جریمه موتورسیکلت‌های فاقد معاینه فنی

کد خبر: ۱۰۲۵۳۰۸
|
۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۶ 02 January 2021
|
9721 بازدید

رییس پلیس راهور ناجا از جریمه موتورسیکلت‌های فاقد معاینه فنی خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار سید کمال هادیانفر درباره نظارت پلیس بر معاینه فنی موتورسیکلت‌ها گفت: موضوع معاینه فنی موتورسیکلت جدی است و در 128 مرکز معاینه فنی که 14 مرکز آن در تهران برای ماشین و موتور و مابقی در شهرستان هاست، خدمات مربوطه ارائه می‌شود.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا درباره اعمال قانون و جریمه موتورسیکلت‌های فاقد معاینه فنی نیز گفت: سیستم LEZ که برای کنترل آلودگی هوا در کلانشهرها روی دوربین های ثبت تخلفات نصب شده نسبت به اعمال قانون این موارد اقدام کرده و برایش فرقی ندارد که خودرو یا موتورسیکلت از مقابل آن رد شود.

هادیانفر با بیان اینکه موتورسیکلت‌های فاقد معاینه فنی هم جریمه می شوند، افزود: تاکید ما این است که مالکان موتورسیکلت ها هم برای ارتقاء و سنجش ایمنی وسیله خود و هم برای کاهش آلودگی هوا، معاینه فنی وسیله خود را دریافت کنند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت