روند صعودی نفت معکوس شد

قیمت نفت در معاملات روز جمعه تحت تاثیر نگرانیها نسبت به کندی روند احیای اقتصاد جهانی و تقاضا برای سوخت به دلیل شتاب در روند افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا کاهش یافت.
کد خبر: ۱۰۱۴۹۴۶
|
۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۹ 14 November 2020
|
5290 بازدید

قیمت نفت در معاملات روز جمعه تحت تاثیر نگرانیها نسبت به کندی روند احیای اقتصاد جهانی و تقاضا برای سوخت به دلیل شتاب در روند افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا کاهش یافت.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت ۷۵ سنت معادل ۱.۷ درصد کاهش یافت و به ۴۲ دلار و ۷۸ سنت در هر بشکه رسید. نفت برنت روز پنج شنبه ۰.۶ درصد کاهش داشت.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۸۹ سنت معادل ۲.۲ درصد کاهش پیدا کرد و به ۴۰ دلار و ۲۳ سنت در هر بشکه رسید. شاخص نفت آمریکا روز گذشته حدود ۰.۸ درصد کاهش داشت.

با این حال هر دو شاخص از ابتدای هفته جاری تاکنون حدود هشت درصد رشد داشته اند.

آمار دولت آمریکا که نشان داد ذخایر نفت این کشور در هفته گذشته ۴.۳ میلیون بشکه رشد کرده است، به فشارهای کاهشی بر قیمتها افزود. تحلیلگران کاهش ذخایر به میزان ۹۱۳ هزار بشکه را پیش بینی کرده بودند.

کویچی موراکاکی، تحلیلگر شرکت داییچی کامادیتیز درباره وضعیت بازار گفت: سرمایه گذاران به سودگیری از رشد اخیر قیمتها اقدام کردند زیرا دورنمای تیره اقتصاد جهانی در بحبوحه افزایش شدید موارد ابتلا به ویروس کرونا و محدودیتهای اجتماعی جدید، فضا را بدبینانه تر کرده است. اگر روند شیوع ویروس کرونا در بسیاری از نقاط جهان تسریع شود، انتظار می رود قیمتهای نفت در هفته آینده تحت فشارهای نزولی بمانند.

افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا و نقاط دیگر به رکورد جدید و محدودیتهای اقتصادی برای مهار شیوع بیماری به چشم انداز پایان بحران سلامتی جهانی در آینده نزدیک لطمه زده است. امیدواری به نزدیک شدن پایان این بحران هفته جاری با اعلام خبر موثر بودن ۹۰ درصدی واکسن ساخت شرکتهای فایزر و بایو ان تک آلمان، به اوج رسید و باعث جهش شاخصهای قیمت بازار نفت شد.

اما آژانس بین المللی انرژی در جدیدترین گزارش ماهانه خود که روز پنج شنبه منتشر شد، اعلام کرد تقاضای جهانی برای نفت بعید است تحت تاثیر عرضه یک واکسن کووید ۱۹ تا اواسط سال ۲۰۲۱ تقویت شود. در گزارش ماهانه اوپک که یک روز قبل منتشر شد، پیش بینی شده بود که مصرف جهانی نفت تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا در سال ۲۰۲۱ بهبود کندتر از حد انتظاری خواهد داشت.

بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران می گویند محدودیتهای سخت گیرانه تر در زمینه جابجایی برای مهار شیوع بیماری به معنای آن است که گروه اوپک پلاس برای اجرای افزایش برنامه ریزی شده تولید در ابتدای سال ۲۰۲۱ دچار تردید خواهد شد و احتمالا افزایش تولید را به تاخیر می اندازد.

وزیر انرژی الجزایر ابراز امیدواری کرده که اوپک و متحدانش شامل روسیه ممکن است محدودیت عرضه فعلی ۷.۷ میلیون بشکه در روز را در سال ۲۰۲۱ ادامه دهند و در صورت لزوم تولیدشان را به میزان بیشتری کاهش دهند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟