مهدی علینژاد در پایان رایگیری در مجمع انتخاباتی فدراسیون نجات غریق و غواصی و انتخاب مهدی حیدری به عنوان رئیس جدید این فدراسیون اظهار داشت: از اعضای مجمع انتخاباتی تشکر میکنم و ضمن تبریک به مهدی حیدری برای او آرزوی موفقیت دارم. او از همکاران خوب ما در وزارت ورزش بوده و با اهداف وزارت آشنا است، لذا میتواند به پیشرفت این فدراسیون کمک کند.
به گزارش تابناک ورزشی، وی افزود: این فدراسیون از آنجایی که با جان آدمها سروکار دارد، فدراسیون بسیار مهمی است و مسئولیت شاغلان در این فدراسیون سنگین است. به دلیل شرایط کرونا با مشکلاتی در فعالیت منجیان غریق مواجه هستیم، اما با حمایت دولت وامهایی را برای این قشر درنظر گرفتهاند که مبالغ 480 میلیارد تومان است و استخرداران ثبت کردهاند که در حال ارجاع به بانکها است.
معاون وزیر ورزش و جوانان عنوان کرد: میرسلیم و نوری زحمات زیادی کشیدند و کارهای بزرگی در فدراسیون انجام شد. یقین دارم که حیدری این راه را ادامه خواهد داد.
علینژاد در ادامه و در جمع خبرنگاران گفت: فدراسیون نجات غریق و غواصی با جان انسانها و شناگران سر و کار دارد و میتواند در این زمینه انجام وظیفه کند.
وی در مورد انتخاب اعضای جدید هیئت مدیره پرسپولیس گفت: هیئت مدیره با کمیته فنی کاملاً تفاوت دارد و الزامی وجود ندارد که حتما فوتبالیست باشند. در باشگاههای بزرگ جهان نیز اعضای هیئت مدیره لزوما فوتبالیست نیستند. کار هیئت مدیره، مدیریت و اداره امور است، اما کمیته فنی حتما باید اهل فن و فوتبالیست باشند. اداره یک باشگاه فرهنگی و ورزشی چارچوبهایی دارد و کسانی را استفاده میکنیم که بتوانند در حوزههای مدیریتی به باشگاه کمک کنند.
معاون وزیر ورزش درباره خصوصیسازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس عنوان کرد: خصوصیسازی روند پیچیدهای است و کارهای زیادی در این زمینه انجام شد تا این دو باشگاه بتوانند وارد بازار سرمایه شوند. خوشبختانه روز گذشته جلسه معارفه هیئت مدیره پرسپولیس و هیئت پذیرش فرابورس انجام شد. روز 14 بهمن هم جلسه معارفه باشگاه استقلال با فرابورس انجام خواهد شد. اینها اقدامات اولیه برای ورود به بازار سرمایه است.
علینژاد ادامه داد: اقدامات زیادی برای افزایش سرمایه دو باشگاه انجام شد که احداث 2 استادیوم برای هر باشگاه نیز جز برنامهها خواهد بود. قریب به 710 میلیارد تومان برای هر باشگاه افزایش سرمایه انجام شد و به تصویب رسید. برند باشگاه قیمتگذاری و برنامه 3 ساله و 5 ساله تنظیم شد. بعد از آن به هر دو باشگاه وقت داده خواهد شد تا پرونده آنها برای پذیرش در بورس بررسی شود. من جایی ندیدم که ارائه 30 درصدی سهام باشگاه مطرح شده باشد. معمولاً 10 تا 15 درصد برای کشف قیمت عرضه خواهد شد که بر عهده هیئت پذیرش و سازمان خصوصیسازی است و در اختیار وزارت ورزش نیست.
وی در مورد انتخابات فدراسیونهایی که با سرپرست اداره میشوند، گفت: با توجه به اینکه مهلت 6 ماه فدراسیون شطرنج تمام شده، طبق آییننامه باید ثبتنام مجدد انجام شود. درباره فدراسیون اتومبیلرانی هم هنوز وضعیت صلاحیت نامزدها تایید نشده و اگر در مدت 6 ماه این اتفاق بیفتد، بلافاصله انتخابات برگزار خواهد شد.
معاون وزیر ورزش درباره حاشیههای به وجود آمده میان رسولپناه و یحیی گلمحمدی خاطرنشان کرد: این قضیه در نهایت به جابهجایی رسول پناه انجامید و هیئت مدیره ترمیم شد و به این نتیحه رسیدیم که در هیئت مدیره پرسپولیس، جابهجایی داشته باشیم.
علینژاد درباره تایید صلاحیت کاندیداهای فدراسیون فوتبال تصریح کرد: مرجع تایید صلاحیت فدراسیون فوتبال، وزارت ورزش نیست و ما نقشی در این مورد نداریم.
وی در پایان درباره حضور مجید صدری در هیئت مدیره پرسپولیس گفت: صدری از مدیران نامدار حوزه مخابرات و کلان و علاقهمند به پرسپولیس است. حضور او به عنوان یک مدیر اقتصادی بزرگ در پرسپولیس مفید خواهد بود و ربطی به بدهی این باشگاه به همراه اول ندارد.