بسته اخبار حوادث بیست و هشتم بهمن ماه ۹۹؛
قتل هولناک مادر با گوشی تلفن همراه
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»/ دستگیری مامور قلابی در شمال غرب تهران/ محاکمه ساقی مشروب به اتهام کوری چشم مشتری/ رنگ جنایت در پارک گلها!/ قتل هولناک مادر با گوشی تلفن همراه/ کشف ۳ میلیارد ریالی کمپرسور باد قاچاق/ مسمومیت یک زندانی به دلیل مصرف بیش از حد دارو/ نگهداری «سلاح و مهمات» در خوابگاه دانشجویی
به گزارش «تابناک»؛ مهمترین اخبار حوادث و توصیه پلیسی امروز (سه شنبه بیست و هشتم بهمن ماه سال ۹۹) را میتوانید در این بسته خبری مشاهده کنید.
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»
دستگیری مامور قلابی در شمال غرب تهران
رییس پایگاه دوم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از دستگیری مامور قلابی با تلاش مأموران اداره عملیات این پایگاه خبر داد.
بیشتر بخوانید
محاکمه ساقی مشروب به اتهام کوری چشم مشتری
مرد میانسالی که پس از مصرف مشروبات الکلی، نابینا شده، از فروشنده مشروب شکایت کرد.
بیشتر بخوانید
رنگ جنایت در پارک گلها!
جوان ۳۰ سالهای که مدعی است در حالت مستی، یکی از دوستان پارک نشین خود را در منطقه قاسم آباد مشهد به قتل رسانده است، زوایای پنهان جنایت در پارک گلها را در حضور قاضی ویژه قتل عمد تشریح کرد.
بیشتر بخوانید
قتل هولناک مادر با گوشی تلفن همراه
پسرتحصیلکرده در اقدامی جنونآمیز مادرش را بهطرز هولناکی به قتل رساند.
بیشتر بخوانید
کشف ۳ میلیارد ریالی کمپرسور باد قاچاق
فرمانده یگان امداد پلیس تهران از توقیف خودروی حامل کالای قاچاق و کشف ۴۰ دستگاه کمپرسور صنعتی باد خبر داد.
بیشتر بخوانید
مسمومیت یک زندانی به دلیل مصرف بیش از حد دارو
اداره کل زندانهای استان تهران در اطلاعیهای توضیحاتی را در رابطه با وضعیت زندانی بهنام محجوبی ارائه داد.
بیشتر بخوانید
نگهداری «سلاح و مهمات» در خوابگاه دانشجویی
پلیس امنیت عمومی پایتخت از دستگیری متهمی خبر داد که در پوشش مأمور از شهروندان کلاهبرداری میکرد.
بیشتر بخوانید
توصیه پلیسی:
رسیدهای جعلی
در این روش فرد از طریق برنامههای رسید ساز با قرار دادن اطلاعات بانکی در برنامه، فیش پرداختی شبیه به فیش برنامههای پرداخت تهیه و به فروشنده عرضه میکند. مجرمان سایبری به دنبال خرید از سایتها و فروشگاههایی هستند که بعد از تحویل کالا وجه را دریافت میکنند، این مجرمان هنگام دریافت کالا که اصولاً توسط پیک صورت میگیرد با بیان اینکه کارت بانکی به همراه ندارند از فروشنده شماره حساب یا کارت بانکی میخواهند تا از طریق موبایل بانک اقدام به واریز وجه خرید کنند.
این مجرمان با دریافت شماره حساب یا کارت بانکی و سوءاستفاده از نرمافزارهای رسیدساز به اصطلاح وجه کالای خریداری شده را واریز کرده و رسید را نشان پیک داده و کالا را دریافت میکنند در حالی که هیچ پولی به شماره حساب با شماره کارت فروشنده واریز نشده است. در فیشهای اصلی شماره کارت مقصد به طور کامل نمایش داده میشود و مبلغ واریز شده نباید بیشتراز سقف مجاز کارت به کارت باشد.
وقتی رسید انتقال وجه را مشاهده کردید، حتما با موجودی بانک خود چک کنید و سپس جنس مورد نظر را تحویل بدهید، وجود شماره کارت و نام شما در رسید به هیچ وجه صحت رسید را تایید نمیکند. اگر پیامک انتقال وجه برای شما ارسال شد، حتما با پیامکهای قبلی بانک چک کنید که از همین شماره ارسال شده باشد. ارسال پیامک از یک شماره جدید را به عنوان سند قبول نکنید. در صورت مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir لینک مرکز فوریتهای سایبری با پلیس فتا درمیان بگذارید.