آخرین وضعیت قیمت و واردات گوشت

در حالی واردات گوشت قرمز در سال جاری تا ۷۵ درصدکاهش داشته که مسئولان مربوطه دلیل گرانی‌های اخیر گوشت را به طور خاص میزان واردات اعلام نکردند.
کد خبر: ۱۰۱۳۲۵۵
|
۱۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۲ 05 November 2020
|
7725 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، طی هفته‌های اخیر بازار گوشت قرمز با نوسان قیمت همراه بوده و افزایش داشت؛ موضوعی که در اظهارات اخیر مقام معظم رهبری مورد اشاره قرار گرفت و ایشان نسبت به گرانی کالاهای مورد نیاز مردم از جمله گوشت قرمز، مرغ، پوشک بچه گلایه کرده و به دستگاه های مربوطه تاکید کردند برای تامین کالاهای مورد نیاز که بخش زیادی از آن در گمرک و بنادر موجود است هماهنگی داشته و گرانی های فعلی که توجیه ندارد را متعادل کنند.

در همین رابطه بررسی وضعیت قیمت و تورم گوشت قرمز در گزارش رسمی مرکز آمار نشان می دهد که قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی از متوسط ۹۸ هزار و ۲۰۰ تومان در مهرماه سال قبل با رشد ۸.۲ درصدی به متوسط ۱۰۶ هزار تومان در مهرماه امسال رسیده است، این کالا نسبت به شهریور ۱.۳ درصد رشد قیمت دارد.

طبق این گزارش قیمت هر کیلو گوشت گوسفند در مهرماه تا ۱۳۰ هزار تومان هم رشد داشته است.

 

هر کیلو گوشت گوساله نیز در مهرماه تا ۱۰۰ هزار تومان رسیده و متوسط قیمت آن ۹۱ هزار تومان بوده است.

متوسط قیمت گوشت گوساله در مهر سال قبل تا ۸۷ هزار تومان بوده که در مهر سال جاری رشد ۴.۲ درصدی داشته است و قیمت نسبت به شهریورماه ۲.۷ درصد افزایش دارد.

اما بررسی واردات گوشت از گمرک ایران و توضیحات سید روح الله لطیفی - سخنگوی گمرک ایران - از این حکایت دارد که در هفت ماهه اول امسال ۴۰۶۹ تن گوشت قرمز سبک گرم وارد شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۷۵ درصد کاهش داشته است.

به گفته وی، در هفت ماه اول سال گذشته ۱۸ هزار تن گوشت قرمز سبک گرم وارد شده بود.

سخنگوی گمرک ایران در ادامه به وضعیت واردات گوشت قرمز سرد اشاره داشت و گفت: در دوره مورد بررسی ۲۲ هزار و ۴۸۹ تن گوشت قرمز سرد وارد شده که در مقایسه با دوره مشابه در سال ۱۳۹۸ که ۸۸ هزار تن وارد شده بود ۷۵ درصد کاهش داشته است.

در حالی کاهش واردات گوشت قابل توجه است که در اظهارات فعالان بازار و مسئولان کاهش واردات به عنوان دلیل اصلی افزایش قیمت این کالا دیده نمی شود، این در حالی است که قاچاق دام زنده، افزایش قیمت نهاده های تولید و عدم مدیریت واحد از جمله دلایلی است که برای افزایش قیمت مطرح می شود.

گفتنی است که از سال گذشته با توجه به کاهش نیاز به واردات و پاسخگویی نیاز داخل و البته سیاست های ارزی، گوشت از لیست دریافت کنندگان ارز ۴۲۰۰ تومانی کنار رفت و اکنون با ارز نیمایی که بیش از ۲۵ هزار تومان قیمت دارد تامین ارز می شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟