رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا:

مرکز تحقیق و نوآوری کروز در قالب شرکت تحقیقات آزمایشگاه پادزا قدم های خوبی در درمان کرونا برداشته است

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معتقد است؛ قطعه سازی کروز به خوبی توانسته بر روی فناوری های جدید در حوزه صنعت و سلامت تمرکز کند و این موضوع جای تقدیر و تشکر فراوان دارد.
کد خبر: ۱۰۳۲۶۹۸
|
۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۹ 06 February 2021
|
6970 بازدید

مرکز تحقیق و نوآوری کروز در قالب شرکت تحقیقات آزمایشگاه پادزا قدم های خوبی در درمان کرونا برداشته است

دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا با حضور در شرکت کروز از خطوط تولید بازدید و با مدیران این مجموعه به گفت وگو پرداخت.
دکتر قانعی ضمن بازدید از خط تولید ACU ایربگ و مرکز تحقیقات گروه قطعه سازی کروز، از شرکت دانش بنیان پادزا پادتن پژوه به عنوان یکی از شرکت های این هلدینگ بازدید و گام های نوآورانه آن در عرصه کرونا مورد توجه و استقبال قرار گرفت.
دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری در حاشیه بازدید از قطعه سازی کروز و شرکت پادزا پادتن پژوه گفت: خیلی مایل بودم از شرکت پادزا پادتن پژوه بازدید کنم که این فرصت پیش آمده موجب شد از قطعه سازی کروز نیز بازدید داشته باشم.
وی افزود: هرآنچه که موجب کاهش ارزبری در کشور و تمرکز بر روی موضوعات فناوری های جدید و نیز ورود و اشتغال فارغ التحصیلان شود، مطلوب است که این موضوع در قطعه سازی کروز اتفاق افتاده و جای تقدیر و تشکر دارد.
در بازدید از شرکت پادزا پادتن پژوه، روند پیشرفت تحقیقات در خصوص تشخیص، ردیابی و درمان انواع سرطان و ویروس کرونا توسط دکتر حجت اله ربانی ارائه شد و دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری که فوق تخصص بیماری های ریه نیز است، اظهار داشت: چون فعالیت به تازگی شروع شده، عملکرد آن در شرایط کنونی قابل قضاوت نیست اما قدم هایی که برداشته شده است انتظار می رود تا بتوانند در حوزه سلامت و موضوع کرونا اتفاقات خوبی را به وجود آورند.
گفتنی است هلدینگ کروز با سابقه چهل ساله در عرصه صنعت خودرو، با ایجاد مرکز تحقیقات و نوآوری در زمینه فناوری های خودرو، هوش مصنوعی و دارو فعالیت دارد و به عنوان یک هلدینگ دانش بنیان مطابق امضای تفاهم نامه ای، مورد حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفته است. این مرکز اکنون به بزرگترین مجموعه تحقیق و نوآوری فناوری های صنعت خودرو در خاورمیانه تبدیل شده و با ایده پردازی، طراحی و تولید قطعات جدیدی که در صنعت خودرو مطرح می باشد، پیشتاز در صنعت خودروی خاورمیانه است. علاوه بر آن شرکت دانش بنیان پادزا پادتن پژوه از زیر مجموعه های هلدینگ کروز که در بالاترین سطح از شرکت های دانش بنیان قرار گرفته است، در زمینه ابداع روش های جدید تشخیص، ردیابی و درمان انواع سرطان و ویروس کرونا فعالیت دارد و توانسته برای اولین بار در کشور، روشی نوین برای ردیابی سلول های سرطانی به صورت غیر تهاجمی و تنها از نمونه ادرار ابداع نماید. این امر می تواند کمک موثری به پزشک معالج در مورد میزان اثربخشی روش درمانی اتخاذ شده، داشته باشد و کلیه آنتی بادی های مورد نیاز نیز توسط محققان پادزا طراحی و تولید شده اند که برخی از این تولیدات دارای ثبت اختراع جهانی و داخلی می باشند. با شیوع ویروس کرونا نیز در زمینه تولید آنتی بادی برای تشخیص اختصاصی آنتی ژن این ویروس وارد عمل شد که تلاش های محققین پادزا منتج به ابداع روشی برای تعیین میزان ایمنی حفاظت کننده فرد مبتلا یا واکسینه شده، گردیده است و همچنین در زمینه تولید آنتی بادی خنثی کننده ویروس که برای درمان در مراحل اولیه بیماری مناسب می باشد، موفقیت های مطلوبی بدست آورده است.

مرکز تحقیق و نوآوری کروز در قالب شرکت تحقیقات آزمایشگاه پادزا قدم های خوبی در درمان کرونا برداشته است

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیت دلار
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات