انتقاد احمد توکلی از تعداد بالای سیاست‌های کلی

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اهمیت امنیت و معشیت مردم، گفت: سیاست‌های کلی باید معطوف به چنین امور مهمی باشد، متاسفانه الان سیاست‌ها آنقدر زیاد است که نظارت بر اجرای آن دشوار شده است.
کد خبر: ۱۰۲۹۴۱۹
|
۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۷ 21 January 2021
|
9456 بازدید
|
۳

به گزارش تابناک به نقل از فارس، دهمین پیش نشست همایش نظام مسائل اولویت دار کشور مبتنی بر سیاست‌های کلی نظام با موضوع «نظام مسائل اولویت‌دار کشور مبتنی بر سیاست‌های کلی نظام در عرصه اقتصادی» با حضور احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و به همت سازمان بسیج دانشجویی کشور برگزار شد.

توکلی در این نشست طی سخنانی آیا سیاست‌های کلی توانسته نیاز‌های اقتصادی کشور را تامین کند، گفت: اگر سیاست‌ها اجرا شده باشد و وضعیت اینگونه باشد پس سیاست‌ها به چه دردی می‌خورد؟ اگر به سیاست‌های کلی عمل شده باشد پس نباید وضعیت این گونه باشد پس مشخص است یک جای کار گیر دارد.

وی خاطر نشان کرد: فکر می‌کنم ما در حوزه‌های مختلف ۷۵۰ سیاست کلی داریم، وقتی این تعداد سیاست کلی داشته باشیم پس نظارت هم سخت خواهد شد. نظارت در ۷۵۰ سیاست در حوزه‌های مختلف خیلی کار دشواری است.

توکلی یادآور شد: در سیاست‌های کلی در هر حوزه باید موضوعات مهم را انتخاب کنیم و اگر این موضوعات مهم درست اجرا و پیگیری شود این موضوع کمک می‌کند بسیاری از مسائل حل شود. مثلا ما اگر مسئله بانک و تکلیف سپرده‌های بانکی را درست کنیم معرکه خواهد شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتقاد از استفاده از افراد ناکارآمد و فاسد در برخی مسئولیت‌ها اضافه کرد: وقتی مسئولیت‌ها اینگونه توزیع شود و کسانی در مسئولیت قرار گیرند که لیاقت ندارند به مشکل خواهیم خورد.

وی گفت: تعداد سپرده‌های بانکی ما الان ۴۵۳ میلیون است از این تعداد ۱۱۹ هزارتای آن برای کسانی است که بالای یک میلیارد سپرده دارند! در ۰/۴ درصد تعداد سپرده‌های اشخاص حقیقی ۵۲ درصد کل سپرده‌ها وجود دارد و ۹۹/۶ درصد دیگر ۴۸ درصد سپرده‌ها را دارند. یعنی حدودا ۰/۴ درصد نصف سپرده‌ها را دارند! وقتی توزیع اینگونه باشد تولید امکان پذیر نیست.

وی با اشاره به اهمیت تامین معیشت مردم افزود: امنیت و معشیت مردم از اهمیت بسیاری برخوردار است و باید برای این مسئله تلاش شود. سیاست کلی باید معطوف به چنین اموری باشد. متاسفانه الان سیاست‌ها ناکارآمد است و آنقدر زیاد است که نظارت بر اجرای آن دشوار شده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این سوال که آیا سیاست‌های کلی آسیب شناسی شده، یادآور شد: درباره سیاست‌ها صریحا گفته شده بازنگری صورت گیرد.

وی افزود: آقای آملی لاریجانی هم می‌خواهد درس خارج بدهد، هم می‌خواهد مدرسه‌اش را اداره کند هم شورای نگهبان برود و هم مجمع باشد، اما اینگونه نمی‌شود، که می‌خواهد در مجمع باید باشد باید وقت بگذارد، برخی از دوستان هستند که خیلی فرصت برای مجمع ندارند، ولی برخی آقایان مانند آقای رضایی وقت خوبی می‌گذارند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۲
جناب توکلی
شعار مردم در انقلاب اسلامی آزادی و استقلال بود نه نان و مسکن
تا آزادی و استقلال نباشد امنیت و نان بدست نمی آید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۲
یعنی حدودا ۰/۴ درصد نصف سپرده‌ها را دارند! وقتی توزیع اینگونه باشد تولید امکان پذیر نیست) اول شما باید ببینی چرا این صاحبان این سپرده ها حاضر به سرمایه گذاری در تولید نیستند یک دلیلش این است که ایران قوانینش ثابت نیست یعنی شما نمی دانی حتی اگر طبق قوانین کار کنی چند مدت بعد به تو گیر میدهند یا نه یعنی امنیت سرمایع گذاری وجود ندارد نمونه اش یک کارخانه تولید پوشک که 2 سال قبل دائم به جرم اختکار تیتر خبر ها بود در حالیکه مقدار پوشک انبار شده اش تولید یک یا دو روزش بود یا یک گروه تولید قطعه که کیفیت ان زبانزد بود و .... شما باید پای نهادهای مختلف غیرمرتبط را در تصمیم گیری های اقتصادی قطع کنی فعالیتهای اقتصادیشان را قطع کنی تا اقتصاد قابل کنترل شود باید ارتباطات بین الملل خوب داشته باشی تا تولیداتت روی دستت نماند باید به قوانین بین المللی احترام بگذاری و انها را لحاظ کنی تا رغبت سرمایه گذاری پیدا شود ورود سرمایه گذاران خارجی در تولید باعث اطمینان سرمایه گذاران داخل خواهد بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۲
دقیقا اشاره خوبی است جقدر باید قانون بالا دستی داشته باشیم قوانین مجلس شورای اسلامی کافیست اگر خوب اجرا بشوند
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟