به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه اعتماد، علیرضا معزی، معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر ریاستجمهوری دیروز در توییتر خود با انتشار این تصویر نوشت: «۱۹ بهمن ۹۴ در بینشانی و گمنامی ناگزیر، نشان خدمت بر سینه فخر ایران نشست اما حالا که ترور و نفرت دژخیمان، سرمایهای بیبدیل را از ایران ستانده، وقتش رسیده است که بیشتر از او بشنویم. این تصاویر یکی از صدها ناگفته برجام است که برای نخستینبار فرصت انتشار مییابد.»
توییت معزی کنایهای است به همه کسانی که پس از ترور محسن فخریزاده، انگشت اتهام را مستقیم به سمت دولت گرفتند. اگرچه ممکن است محدودیتهایی در انتشار تصویر تقدیم مدال از سوی روحانی به فخریزاده وجود داشته اما به هر حال راههای دیگری برای نشان دادن رابطه خوب و مطابق قوانین و پروتکلهای امنیتی با چهرههای نظامی- علمی چون فخریزاده هم وجود داشته است.
پس از ترور محسن فخریزاده برخی طیفهای تندرو اصولگرا فارغ از مباحث امنیتی و حفاظتی و قصورهای احتمالی صورتگرفته یک راست به سراغ دولت رفته و دستگاه دیپلماسی را متهم ردیف اول توصیف کردند. آنها به این موضوع تاکید داشتند که برجام و صدور اجازه دسترسیها به بازرسان آژانس انرژی اتمی دلایل اصلی ترور این چهره نظامی- علمی است.
جواد کریمی قدوسی، نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی با انتشار توییتی یکی از اولین مقامات رسمی بود که بعد از وقوع این ترور، با نگاهی جریانی و جناحی به آن نگریست و مدعی شد که دیدار محسن فخریزاده با یوکیا آمانو، مدیر کل پیشین آژانس بینالمللی انرژی اتمی زمینه را برای ترور او فراهم کرده است. این نماینده مجلس در توییتر خود نوشت: «جناب روحانی در زمان ریاست شما بر قوه مجریه و با اصرار دشمن و تاکید شخص جنابعالی دانشمند هستهای کشورمان دکتر محسن فخریزاده با یوکیا آمانو مدیرکل سابق آژانس بینالمللی انرژی اتمی ترتیب ملاقات داده شد، قطعا روزی باید در محکمه عدالت پاسخگو باشید که اینچنین راحت سرمایههای کشور را در دسترس جاسوسان و قاتلان موساد قرار دادید.» این ادعا آنقدر عجیب بود که رجانیوز، یکی از رسانههای تندرو منتسب به اصولگرایان ادعای کریمیقدوسی را تکذیب کرد و نوشت که دیداری میان فخریزاده و آمانو صورت نگرفته است.
بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی نیز بیانیهای در مورد اظهارات کریمی قدوسی منتشر کرد و گفت که فخریزاده «هیچگاه در هیچ ملاقاتی چه با مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی و با هیچ بازرس و مقامی از آژانس دیدار، مصاحبه و ملاقات و مذاکره نداشته است.» پس از آن نیز علیرضا معزی، معاون ارتباطات و اطلاعرسانی نهاد ریاستجمهوری نیز اظهارات کریمی قدوسی را «بیشرمانه» خواند و گفت که چنین ادعایی «حتی اگر خیانتی آگاهانه هم نباشد، نیازمند پیگیری دقیقتر انگیزههاست. اصرار چند ساله بر دروغگویی، اصلا عادی نیست.» اگرچه ادعای کریمیقدوسی در فضای مجازی از سوی مخالفان تندرو دولت به انحای مختلف مطرح شد اما دولت مصرانه آن را تکذیب کرد .