بورس نزولی؛ نتیجه تحلیل‌های نادرست

فقرایی، کارشناس بازار سرمایه گفت: تحلیل‌های نادرست برخی از افراد درباره بازار سرمایه، باعث بی اعتمادی سهامداران و ریزش‌های اخیر بورس شد.
کد خبر: ۱۰۳۰۸۰۷
|
۰۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۰ 28 January 2021
|
4439 بازدید

به گزارش بورس تابناک، حامد فقرایی افزود: قیمت گذاری فولاد باعث شد تا شاخص کل از کانال یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحدی به کانال یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد برسید.

وی ادامه داد: اخبارهایی درباره قیمت گذاری محصولات فولادی، سبب ریزش سهام این صنایع شد.

فقرایی با بیان اینکه بزرگ‌ترین شرکت‌های بازار سرمایه، در زیرگروه کامودیتی‌ها (کالاهای اولیه) قرار می‌گیرند گفت: صنایع بورس تهران کامودیتی هستند و کاهش سوداوری شرکت‌های کامودیتی باعث کاهش شاخص بازار سرمایه می‌شود.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: کاهش نرخ ارز در بازار باعث شد تا سوداوری شرکت‌ها کاهش یابد و سبب افت بازارسرمایه شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از عوامل رشد بازار سرمایه، بازگشت اعتماد سهامداران است اضافه کرد: بسیاری از کارشناسان تحلیل‌های نادرستی از بازار دارند و این باعث شده تا اعتماد از بازار سرمایه سلب شود.

فقرایی گفت: یکی از راهکارهایی که باعث می‌شود اعتماد به بازار سرمایه بازگردد این است که دستورالعمل‌های قیمت فولاد، مشخص شود.

وی تصریح کرد: با توجه به افزایش قیمت محصولات کامودیتی در بازارهای جهانی و با بازگشت اعتماد به بازار، احتمال رشد منطقی بورس هم وجود دارد.

 

منبع: بازار

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟