وقتی به غروب آخرین سه شنبه سال نزدیک میشویم باید هر چه سریعتر خود را به خانه برسانیم تا از دود و آتش و صداهای مهیب در امان باشیم اما صبح روز بعد زخم انفجار است که بر چهره شهر سنگینی میکند.
سراغ کتابها یا صندوقچه خاطرات بزرگترها که میرویم، روی دیگری از چهارشنبهسوری نمایان میشود؛ شبی پررنگ و نور با گرمای جمع خانواده و دوستان است. جشنی که نماد وداع با سال گذشته و رنجها و مشقتهایش است و امید به خیر و خوشی و برکت سال جدید که کم کم از راه میرسد.
اما آنچه این روزها در چهارشنبه آخر سال رخ میدهد کمتر شباهتی به جشن دارد که تبعات آن را صبح روز بعد با اعلام آمار مصدومان میشنویم و اگر نگاهی به سیمای شهر بیندازیم زخم انفجار است که بر چهره شهر سنگینی میکند.
تصاویر این گزارش مربوط به شهر اراک است./بهنام یوسفی
ايكاش سالها قبل با رسوم پاك و اصيل ايراني مانند پريدن از روي آتش برخورد نمي شد تا حالا شاهد اين صحنه هاي فجيع نباشيم . جايگزيني ترقه و مواد منفجره با آتش زيبا و آرامبخش كه مردم مانند هزاران سال قبل از روي آن مي پريدند و شادي مي كردند باعث تبعات منفي فراواني براي مردم ايران و منافع ميلياردي براي چيني ها و تجار ايراني و چيني شده .
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۷
کی برخورد میکنه؟هر کی میخاد تو ملک خودش میتونه اینکارا بکنه. ولی تو اموال عمومی اینکار جرم هست.
اگر شادی جرم نباشه و یه محوطه امن با لوازم ایمن در نظر بگیرن مردم میتونن چند ساعت شاد باشن . ولی وقتی شادی مثل عزا درامدی برای کاسبان نداره میشه جرم و نتیجه این