جمهوری اسلامی:دستگاه‌های اطلاعاتی باید بازبینی شوند

اکنون بعد از ضربه سوم وارد شده توسط رژیم صهیونیستی به کشورمان در مدت کوتاه چند ماه اخیر اگر قرار است به خود بیائیم، باید دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی خود را مورد بازبینی جدی قرار دهیم و منافذی که دشمن توانسته از آن‌ها رخنه کند را پیدا کنیم و مسدود نمائیم.
کد خبر: ۱۰۴۵۷۷۴
|
۲۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۸ 13 April 2021
|
8441 بازدید
|
۹

به گزارش تابناک، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: ضربه خوردن از دشمن، گاهی می‌تواند سودمند باشد. همین انفجاری که اخیراً در تأسیسات هسته‌ای نطنز رخ داد، یکی از این موارد است، البته اگر وجدان‌های خواب‌آلوده را بیدار کند.

اینکه حمله سایبری رژیم صهیونیستی عامل این انفجار بود یا توسط عوامل نفوذی در خود مجموعه انجام شده، مسأله دوم است، مسأله اول اینست که همه معتقدند این انفجار، کار رژیم صهیونیستی بوده. درست به همین دلیل است که معتقدیم این ضربه دشمن می‌تواند سودمند باشد و تکانی به وجدان‌های خواب‌آلوده بدهد.

از کلمه «می‌تواند» به این دلیل استفاده می‌کنیم که تبدیل کردن این تهدید به فرصت، از اختیارات مسئولین خودمان است. آن‌ها اگر اراده کنند می‌توانند اعلام «کفایت جنگ قدرت» کنند که در اینصورت می‌توان این تهدید و تمام تهدید‌های دشمن را به فرصت تبدیل کرد، ولی اگر در وانفسای ضربه زدن‌های دشمن و ضربه‌پذیر بودن‌های ما هیچ اراده‌ای برای پایان دادن به جنگ قدرت وجود نداشته باشد و حضرات همچنان بر طبل منیت‌ها بکوبند و همدیگر را به خیانت و فساد و حتی جاسوسی و مأمور این و آن قدرت خارجی بودن متهم کنند، قطعاً ضربه‌هائی که دشمن به ما وارد می‌کند علاوه بر اینکه مؤثر خواهد بود، ادامه نیز خواهد یافت.

همینجا این را هم اضافه کنیم که «جنگ قدرت» با رقابت‌های سالم سیاسی برای به دست آوردن قدرت تفاوت دارد. جنگ قدرت بر پایه بی‌اخلاقی، بی‌قانونی و بی‌انصافی استوار است، ولی رقابت سالم برای به دست آوردن قدرت، مبتنی بر اخلاق و انصاف و قانون است.

نفس انتخابات اگر سالم، آزاد و با رعایت چارچوب‌های قانونی انجام شود، قوی‌ترین مشوق برای رقابت سالم سیاسی است. وجود قانون، لازم است، اما آنچه قانون را به ثمر می‌رساند پای‌بندی به آن و نظارت بر اجرای صحیح آنست. اگر بهترین قانون را داشته باشیم، ولی به آن عمل نکنیم، «رقابت» به «جنگ» تبدیل می‌شود و درست از همین نقطه است که «جنگ قدرت» پا می‌گیرد و کشور را به مسیر انحرافی می‌کشاند.

حوادث تلخ ماه‌های اخیر که دو انفجار در تأسیسات هسته‌ای نطنز و شهادت محسن فخری‌زاده مشخصاً در رأس آن‌ها قرار دارند و همگی توسط رژیم صهیونیستی انجام شده‌اند، نشان‌دهنده ضایعات بزرگی هستند که در اثر مشغول بودن مسئولان و دستگاه‌های مختلف و متولیان آن‌ها به جنگ قدرت، فرصت به وقوع پیوستن یافته‌اند.

انفجار اول که در سال گذشته در محل نصب سانتریفیوژ‌ها صورت گرفت، نتوانست هشدار لازم را به بازیگران جنگ قدرت بدهد. ترور شهید فخری‌زاده نیز که مدتی بعد از آن اتفاق افتاد علیرغم وضوح زیادی که داشت نتوانست به جنگ قدرت پایان دهد. حالا که بار دیگر به فاصله‌ای کم در همان محل سابق، انفجار رخ داده و سانتریفیوژهائی را از کار انداخته، باز هم مطالبی گفته و نوشته می‌شود که نه‌تنها نشان‌دهنده پدید آمدن اراده‌ای برای پایان دادن به جنگ قدرت نیستند، بلکه عده‌ای درصدد شعله‌ورتر ساختن آتش این جنگ هستند!

کاملاً مشخص است که رژیم صهیونیستی این انفجار را به وجود آورده تا مانع برداشته شدن تحریم‌ها توسط آمریکا شود و مذاکرات وین به نتیجه موردنظر جمهوری اسلامی ایران نرسد. مخالفت‌های چند روزگذشته نتانیاهو و سران رژیم صهیونیستی با مذاکرات وین نشان داد آن‌ها درصدد هستند از هر راه که بتوانند در این زمینه کارشکنی کنند تا ملت ایران همچنان زیر فشار سنگین تحریم‌ها بماند.

تردیدی نیست که انفجار این هفته تأسیسات نطنز با همین هدف صورت گرفته است. با اینحال بسیار قابل تأمل است که بعضی افراد بگویند و بنویسند حالا که اسرائیل چنین ضربه‌ای به ما وارد کرده، ما نباید به مذاکره برای رفع تحریم‌های آمریکا ادامه دهیم! این، یعنی در زمین دشمن بازی کردن، به تنور داغ جنگ قدرت دمیدن و کارشکنی کردن علیه تلاش‌هائی که برای حل مشکلات کشور صورت می‌گیرد.

اکنون بعد از ضربه سوم وارد شده توسط رژیم صهیونیستی به کشورمان در مدت کوتاه چند ماه اخیر اگر قرار است به خود بیائیم، باید دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی خود را مورد بازبینی جدی قرار دهیم و منافذی که دشمن توانسته از آن‌ها رخنه کند را پیدا کنیم و مسدود نمائیم. ما نه‌تنها چنین نمی‌کنیم، بلکه امکانات و هزینه‌های فراوانی را صرف ساختن مجموعه‌های تلویزیونی برای قدرتمند نشان دادن خودمان در زمینه‌های اطلاعاتی و امنیتی و متهم ساختن مسئولین کشور خودمان به جاسوسی و عامل نفوذی دشمنان بودن می‌کنیم.

اینکه این روز‌ها فضای مجازی پر است از کنایه‌های تلخ کاربرانی از کشور خودمان که فصل سوم «گاندو» را به چگونگی رخ دادن انفجار‌های نطنز و شهادت فخری‌زاده و سرقت اسناد هسته‌ای اختصاص بدهید، خوشایند هیچیک از دلسوزان کشور و نظام و انقلاب نیست، ولی با کمال تأسف واقعیتی است که اکنون توسط مردم همین کشور مطرح می‌شود.

آیا زمان آن فرا نرسیده که اگر تعالیم دینی، نصایح دلسوزان، هشدار‌های مردم و خون شهدا حضرات نقش‌آفرین در جنگ قدرت را به این نتیجه نمی‌رساند که دست از این جنگ بردارند، لااقل ضربه‌های پیاپی دشمن موجب شود برای جلوگیری کردن از تهدیدهائی که همه را هدف قرار داده، این جنگ را متوقف کنند؟!

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۹
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۴
بجاش گاندووووووو داریم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۴
مشکل در سیستم امنیتی نیست. مشکل ما داشتن مدیران بی لیاقت است که به مسائل امنیتی توجه نمیکنند و خود را علامه می دانند. الان خرابکار راست راست راه میرود و هیچ کس باهاش کار ندارد تازه پست و مقام هم بهش میدن
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۴
آی گفتی ....
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۴
هر آن چه کشورمان دچارش شده است؛ ناشی از نبود دانش سیاسی و نبود نظام دیپلماسی آرامش بخش در سطح جهانی و غوغا و هیچان سالاری نا به جای سیاستمداران و دولتمردان در طی سال های حکومت می باشد. هم چنین چندگانگی تصمیم ها و ورود هر کس و هر آوایی به ساختار گفتمان روابط با جهان. طبیعی است در این میدان برخی کشورها دلسرد و برخی نیز طمع می کنند تا در این آشفته بازار منافع بیشتری از کشوری با آشفتگی نظام فکری و سیاسی بهره مند شود.
نباید از خاطر دور داشت که همه کشورها به فکر منافع کشور و مردم خودشان هستند؛ به جز کشوری مانند ایران که به دنبال یک استراتژی ناموفق (از روز روشنتر) است.
ناشناس
|
France
|
۱۲:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۴
زحمات سربازان گمنام امام زمان را زیر سوال نبرید لطفا ؛ مشکل در اقتصاد و فساد سازمان یافته تاثیر گذار تر میباشد که توده های ملت را از سیستم اطلاعاتی به واسطه فقر اقتصادی بدبین و تقریبا جدا کرده اند و نرخ جاسوسی و حملات تروریستی را در کشور حداقلی کرده اند. و با فضای مجازی و انقلاب محملی مجازی بدون ورود فیزیکی عوامل دست بالایی جاسویسی و عملیات تروریستی به کشور و با خرید تقریبا مجانی و عامل تروریستی نمودن افرادی که نیاز معیشتی دارند به راحتی خرابکاری میکنند ؛ و با پرداخت های مجازی از طریق بیت کوئین و دیگر رمز ارزها به راحتی دارند سازمان دهی میکنند یا افرادی که سواد آنچنانی ندارند با کاغذهای بدون پشتوانه(دلار) امریکایی به راحتی خریداری میشوند و معزلات اجتناب ناپذیری به کشور تحمیل مینمایند."فاعتبروا یا اولی الابصار"
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۳:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۴
بله خیلی زحمت می کشند این همه دانشجو و کارگر و بازنشسته و .... که به فساد در کشور معترض هستند را بازداشت می کنند!!!!!!!!
یک ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۴
مانیازداریم یکباردیگرنیروهای حساس ودولتی درنظام رابازبینی کنیم؛یکباردیگررجوع به پرونده ی آنان؛وکسانی که آنان رامعرفی کردندوچگونگی گزینش، متاسفانه دشمن دردرون لانه ما رخنه کرده وخودرادوست جازده!!!@!.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۴
فقط نظراتی را منتشر میکنید که موافق مطلبتان باشد، و هر نظر مخالفی را به راحتی سانسور میکنید
عجب
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۴
متاسفانه دستگاه امنیتی کشور در زمان دولت خاتمی ،با قتل های زنجیرهای به پائین حد خود رسید که افراد خود سر این وزارتخانه موجب آن شدند وموضوع ادامه داشتن تا دادن پست به افرادو سفرهای خارجی بدون استعلام از این وزارتخانه و تا دولت احمدی نژاد وقهر کردن وزیر مربوطه ، , ,وافتادن اسناد فوق محرمانه به دست محمود .اولین کاری که میبایست انجام کرد تشکیلات این وزارتخانه میبایست به سازمان تغییر پیدا کند ومجددا کارمندان را پاکسازی و افراد کارکشته را مجدد بکار گیرند . بنده کلاس اول ابتدائی بود ساعت 2 بعداز ظهر رادیو اعلام کرد جان اف کندی ترور شد وهمین لحظه اعلام نکردن کار چه کسی بود ولی بعاها اعلام نموده وتئوری‌های مختلف را مسئول مرگ کندی کردند. معروف‌ترین این مسئولان فرضی از این قراربودند: سیا، مافیا، کاگ‌ب، موساد،[ اشراقیون،فیدل کاسترو ، لیندون ب. جانسون (نایب رئیس‌جمهور)[۶] و نوعی ائتلاف نظامی-صنعتی به رهبری ژنرال‌های ارتش. که بیان شد این موضوع مخفی ماند تا بعدآ گفتند ولی متاسفانه در قتل های زنجیره این اتفاق نیافتاد و انگشت اتهام مستقیم به سمت وزارت اطلاعات بود که لطمعه جبران ناپذیری به این تشکیلات در داخل و برسیستم اطلاعاتی کشور از سوی بیگانه شد تا سیستم نفوذ را پی گیری کنند افراد نفوذی را انتخاب کنند .
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟