یا چند واکسن که حداقل ۷۵ درصد از افراد را در برابر عفونت محافظت می‌کنند، سه چهارم جمعیت جهان می‌توانند تا اواسط سال ۲۰۲۳ واکسینه شوند.

پوناوالا پسر سیروس پوناوالا هفتمین فرد میلیاردر هند در پی متوقف شدن آزمایش واکسن شرکت آسترازنکا به دلیل بیمار شدن یک داوطلب گفت: رخ دادن چنین اتفاقاتی بسیار طبیعی است.

وی برای افزایش ظرفیت شرکت خود برای رسیدن به هدف یک میلیاردی خود گفت که در حال صحبت با سرمایه گذارانی مانند صندوق سرمایه گذاری عمومی عربستان سعودی، شرکت هلدینگ سرمایه گذاریADQ ابوظبی و شرکت سرمایه‌گذاری خصوصی TPG آمریکا برای جمع آوری ۶۰۰ میلیون دلار است. شرکت‌های PIF و TPG از اظهار نظر در این باره خودداری کردند.

در ماه آوریل، آقای پوناوالا سفارش ۶۰۰ میلیون ویال شیشه‌ای و سایر مواد را برای آماده سازی به منظور تولید انبوه واکسن صادر کرد. با این حال او نگران است که توزیع واکسن در هند، کشوری که سریع‌ترین رشد بار ویروس کرونا را دارد، دشوار است زیرا سیستم زنجیره سرد برای انتقال ایمن واکسن به ۱.۴ میلیارد نفر وجود ندارد.

وی افزود: ما هنوز برنامه مناسبی برای انجام این کار در هند و عرضه فراتر از ۴۰۰ میلیون دوز نداریم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟