به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، دکتر پرویز یزدانپناه افزود: هم اکنون ۴۵۶ بیمار مشکوک و قطعی کرونایی در بیمارستانهای استان بستری هستند که از این تعداد ۱۶۷ بیمار کرونایی قطعی بوده و ٢٨ بیمار در بخشهای ویژه تحت درمان هستند.
وی اظهارکرد: از مجموع مبتلایان به کرونا در کهگیلویه و بویراحمد ۱۳۷۹۴ نفر بهبود یافته گزارش شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: از ۳۶۵ نمونه دریافت شده از آزمایشگاه سلولی و مولکولی یاسوج، حدود ٦٥ درصد نمونهها مثبت و بیشترین موارد در شهرستانهای کهگیلویه (٣٢درصد)، گچساران (٢٨ درصد) و بویراحمد (١٨درصد)، دنا (٧درصد)، باشت و لنده هرکدام ٦درصد و بقیه موارد در سایر شهرستانهای استان بودند.
دکتر یزدان پناه با اشاره به اینکه برای به نتیجه رسیدن یک واکسن مراحل متعدد و زمانبری لازم است، تصریح کرد: بهترین راه درمان تا رسیدن به یک نتیجه مطلوب پیشگیری است و مردم تا زمان توزیع یک واکسن قطعی باید رعایت پروتکلهای بهداشتی را مد نظر قرار دهند.
وی ادامه داد: هر وقت تجمعات و مراسمات زیاد شوند معمولا حدود یک هفته بعد شاهد افزایش مراجعات و در پی آن افزایش تعداد بستریها، موارد مثبت، موارد بستری در آی. سی. یو و حدود ٢ تا ٤ هفته بعد افزایش مرگ و میرها روی میدهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد: بی شک با مشارکت آگاهانه و مسئولانه مردم استان، افزایش بیماریابی، کنترل و همکاری افراد قرنطینه ای، ردیابی افراد مبتلا و افراد مشکوک، حمایت از افراد مسن و بیماران خاص و دارای بیماری زمینه ای، حمایت از اقشار آسیب پذیر و بهبود کیفیت مراقبتهای درمانی شاهد کنترل بیماری در استان خواهیم بود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر یزدان پناه بیان کرد: لازم است که رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی، استفاده از ماسک توسط همه افراد در سنین مختلف، رعایت فاصله گذاری فیزیکی و پرهیز از حضور در تجمعات توسط مردم رعایت شود و خودشان کسانی را که رعایت نمیکنند به آنها تذکر دهند تا شاهد روند نزولی این بیماری در استان باشیم. حمایتهای مادی و معنوی توسط افراد خیر، همسایهها و سایر افراد خانواده از کسانیکه در قرنطینه میباشند باعث تحمل بیماری، عدم خروج از قرنطینه، آلوده نشدن سایر افراد جامعه، کاهش بستریها و... میشود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.