دکتر محسن رضایی در جمع اعضای جمعیت گام دوم انقلاب:

رضایی:تکرار دولت های گذشته، ادامه مشکلات است

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع اعضای جمعیت گام دوم انقلاب اسلامی: ما برای چهله دوم انقلاب، یک چراغ روشن داریم تا به قله بلند خودسازی، جامعه سازی و تمدن سازی برسیم.
کد خبر: ۱۰۱۳۲۱۸
|
۱۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۸ 05 November 2020
|
20317 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از اداره کل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر محسن رضایی عصر چهارشنبه 14 آبانماه در جمع جوانان عضو جمعیت گام دوم انقلاب با تبریک ایام فرخنده ماه ربیع گفت:امیدوارم که کشور و ملت ما زیر سایه نایب برحق امام زمان، بتواند آینده درخشانی را برای ایران اسلامی رقم بزنند.


دکتر محسن رضایی گفت: بیانیه گام دوم انقلاب از مهمترین اسناد انقلاب اسلامی است. قانون اساسی و وصیت نامه امام از اسناد تاریخی انقلاب است و این بیانیه در امتداد آن اسناد، راهنمای مسیر در چهل سال دوم انقلاب اسلامی است.

وی افزود: ملت ما به دنبال پاسخ به یکی از سوالات تاریخی خودش بود که چگونه باید پیشرفت کنیم؟ خطوط پاسخ و اهداف نهفته در این سوال باید از سوی یک مرکز منتشر می شد که وفاق ملی را شکل می داد و این کانون جز مقام معظم رهبری نمی توانست باشد. اینک ما برای چهله دوم انقلاب، یک چراغ روشن داریم تا به قله بلند خودسازی، جامعه سازی و تمدن سازی برسیم.

دکتر محسن رضایی گفت: اداره هر کشور از دو بخش سیاست و زندگی تشکیل می شود. سیاست، نظم، قانون و امنیت را به وجود می آورد. بخش زندگی به معیشت، پیشرفت و ابزار آن و آماده سازی انسان ها، و درآمدها و قدرت خرید مردم مربوط است که در صورت فراهم شدن زندگی و سیاست، جامعه به اهداف خود می رسد.

وی افزود: ما در چهل سال نخست انقلاب، سیاست را سامان دادیم و در کشورداری و امنیت پیشرفت کردیم اما در زندگی مردم، گرفتاری های معیشتی و حالا در مقابل شیوع بیماری کرونا، مشکلاتی را در تامین حداکثری سلامت همه جانبه را حس می کنیم.

دکتر رضایی گفت: در این چهل سال رکن سیاست با تحول عظیمی روبرو شده اما در زندگی که شامل اقتصاد و فرهنگ است، رشد لازم را نکرده ایم. البته نفوذی ها مانند موریانه به امنیت ما فشار می آورند. درخت تناور سیاست، بسیار مستحکم عمل کرده و سیاست داخلی و خارجی و مردم سالاری ما در کنار امنیت رشد کرده است.

وی با تشبیه جامعه به یک پرنده با دو بال افزود: بال سیاست تکمیل شده اما بال زندگی ضعیف است. بال زندگی باید تقویت و متوازن شود. فرهنگ و اقتصاد ما باید متحول شود. همان اتفاقی که در سیاست و امنیت ما افتاده باید در اقتصاد و فرهنگ رخ دهد. تا دانشگاه و آموزش و پرورش ، معماری و شهرسازی و معیشت و اقتصاد مردم اصلاح شود. رهبر حکیم انقلاب در بیانیه گام دوم، مسیر تحول در اقتصاد و فرهنگ را به ما نشان دادند. علم، معنویت، مبارزه با فساد و اجرای عدالت در بیانیه گام دوم می درخشد.

دکتر محسن رضایی با طرح این مساله که چگونه باید به این مهم دست یافت؟ آیا این بیانیه یک کار دولتی و حکومتی است یا یک کار مردمی؟ گفت: مخاطب اصلی بیانیه گام دوم، خود ملت ایران هستند. ملت ایران باید در تصمیم گیری ها و رفتارش گام دوم را وارد کند. اگر انتخابات و کار اقتصادی یا فرهنگی انجام می دهد باید گام دومی باشد. در شهرسازی و کشاورزی و اقتصاد گام دومی نیاز داریم. اگر مخاطب حکومت بود، رهبری این سند را به قوای سه گانه ابلاغ می کرد. رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب، همه مردم ایران را مخاطب قرار داده اند.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس، گفت: لازم است برای نیل به اهداف بیانیه، حرکت خودجوشی رخ دهد. نخبگان و جوانان نهضتی را برای تحقق بیانیه گام دوم به راه بیندازند. وقتی با آینده روبرو هستیم، همه اقشار مخاطب نیست. این بیانیه جوانان را مخاطب قرار داده تا نسل سوم و چهارم در ایجاد یک نهضت و تحول نقش بپذیرند. نسل سوم و چهارم انقلاب باید شعارها، برنامه ها و قواعد جنبش گام دوم را به دست آورند و راه بیندازند. باید از تجربه گذشتگان بیاموزیم.

استاد دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت: در گذشته دو قیام بزرگ داشتیم. قیام سیاسی نسل اولی های انقلاب توسط شاگردان امام، نظام سیاسی شاه را سرنگون کردند و نظام جمهوری اسلامی را جایگزین آن کردند. نسل دوم انقلاب به پیروی از امام راحل قیام دفاعی کرده و اقتدار ایران را احیا کردند. قبل از انقلاب ایران تسلیحاتش را از خارج می خرید و خاکش را با ابلاغ بیگانگان به کشورهای دیگر واگذار می کرد. شاه از دستور خارجی تبعیت می کرد و در آخرین حاتم بخشی، بحرین را بخشید. دشمنان در جنگ تحمیلی هم آمدند تا بخشی از خاک ایران را بکنند و ببرند همچنان که سمرقند و بخارا و نخجوان ها را از ما گرفتند.

فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس با اشاره به سردارانی همچون سپهبد شهید سلیمانی که در جوانی به جبهه های حق علیه باطل شتافتند گفت: جوانان نسل دومی انقلاب همان هایی که زیر 30 سال بودند، به جبهه ها رفتند و جنگیدند. این جوانان نسل دومی بودند که همه سرزمین های اشغال شده را آزاد کردند و دفاع و اقتدار را به ایران برگرداندند. فناوری و علم دفاعی را شکل دادند و اقتدار ایران را به اوج رساندند و کاری کردند که آمریکا جرات حمله به خاک ایران را پیدا نکرده است. این قیام سیاسی و قیام نظامی برای نسل جوان درس هایی دارد که قیام فرهنگی و اقتصادی را راه اندازی کنند.

وی افزود: در دهه شصت جوانان نسل دومی، داوطلبانه به امام جامعه لبیک گفتند. امام جامعه امروز هم منتظر لبیک جوانان نسل سوم و چهارم است. اگر بمانیم و متوقف شویم دیگران برای ما تعیین تکلیف می کنند در آن صورت اقتصاد ما و فرهنگ ما را خارج نشینان طراحی می کنند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: از من سوال می کنند که طرح شما برای اقتصاد بدون نفت چیست؟ آیا فقط به فروش محصولات پتروشیمی و پالایشگاهی فکر می کنید؟ پاسخ من این است که این کار حداقل کاری است که باید با نفت کرد. می توانیم با جهش تولیدات ملی و رونق اقتصادی علاوه بر اینکه نفتی برای فروش به صورت خام نداشته باشیم، بلکه روزانه باید واردات نفت از کشورهای دیگر داشته باشیم تا بتوانیم پاسخ صنعت و کشاورزی مدرن ایران را بدهیم.

دکتر رضایی گفت: اگر اقتصاد و تولید ملی ما راه بیفتد هیچ ایرانی نیست که درآمد سرانه آن زیر 50 هزار دلار باشد. همه چیز برای این جهش و تحول آماده است. هر تحول در ایران، بر روی زندگی 500میلیون نفر در اطراف ایران تاثیر می گذارد به شرط آنکه بازارهای منطقه و حوزه نفوذ فرهنگی را در اهداف خود داشته باشیم. 150 سال پیش در شبه قاره هند و کشمیر زبان فارسی رونق داشت. هنوز هم می توانیم این حوزه فرهنگی را بازیابی کنیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در همین برنامه هفتم توسعه، که اولین برنامه در دوران گام دوم انقلاب است و ما در مجمع تدوین سیاست های کلی آن را آغاز کرده ایم، می توانیم یک جهش بزرگی را طرح ریزی کنیم. باید به جوانان خود اعتماد کنیم و از اشتباه کردن آنها نترسیم. جوانان ما می توانند افتخارات بزرگی را رقم بزنند.

وی با تاکید بر امر انتقال بین نسلی گفت: باید انتقال بین نسلی را در دولت آینده صورت بدهیم. تاخیر زیادی را در انتقال مسئولیت های بین نسل ها داشته ایم. در دولت های قبل، زمینه انتقال مسئولیت را فراهم نکردند که این تاخیر خطرناک است. انتقال بین نسلی باید صورت بگیرد. با ورود تعداد کمی از جوانان به دولت، انتقال بین نسلی انجام نمی شود. انتقال مسئولیت بین نسلی فراتر از یک تعداد از جوانان است. باید جوانان در مسئولیت ها ارتقا پیدا کنند. در مدت معین کوتاه و منطقی، جوانان به مراحل و مراتب بالاتر باید برسند.

دکتر رضایی با تاکید بر اینکه باید در اداره کشور تحول رخ دهد گفت: تکرار دولت های گذشته، ادامه مشکلات است و دردی از جامعه را درمان نمی کند. دولت های نو و راهی نو را باید در اقتصاد و فرهنگ در پیش بگیریم. امیدوارم شما جوانان که برای لبیک به رهبری به میدان آمده اید، بتوانید در عرصه های مختلف، توان خود را نشان دهید. من به عنوان یک سرباز انقلاب در کنار شما جوانان خواهم بود.

در ابتدای این نشست، دکتر معاشر رئیس جمعیت گام دوم انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه بیش از 50 هزار نفر عضو این جمعیت هستند به دغدغه جوانان این گروه برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: دوستان ما خدمت شما رسیده اند تا با کسب تجربه و رهنمون از جنابعالی، وظیفه خود را در مسیر آینده که تمدن سازی است، بیشتر بشناسیم.
در این برنامه جوانانی از استان های کردستان، گلستان، اصفهان و خوزستان به نمایندگی از برادران و خواهران اهل سنت و تشیع، جامعه طلاب و دانشگاهیان، نظرات و سوالات خود را با دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، در میان گذاشتند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
فرنام صنعت پاکسا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟