نظر وزیر ارتباطات درباره سرنوشت فیلترینگ تلگرام

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره سرنوشت فیلتر تلگرام عنوان کرد این پیان‌رسان با حکم دستگاه قضایی بسته شده و با همین حکم هم قابل بازگشایی است، هرچند به گفته او بعید است نظر دستگاه قضایی در رابطه با این مسئله عوض شده باشد.
کد خبر: ۱۰۱۹۵۴۳
|
۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۷ 06 December 2020
|
13006 بازدید
|
۷

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، اگرچه مردم در موارد متعدد وزارت ارتباطات را متولی فیلترینگ و رفع آن می‌دانند، اما در اصل کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه که دادستان کل کشور ریاست آن را برعهده دارد، برای این موضوع تصمیم‌گیری می‌کند. البته داستان فیلترینگ پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی نشان داده که علاوه بر کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه، دستور قضایی هم می‌تواند نقش اساسی در فیلترینگ داشته باشد.

در این راستا و به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمدجواد آذری جهرمی، در پاسخ به این سؤال که چرا باوجود حل مسئله اصلی فیلتر تلگرام، هنوز این پیام‌رسان فیلتر است و اینکه آیا عزمی برای رفع فیلتر تلگرام وجود دارد، گفت: بعید می‌دانم که نظر دستگاه قضایی در رابطه با این مسئله [رفع فیلتر تلگرام]عوض‌شده باشد.


وی که در ارتباط تلفنی با برنامه تلویزیونی سخن می‌گفت، درباره نظر شخصی خود در رابطه با فیلتر تلگرام هم گفت: نه موقع انسداد تلگرام نظر ما را خواستند و نه برای رفع فیلتر آن نظر می‌خواهند. طبیعتاً این مقوله‌ای است که به نظر دستگاه قضایی بستگی دارد چراکه با حکم دستگاه قضایی بسته‌شده است و با همین حکم هم قابل بازگشایی است.

خانواده‌ها با مشکلات زیادی در بحث کیفیت ارتباطات روبه‌رو هستند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین درباره آموزش مجازی با بیان اینکه طبیعتاً شرایط کنونی آموزش هم برای معلمان و هم برای والدین دشوار است گفت: خانواده‌ها با مشکلات زیادی در بحث کیفیت ارتباطات روبه‌رو هستند. ۴۶ هزار روستا در کشور داریم که شرایط تحصیل حضوری برای بسیاری از آن‌ها وجود ندارند و مردم این روستا‌ها انتظار دارند که از شبکه ارتباطی خوبی برای آموزش مجازی برخوردار باشند. در مناطق شهری هم همین وضعیت برقرار است.

آذری جهرمی درباره آمار دانش‌آموزان محروم از تحصیل به دلیل عدم دسترسی به شبکه ارتباطی گفت: بهتر است وزارت آموزش پرورش دراین‌باره ارزیابی خود را ارائه دهد،، اما آمار کلی که می‌توان ارائه داد این است که بیش از ۹۵ درصد جمعیت ایران امکان دسترسی به اینترنت دارند. از مجموع روستا‌های کشور حدود ۹۰ درصد متصل هستند و ۱۰۰ درصد شهر‌های کشور هم به شبکه ارتباطی اتصال دارند.

وی درباره اینترنت رایگان برای دانش‌آموزان گفت: بر اساس سیاستی که وزارت آموزش‌وپرورش اتخاذ کرد، آموزش‌ها به بستر سامانه شاد منتقل‌شده و این سامانه برای آموزش مجازی مورد تائید این وزارتخانه در مدارس دولتی است؛ بنابراین آموزش مجازی رایگان از طریق سامانه شاد فراهم‌شده است و برای استفاده از آن، هزینه‌ای دریافت نمی‌شود و تمام هزینه‌های آن را دولت تأمین می‌کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره میزان استفاده از سامانه شاد در کل کشور گفت: اولاً توصیه من بر این است که در این رابطه به آمار وزارت آموزش‌وپرورش اتکا شود، اما ارزیابی وزارت ارتباطات این است که ۱۱ درصد مدارس غیرانتفاعی از ابزار‌های خاص خودشان استفاده می‌کنند، ازجمله برخی از سامانه‌های داخلی که همین امر باعث شده است ما یک رشد تقریباً ۱۲۰۰ درصدی در ابزار‌های آموزش مجازی در شبکه ارتباطی کشور را شاهد باشیم. نظرسنجی‌های ما از مجموع مدارس باقی‌مانده از سراسر کشور نشان می‌دهد که ۴۰ درصد از مدارس از سامانه شاد استفاده می‌کنند.

مشکلاتی که با سیاست اینترنت ۱۲۸ کیلوبیتی ایجاد می‌شد

آذری جهرمی درباره مشکلات دانش‌آموزان روستایی برای آموزش مجازی گفت: این روز‌ها عکس‌هایی در شبکه‌های اجتماعی از مناطق مختلف روستایی منتشر می‌شود که دانش‌آموزان برای جا نماندن از تحصیل، خود را به نقاطی می‌رسانند تا به شبکه ارتباطی دسترسی پیدا کنند. واقعیت این است که ما و همه همکارانمان در وزارت ارتباطات و اپراتورها، تک‌تک این بچه‌ها را مثل بچه‌های خودمان می‌دانیم و مشکلات آن‌ها را مشکلات خودمان می‌دانیم؛ اما نمی‌توانیم این را نادیده بگیرم که اگر سیاست‌گذاری‌های سال ۱۳۹۲ مبنی بر اینکه ۱۲۸ کیلوبیت اینترنت برای مردم کافی است، باقی می‌ماند و کرونا به وجود آمده بود امروز قطعاً با مشکلات ارتباطی جدی مواجه می‌شدیم.

وی تصریح کرد: یا اگر در موضوع توسعه ارتباطات روستایی در مقابل فشار‌هایی که به ما وارد می‌شد و مخالفت‌هایی که درباره این توسعه مطرح می‌شد و آن را جزو برنامه ۲۰۳۰ عنوان می‌کردند و خواستار توقف توسعه ارتباطات روستایی بودند کوتاه می‌آمدیم امروز نمی‌دانم پاسخ آن ۳۹ هزار روستایی که امروز به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت متصل هستند چه می‌خواستیم بدهیم.

وی تأکید کرد: هنوز ۵۰۰۰ روستا به شبکه ارتباطی متصل نیستند و قلبمان برای تک‌تک بچه‌هایی که در آن روستا‌ها از تحصیل مجازی بازمانده‌اند می‌تپد و همه وجودمان را گذاشته‌ایم برای توسعه و اتصال آن‌ها به شبکه ارتباطی و این قول را هم می‌دهیم که تا پایان امسال همه روستا‌های بالای ۲۰ خانوار به شبکه ارتباطی متصل شوند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۶
هزینه اینترنت را طی یکسال 5 برابر و وی پی ان تلگرام هم برای شرکتهای داخلیست ما به هیچ کدومتون اعتماد و اعتقادی نداریم عده ای رانتخوار و انحصارگر و محتکر بدون تخصص دور هم با پارتی جمع شده و دارن سر ملت کلاه می گذارند و همه اش تحریف واقعیات و وارونه به مردم گزارش میدهند.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۶
متاسفانه تفکرات خشک همراه با زور و قدرت مملکت را به چنین وضعی گرفتار کرده.... پیشنهاد من این است که کلیه مسئولین مملکت خصوصاً قشر محترم روحانیت به خرج دولت یک سال در کشورهای اروپایی خصوصاً اسکاندیناوی زندگی کنند تا کمی با جهان آشنا شوند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۶
از شعارهای انتخاباتی آقای روحانی این بود که دستش روی فیلترینگ نمی رود.
دوستانی که میگن دست دولت نیست پس چرا اون موقع که ایشون می خواد رای جمع کنه از این وعده ها میده؟ چرا همون موقع نمیگه این موضوعات به حوزه قضاییه مربوطه نه من.
واسه 1400 هم لاید یک عده میخوان بیان شعار بدن اگر ما بیایم تلگرام را باز می کنیم.
واقعا خنده داره.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۶
جناب آقای صفارهرندی وزیر وقت 2 تا مطلب مهم گفت
یک اینکه اینترنت 128 کلیوبیت برای مردم کافی است مگه میخواهند چه کنند
دو چرا این همه روزنامه داریم چندتا روزنامه دولتی داریم کافی است دیگر

واقعا باید ممنون این تکنولوژی بود چون باعث شد کاری که دولت و جکومت برای اشتغال انجام میدادند رو اینترنت و خودم مردم دارند انجام میدن
تازه هنوزم کلی بیکار داریم
ناشناس
|
Germany
|
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۶
اینجا در دو قدمی تهران روزی پنجاه بار قطعی اینترنت داریم وای به حال روستا ها.
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۶
از نظر یه عده که خودشون رو نماینده ملت میدونن، باید مردم برگردن به عصر سنگ و زندگی سختی داشته باشند تا شااااااید رستگار بشن، وختی مغز ها رو به بهانه های واهی فراری میدین و اوتایی که موندن رو له میکنید ی عده احمق میشن ... ، البته ناگفته نماند که این سیاست، سیاستی هست که کشورهای استعمارگر برای نابودی بقیه کشورها استفاده میکنند. پس نتیجه مشخص شد دگ هااااا؟!!! افتاااااااد؟!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۶
وزارتخونت نصف زمین های خیابون کوروش رو قرق کرده اونوقت تو حوزه خودتون اینقدر بی اختیارید. دکل واسه آنتن دهی هم که نصب نمیکنید. مراکز مخابراتی را هم که نوسازی نمی کنید. فقط بودجه میخورید؟
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟