تنها محور مذاکره با آمریکا از زبان سخنگوی دولت

سخنگوی دولت جمهوری اسلامی ایران گفت که مذاکرات غیرمستقیم تهران- واشنگتن فقط به برنامه هسته‌ای مربوط می‌شود و نه موضوع دیگری.
کد خبر: ۱۲۹۹۸۹۱
|
۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۸ 17 April 2025
|
2597 بازدید

به گزارش «تابناک»، «فاطمه مهاجرانی» سخنگوی دولت جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه گفت که «صحبت درباره توقف برنامه هسته‌ای ما بر دیپلماسی تأثیر می‌گذارد و ممکن است به توقف آن منجر شود».

مهاجرانی که با الجزیره گفت‌وگو می‌کرد، در ادامه تاکید کرد: پیشنهاد واشنگتن برای توقف برنامه هسته‌ای ما نشان دهنده عدم جدیت آن در دستیابی به توافق است.

سخنگوی دولت افزود: اساس مذاکرات، اطمینان‌بخشی طرف مقابل در مورد برنامه هسته ای ایران در ازای لغو تحریم‌هاست.

او با اشاره به تحریم‌های آمریکا علیه ایران همزمان با آغاز مذاکرات خاطرنشان کرد: اعمال تحریم‌های بیشتر بی‌اعتمادی ما به واشنگتن و عدم جدیت آن را تقویت می‌کند.

سخنگوی دولت ایران اضافه کرد: مذاکرات ما با واشنگتن فقط به برنامه هسته‌ای مربوط می‌شود و نه چیز دیگری.

مهاجرانی تأکید کرد: رژیم صهیونیستی به دنبال خرابکاری در مذاکرات است و واشنگتن باید به این موضوع توجه کند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت