احسان قاضیزاده هاشمی در خصوص هزینههای دو باشگاه بزرگ فوتبال ایران برای جذب نفرات خارجی اظهار داشت: بر اساس گزارش مرکز پژوهشهای مجلس، آنچه که الان مطرح است ظرف سالهای گذشته جمع پرداختهای ارزی برای بازیکنان و مربیان خارجی در باشگاه پرسپولیس حدود 13.5 میلیون یورو و در باشگاه استقلال 8.5 میلیون یورو است.
قاضیزاده ادامه داد: وضعیتی که پرسپولیس علیالخصوص در مورد سرمربی سابقش (برانکو) دارد، علیرغم اینکه گفته بودند میخواهیم به CAS اعتراض کنیم حتی محل تامین منابع برای اعتراض به CAS را نداشتند. همان چیزی که ما در مورد پرونده ویلموتس هم از ابتدا پیشبینی میکردیم. با اینحال این عدد خیلی پایینتری است و آن پرونده (ویلموتس) چندین برابر عدد برانکو است. من فکر میکنم ما باید در مورد نحوه مدیریت ورزشی نظر داشته باشیم.
نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملکرد وزارت ورزش گفت: آنچه مشهود است؛ علیرغم تمام ادعاها و صحبتهای وزارت ورزش و جوانان مبنی بر مدیریت بسیار عالی و داعیانه برای هر دو باشگاه دارد اما در عمل میبینیم که هر دو باشگاه مشکلات روز افزون دارند. دو روز پیش جلسهای با متولیان و پیشکسوتان استقلال و کانون های هواداری برگزار شد. چرا که در واقع آن باشگاه ثبات مدیریتی ندارد و دچار تغییرات پیدرپی سرمربی و همچنین اعضای هیات مدیره بوده است.
قاضیزاده در خصوص تغییرات زیاد مدیریتی دراستقلال عنوان کرد: این باشگاه در یک سال گذشته سه سرمربی عوض کرده و در دوسال گذشته بیش از 13 عضو هیات مدیره در آن رفتند و آمدند. این تغییرات گسترده نشانگر بی ثباتی است.
وی با اشاره به مهلت داده شده به وزارت ورزش گفت: مهلت یک ماههای داده شد که وزارت ورزش سریعتر تعیین تکلیف کند و یک مدیر ورزشی و در عین حال اقتصادی را برای باشگاه استقلال به صورت کامل تعیین و ثبات مدیریتی ایجاد کند که حداقل ظرف یک سال آینده و تا پایان عمر این دولت پیوسته در آن باشگاه شاهد تغییرات گسترده و رفت و آمدهای مکرر نباشیم.
نماینده مجلس در گفت و گو با شبکه دو، تصریح کرد: این شرایط برای باشگاه پرسپولیس هم حکم میکند. این باشگاه هم متاسفانه دچار عدم ثبات مخصوصا در پشتیبانیهای مالی که برایش قرار بود به وجود بیاید ولی نیامده، شد. ترکیب این دو نشان دهنده رفت و آمدهای گسترده در سطح مدیریتی باشگاهها و عدم ثبات است که به مدیریت آن ها ضربه میزند.
قاضیزاده در مورد جلسه با وزیر ورزش گفت: جلسه دو روز قبل با وزیر ورزش یک جلسه نظارتی بود. مجلس برخی جلسات را به عنوان جلسات نظارتی برگزار میکند معاون وزیر ورزش (علینژاد) و تقی زاده هم در آن حضور داشتند. در جلسه نظارتی دو روز پیش این مهلت گذاشته شد که وزارت ورزش سریعتر اقدام عملیاتی و اجرایی کند. اگر ما بعد از یک ماه شاهد اقدام عملی نباشیم وارد فاز اقدام بعدی نظارتیمان خواهیم شد که می تواند هم سوال از وزیر ورزش و هم مرحله استیضاح او باشد اما این مهلت را برای وزارت ورزش قائل شدیم که بتواند کارهایش را ساماندهی کند. خود آقایان و علینژاد هم این موضوع را پذیرفتند و به عنوان جمع بندی جلسه اعلام شد.