شیوه‌نامه مدیریت بحران و مهار ویروس کرونا در آلمان

اداره مطبوعات و اطلاعات دولت آلمان، جدیدترین شیوه نامه مدیریتی مقابله با شیوع کرونا را منتشر کرد.
کد خبر: ۱۰۰۸۴۳۳
|
۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۷ 12 October 2020
|
7258 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما از پایگاه اینترنتی دفتر صدراعظم آلمان‏‏، اداره مطبوعات و اطلاعات دولت آلمان به دنبال برگزاری نشست مجازی دو روز پیش میان آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان و شهرداران کل و شهرداران یازده شهر بزرگ آلمان در خصوص آخرین تصمیم گیری‌ها برای مهار ویروس کرونا در این کشور، مهمترین نتایج این نشست را (در قالب تازه‌ترین شیوه نامه مدیریتی مقابله با شیوع کرونا) منتشر کرد.

پس از آنکه دولت مرکزی و ایالات (۱۶ گانه) آلمان در خصوص دستیابی به یک راهبرد مشترک با هدف تحت کنترل در آوردن عفونت ویروسی «سارس-کو ۲ Sars-Cov۲» به نتیجه رسیدند، ماحصل تصمیمات خود را منتشر کردند.

با توجه به افزایش موارد ابتلاء طی هفته‌های گذشته، در بیشتر بخش‌های آلمان از جمله در چند شهر بزرگ و کلانشهر کشور به منظور مقابله با این روند افزایشی، ضروری است شمار تماس‌ها و ارتباطات انسانی نظر به آغاز فصل سرما و نیز انتقال پیوسته بسیاری از فعالیت‌ها به محیط‌های دربسته و مسقف، بار دیگر با کاهش روبرو شود. برای دستیابی به این مهم، عمده‌ترین عناصر و مولفه‌های راهبرد دولت به قرار زیر است:

۱. پایبندی (مداوم) به مقررات فاصله گذاری عمومی و نیز بهداشت فردی برای مردم سراسر کشور
۲. رعایت مخصوص (نکات) بهداشتی برای بخش‌ها و تشکیلات مختلف در کشور
۳. ردیابی پایدار تماس‌ها با هدف قطع کامل زنجیره عفونت ویروسی (کرونا)
۴. اقدام به اعمال محدودیت‌های منطقه ایِ مکمل در صورتی که ردیابی تماس‌ها به علت درصد و میزان شیوع بیماری، دیگر به طور کامل امکانپذیر نباشند.

از زمانی که میزان شیوع بیماری از ۵۰ مبتلای جدید در هر یکصد هزار نفر در طول یک هفته، تجاوز کند، ردیابی تماس‌ها نیز به مراتب سخت‌تر خواهد شد. به همین علت دولت مرکزی و ایالات آلمان توافق کردند از این مرحله به بعد (یعنی بیش از هر ۵۰ نفر مبتلای جدید در جمعیت یکصد هزار نفری)، محدودیت‌های متناسب مکمل را با هدف کاهش آمار «نومبتلایان» منطقه‌ای در دستورکار قراردهند.

این وظیفه در شهر‌های بزرگ، بنا به دلایل بسیار، چالش برانگیز است. به همین علت صدراعظم آلمان در نشست دو روز پیش خود با شهرداران کل و شهرداران یازده شهر بزرگ آلمان در ارتباط با موارد زیر با هم گفتگو کردند:

۱. حداکثر از میزان شیوع ۳۵ نومبتلا در هر صد هزار نفر جمعیت در طول یک هفته (به بالا)، «انستیتو روبرت کخ» آلمان بنا به درخواست شهر متاثر از این مساله، به گروه‌های (مدیریت) بحران شهر، کارشناس مشاور اعزام می‌کند.

۲. حداکثر از میزان شیوع ۳۵ نومبتلا در جمعیت صد هزار نفر در طول یک هفته (به بالا)، وزارت دفاع فدرال آلمان بنا به خواست شهر متاثر از بیماری، کارشناسانی را برای مشاوره و هماهنگی انجام خدمات حمایتی مورد نیاز فدرالی به گروه‌های (مدیریت) بحران شهر‌های بزرگ اعزام می‌کند. این مساله برای شهر‌ها مهم است که حمایت از ردیابی تماس‌های فردی از طریق وزارت دفاع فدرال آلمان حتی الامکان به واسطه بکارگیری بلندمدت نیروی انسانی به سرانجام خواهد رسید و زمان‌های چرخش (کار) به طور متناسب، تمدید خواهد شد.

۳. شهر‌های بزرگ با هدف ارایه خدمات بهداشت عمومی با کادر آموزش دیده برای حمایت و پشتیابی از مساله ردیابی تماس‌ها اقدامات سازمان یافته خود را در دستورکار قرار می‌دهند. اعزام از سایر مناطق و بخش‌های اداری، دقیقا به اندازه آموزش و اعزام دانشجویان یا سایر داوطلبان امکان پذیر است. دولت فدرال مرکزی آلمان با برگزاری کنفرانس روسای دانشگاه‌ها در مورد اینکه یک ماموریت جدی دانشجویان چطور امکان انجام دارد، گفتگو خواهد کرد تا به این وسیله برای موفقیت در تحصیل نیز مشکلی پیش نیاید.

۴. چنانچه ارایه خدمات عمومی بهداشتی در شهر‌های بزرگ، به ویژه در حوزه ردیابی تماس‌ها انتظار و توقعی بیش از حد باشد، ارزیابی صورت گرفته بر اساس روال توافق شده میان دولت مرکزی و ایالات آلمان صورت می‌پذیرد تا به این وسیله، حمایت پرسنلی میان این دو پدید آید.

۵. در صورت حداکثر میزان شیوع ۵۰ نومبتلا در هر جمعیت یکصد هزار نفری در طول یک هفته، اعمال فوری و بلادرنگ محدودیت‌های ویژه، امری ضروری است. در این میان به ویژه توسعه انجام وظیفه استفاده از پوشش ماسک، اعمال محدودیت‌های ارتباطی در اماکن و فضا‌های عمومی و در صورت لزوم، ورود به مساله ساعات تعطیلی (فروشگاهها) یا اعمال محدودیت‌های مربوط به نوشیدن الکل برای بخش تهیه و سرو غذا و نیز اعمال محدویت‌های گسترده در زمینه شمار شرکت کنندگان مراسم‌ها به خصوص جشن‌ها از جمله در محیط‌ها و فضا‌های خصوصی مد نظر قرار خواهد گرفت.

۶. کمک به دستگاه‌های انتظام بخش از طریق انجام اقدامات سازمان یافته در شهر‌های بزرگ با هدف پایبندی به دستورات و احکام مربوط به مقابله با کرونا تا بتوان یک تراکم کافی و عالی از نظارت را تضمین کرد. دستگاه‌های انتظام بخش باید ادارات (خانه های) بهداشت را در زمینه نظارت بر دستورات مرتبط با قرنطینه سازی مورد حمایت قرار دهند. دولت فدرال مرکزی و ایالات آلمان در مشاوره با هم درخواهند یافت که حمایت پلیس فدرال و پلیس‌های ایالتی را چطور در این ارتباط می‌توانند کسب کنند.

۷. با توجه به آنکه یکی از چالش‌های ویژه در این زمینه، حمایت از گروه‌های آسیب پذیر است، شهر‌های بزرگ، بسته به واقعیات محلی موجود در ارتباط با بیمارستانها، خانه‌های سالمندان، تشکیلات مربوط به معلولان به ویژه ملاحظات حمایتی را باید در دستور کار خود قرار دهند. در توجه و اعمال مقررات همواره باید این نکته مد نظر قرار گیرد که اجرای این (شیوه نامه)‌ها نباید به انزوای کامل اجتماعی مبتلایان (از جامعه) منتج شود بلکه باید در صورت آمار رو به افزایش ابتلا، این گونه اقدامات را متناسب سازی کرد. دولت مرکزی فدرال آلمان از طریق انجام آزمایش‌های اجباری جدید (تشخیص کرونا) اطمینان می‌یابد که هزینه انجام این آزمایش‌های زودهنگام تشخیص «سارس-کو ۲ - Sars-CoV۲» که به تازگی در دسترس ساکنان شهر‌ها از جمله بیماران و همراهانشان و نیز کادر درمان قرار گرفته است، تقبل شود. انجام آزمایش‌های تشخیص زودهنگام دردسترس باید در اولویت قرار گیرد.

۸. چنانچه روند صعودی آمار مبتلایان با تدابیر پیش گفته، حداکثر ظرف ده روز، سیر کاهشی نیابد، انجام محدودیت‌های هدفمند بیشتر برای کاهش تماس‌ها و ارتباطات عمومی گسترده تر، اجتناب ناپذیر خواهد بود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
منوچهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۱
ای کاش دولت مردان ما از آلمان یاد بگیرند و در کشورمان اجرا کنند، کنترل شیوع کرونا فقط جریمه نیست بلکه رصد و کنترل مستمر توسط کارشناسان است.
متاسفانه دولت مردان ما در برابر هر مشکلی فقط جریمه کردن را بلدند، ای کاش در مقابل هر مشکلی در سطح جامعه از روش های علمی و تجارب موفق سایر کشورها بهره می بردند.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟