آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

بدل تتلو تماشاگر بازی حساس لیگ یک! +عکس

دیدار آریو و پیکان در اسلامشهر به دلیل حضور برخی هواداران دقایقی پس از سوت پایان مسابقه به جنجال کشیده شد.

بدل تتلو تماشاگر بازی حساس لیگ یک! +عکس

آریو و پیکان در یکی از حساس‌ترین مسابقات فصل در اسلامشهر به مصاف هم رفتند و در پایان شاگردان وحید بیاتلو با نتیجه 2 بر صفر این مسابقه سرنوشت‌ساز را در خانه باختند.

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین؛  البته آن‌ها معتقدند گل اول شاگردان سیروس دین‌محمدی در موقعیت آفساید به ثمر رسیده که این گل در دقایق پایانی نیمه اول تاثیر زیادی در روند نیمه دوم داشت.

اما حاشیه بزرگ این مسابقه درگیری هواداران دو تیم پس از پایان مسابقه بود که باشگاه آریو معتقد است به دلیل حضور برخی افراد با هیکل‌های درشت و ظاهر عجیب در استادیوم امام خمینی اسلامشهر برای حمایت از پیکان بوده است. این تصویر از یک هوادار حاضر در ورزشگاه گرفته شده که ظاهرش همه را یاد تتلو انداخت و گفته می‌شد در درگیری‌های بعد از بازی هم نقش داشت!

بدل تتلو تماشاگر بازی حساس لیگ یک! +عکس

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

امیر۱۴۰۴/۰۲/۰۳ ۱۰:۳۳

چرا جوونها خودشون رو اینقدر زشت میکنند. اگه الگوشون خارجی ها هست چرا به رونالدو، بچه های ترامپ و بچه های شاه انگلیس نگاه نمیکنند و توی تیپ زدن از اونا الگو نمیگیرند؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.