آخرین تحولات خاورمیانه

تصویربرداری پهپاد ایرانی از ناو آمریکایی در خلیج فارس/ برگزاری دور دوم گفت‌وگوهای ایران و عربستان/ عملیات نیروهای یمنی علیه پایگاه هوایی «ملک خالد»/ تحویل ششمین محموله واکسن اسپوتنیک وی به ایران

تصویربرداری پهپاد ایرانی از ناو آمریکایی در خلیج فارس، برگزاری دور دوم گفت‌وگوهای ایران و عربستان، عملیات نیرو‌های یمنی علیه پایگاه هوایی «ملک خالد»، تحویل ششمین محموله واکسن اسپوتنیک وی به ایران و شروط طالبان برای حضور در نشست ترکیه، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۰۴۷۵۵۰
|
۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 22 April 2021
|
36107 بازدید
|

تصویربرداری پهپاد ایرانی از ناو آمریکایی در خلیج فارس/ برگزاری دور دوم گفتگوهای ایران و عربستان/ عملیات نیروهای یمنی علیه پایگاه هوایی «ملک خالد»/ تحویل ششمین محموله واکسن اسپوتنیک وی به ایران

بین الملل تابناک/ تحولات خاورمیانه: تصویربرداری پهپاد ایرانی از ناو آمریکایی در خلیج فارس، برگزاری دور دوم گفت‌وگوهای ایران و عربستان، عملیات نیرو‌های یمنی علیه پایگاه هوایی «ملک خالد»، تحویل ششمین محموله واکسن اسپوتنیک وی به ایران و شروط طالبان برای حضور در نشست ترکیه، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

تصویربرداری پهپاد ایرانی از ناو آمریکایی در خلیج فارس 

در حالی که برخی منابع خبری، چهارشنبه شب از پرواز پهپادهای سپاه ایران بر فراز یک فروند ناو هواپیمابر آمریکا در خلیج فارس خبر دادند، شبکه خبری «پرس تی وی» نیز گزارش داد که پهپادهای ایران، تصاویر دقیقی را از یک ناو هواپیمابر آمریکا در آب‌های خلیج فارس گرفته‌اند.

به گزاش پرس تی‌ وی، سپاه ایران، چهارشنبه فیلمی را در نمایش پیشرفت‌های خود در زمینه ساخت پهپادها منتشر ساخته که توسط دسته پروازی چهار پهپادی ضبط شده و جزئیات دقیقی را از تجهیزات نظامی و هواپیماهای مستقر در عرشه ناو هواپیمابر آمریکا به تصویر کشیده است. در این فیلم تصویر یک کشتی دیگر آمریکا نیز مشاهده می‌شود.

به گزارش این منبع خبری، فیلم پخش شده از سوی سپاه انقلاب اسلامی ایران همچنین حملات انتحاری دقیق پهپادهای ایران به اهداف مختلف از جمله تانک را به تصویر می‌کشد.

تصویربرداری پهپاد ایرانی از ناو آمریکایی در خلیج فارس/ برگزاری دور دوم گفتگوهای ایران و عربستان/ عملیات نیروهای یمنی علیه پایگاه هوایی «ملک خالد»/ تحویل ششمین محموله واکسن اسپوتنیک وی به ایران

این در حالی است که «کنث فرانک مک‌کنزی» رئیس «سنتکام»، سازمان تروریستی ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا به قدرت هواپیماهای بدون سرنشین ایران اذعان کرد. مک‌کنزی طی گزارشی مکتوب به کمیته خدمات مسلح مجلس نمایندگان آمریکا، گفت: «استفاده گسترده ایران از پهپادها در اندازه‌های کوچک و متوسط به‌ منظور شناسایی و حمله، باعث شده که ما برای اولین بار از زمان جنگ کره، بدون برتری هوایی کامل عملیات کنیم.»

به نوشته وبگاه «بلومبرگ»» وی با هشدار درباره قدرت پهپادی ایران، توضیح داد: «تا زمانی که نتوانیم یک توان شبکه‌ای برای شناسایی و شکست دادن سامانه‌های هوایی بدون سرنشین ایجاد و در منطقه مستقر کنیم، برتری با مهاجم خواهد بود.»

برگزاری دور دوم گفت‌وگوهای ایران و عربستان

منابع آگاه گفته‌اند مقام‌های عربستان سعودی و ایران، قصد برگزاری دور جدیدی از گفت‌وگوهای مستقیم را در ماه جاری میلادی دارند.

رویترز به نقل از مقام‌هایی در غرب آسیا (خاورمیانه) و برخی منابع دیگر این خبر را گزارش داده و نوشته هدف از این مذاکرات کاستن از تنش‌ها میان تهران و ریاض است.

تصویربرداری پهپاد ایرانی از ناو آمریکایی در خلیج فارس/ برگزاری دور دوم گفتگوهای ایران و عربستان/ عملیات نیروهای یمنی علیه پایگاه هوایی «ملک خالد»/ تحویل ششمین محموله واکسن اسپوتنیک وی به ایران

ایران و عربستان سعودی که سال ۲۰۱۶ روابط دیپلماتیک خود را با یکدیگر قطع کرده‌اند، هیچ یک برگزاری نخستین دیدار مستقیم در عراق را تأیید یا تکذیب نکرده‌اند.

روزنامه «فایننشال تایمز» چند روز پیش مدعی شده بود، مقام‌های ارشد ایران و عربستان سعودی برای بهبود روابط دو کشور در بغداد، پایتخت عراق مذاکرات مستقیم برگزار کردند.

یک مقام در غرب آسیا امروز (چهارشنبه) به خبرگزاری رویترز گفت: «جلسه ماه آوریل، بسیار سازنده بود و در جریان آن درباره مسائل زیادی به خصوص بحران یمن و توافق هسته‌ای ایران بحث شد.»

این گفت‌وگوهای ادعایی همزمان با مذاکراتی دیگر که در وین برای تسهیل بازگشت آمریکا به برجام در جریان است، برگزار می‌شود.

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا بعد از خروج از برجام در راستای سیاست «فشار حداکثری»، علاوه بر بازگرداندن تحریم‌های متوقف‌ شده ذیل این توافق و اعمال تحریم‌های جدید به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز مانند ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورد.

تئوری ترامپ این بود که این سیاست‌ها می‌تواند جمهوری اسلامی ایران را به مذاکره بر سر توافقی جدید به جای «برجام» وادار کند.

او روز ۲۰ ژانویه سال جاری میلادی، در حالی از قدرت کنار رفت که در تحقق این هدف شکست خورده بود. ترامپ به دلیل نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش از سوی منتقدانش آماج انتقادات تند قرار گرفت.

دولت جدید آمریکا به ریاست «جو بایدن» ضمن اعتراف به اینکه سیاست فشار حداکثری شکست خورده گفته قصد دارد ایالات متحده را به برجام بازگرداند.

منابع مطلع به رویترز گفته‌اند، گفت‌وگوهای بیشتر بین ایران و عربستان سعودی ممکن است قبل از پایان ماه جاری برگزار شود، اما زمان آن به پیشرفت در گفت‌وگوهای وین بستگی دارد. یک دیپلمات در ریاض گفته انتظار می‌رود جلسه دوم، اواخر ماه آوریل یا اوایل ماه می برگزار شود.

رویترز نوشته این گفت‌وگوها بعد از سفر نخست‌وزیر عراق به ریاض برگزار می‌شوند. هدایت این گفت‌وگوها را «خالد حمیدان»، رئیس دستگاه اطلاعات عربستان سعودی و «سعید ایروانی»، معاون دبیر شورای امنیت ملی ایران به عهده دارند.

محور اصلی این گفت‌وگوها را یمن تشکیل می‌دهد؛ جایی که ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی از شش سال پیش آن را هدف حملات سنگین هوایی، دریایی و زمینی قرار داده است.

یک منبع مدعی شده طرف ایرانی تعهد داده از نفوذش برای متوقف کردن حملات انصارالله به عربستان سعودی استفاده کند. ریاض، در مقابل متعهد شده از گفت‌وگوهای هسته‌ای حمایت کند.

دو منبع دیگر مدعی شده‌اند در این جلسه درباره لبنان هم بحث شده است. طبق این ادعا، ریاض از گسترش نفوذ حزب‌الله در این کشور نگران است.

دیپلمات مورد استناد رویترز گفت: «فکر نمی‌کنم در برهه فعلی آنها توافق کنند.» او اضافه کرد هدف از گفت‌وگوها جلوگیری از اقداماتی است که می‌تواند از شعله‌ور شدن تنش‌ها جلوگیری کند.

یک مقام وزارت خارجه عربستان سعودی هم گفته حصول هر گونه توافق در وین باید نقطه شروعی برای مذاکرات گسترده‌تر از مساله هسته‌ای با ایران باشد.

عملیات نیروهای یمنی علیه پایگاه هوایی «ملک خالد»

منابع محلی بامداد پنجشنبه از عملیات نیروهای مسلح و کمیته‌های مردمی یمن علیه اهداف ائتلاف متجاوز سعودی خبر دادند.

به نوشته وبگاه شبکه «المسیره»، سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت: «یک سایت مهم نظامی در پایگاه هوایی ملک خالد در خمیس مشیط با پهپاد قاصف کی‌۲ هدف قرار داده شد.»

تصویربرداری پهپاد ایرانی از ناو آمریکایی در خلیج فارس/ برگزاری دور دوم گفتگوهای ایران و عربستان/ عملیات نیروهای یمنی علیه پایگاه هوایی «ملک خالد»/ تحویل ششمین محموله واکسن اسپوتنیک وی به ایران

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن توضیح داد: «هدف نظامی در پایگاه هوایی ملک خالد در خمیس مشیط به لطف خدا دقیقاً مورد اصابت قرار گرفت.»

بر اساس این بیانیه، سخنگوی نیروهای مسلح یمن همچنین افزود: «هدف قرار دادن سایت‌های سعودی پاسخی طبیعی و قانونی برای تشدید تجاوزها و محاصره همه جانبه علیه کشورمان است.»

چند روز پیش بود که ائتلاف متجاوز سعودی از عملیات پهپادی و موشکی نیروهای مسلح یمن علیه اهدافی در جیزان واقع در جنوب عربستان سعودی خبر داد.

تحویل ششمین محموله واکسن اسپوتنیک وی به ایران

ششمین محموله «اسپوتنیک وی» از سوی صندوق سرمایه گذاری های مستقیم روسیه به سفارت ایران در مسکو تحویل شد که پنجشنبه به تهران ارسال می شود.

کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه با بیان اینکه این محموله فردا از طریق شرکت هواپیمایی ماهان به ایران ارسال می شود، اعلام کرد با احتساب این تعداد واکسن تاکنون ۶۲۰ هزار دوز به ایران تحویل داده شده است.

وی درباره اتمام ارسال دوزهای باقی مانده قرارداد فعلی برای دو میلیون دوز، طرف روس متعهد شد به زودی بقیه را هر چه سریعتر تحویل دهد.

تصویربرداری پهپاد ایرانی از ناو آمریکایی در خلیج فارس/ برگزاری دور دوم گفتگوهای ایران و عربستان/ عملیات نیروهای یمنی علیه پایگاه هوایی «ملک خالد»/ تحویل ششمین محموله واکسن اسپوتنیک وی به ایران

کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه هفته گذشته نیز در گفت و گو با ایرنا اعلام کرده بود، به دنبال مذاکرات فشرده با صندوق سرمایه گذاری های مستقیم روسیه و با حمایت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی قرارداد ۶۰ میلیون دوز واکسن برای واکسیناسیون کامل ۳۰ میلیون نفر امضا و نهایی شده است.

وی گفت: بر اساس این قرارداد از خرداد تا آذر ماه سال جاری این ۶۰ میلیون دوز به طریقی که در قرارداد مشخص شده به ایران ارسال خواهد شد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد، تاکنون دو شرکت ایرانی با طرف روس برای تولید مشترک واکسن در داخل کشور قرارداد منعقد شده و برای یکی از این شرکت ها سلول های تولید واکسن در اختیار آنها قرار داده شد.

جلالی افزود: برای دومین شرکت نیز از سوی روسیه سلول های کشت و تولید واکسن به زودی ارسال می شود و کار تولید واکسن را آغاز خواهند کرد.

وی گفت: سومین شرکت ایرانی هم به طرف روس معرفی شده؛ اما تاکنون روسیه در باره این شرکت نظر نداده است.

شروط طالبان برای حضور در نشست ترکیه

شبکه طلوع نیوز گزارش داد که طالبان برای حضور در نشست ترکیه، خواستار آزادی زندانیان و خارج شدن نام‌ رهبران این گروه از فهرست سیاه سازمان ملل متحد شده‌اند.

طالبان تأکید دارند که پیش از برگزاری نشست ترکیه این دو شرط باید عملی شوند. این گروه روز گذشته فهرست زندانیانی که باید آزاد شوند و اسامی رهبران طالبان که باید از لیست سیاه سازمان ملل خارج شوند را به آمریکا تحویل داده‌ است.

منابع خبری همچنین می‌گویند، دلیل دیگر طالبان برای شرکت نکردن در نشست استانبول، خارج نشدن کامل نیروهای خارجی از افغانستان است.

تصویربرداری پهپاد ایرانی از ناو آمریکایی در خلیج فارس/ برگزاری دور دوم گفتگوهای ایران و عربستان/ عملیات نیروهای یمنی علیه پایگاه هوایی «ملک خالد»/ تحویل ششمین محموله واکسن اسپوتنیک وی به ایران

محمد عمر داوودزی، نماینده ویژه ریاست جمهوری افغانستان در امور پاکستان با توجه به شروط طالبان گفت: خوب است که آزادی این هفت‌هزار زندانی طالبان مشروط شود، به قبول آتش‌بس، اگر آتش‌بس را بپذیرند، وقتی‌که این زندانیان آزاد شوند، جنگی نیست که آنان به ستیز آن بروند.

به گفته منابع خبری، کنفرانس ترکیه که از ۱۶آوریل (۲۷ فروردین) به ۲۴ آوریل (۴ اردیبهشت) موکول شده بود، به‌ علت شرکت نکردن طالبان در این نشست، بار دیگر به تأخیر افتاده‌ است.

در راستای تلاش ترکیه، سازمان ملل، آمریکا و قطر برای راضی کردن طالبان به منظور حضور در نشست ترکیه، وزیر خارجه این کشور شب گذشته اعلام کرد که این نشست تا پس از عید فطر به تأخیر افتاده‌ است.

مولود چاوش اوغلو در پیام توییتری نوشت: در مورد افغانستان ما با قطر، آمریکا و سازمان ملل گفت‌وگو کرده‌ و تصمیم گرفتیم که نشست استانبول دربارۀ صلح افغانستان را پس از عید رمضان برگزار کنیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
طالبان: ما مردم افغانستان را قتل عام می کنیم تا به نیروهای خارجی هشدار دهیم.به این می گویند احمقانه ترین نوع مبارزه با اشغالگران.
پاسخ ها
ناشناس
| Spain |
۱۳:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
کی افغانستان رو اشغال کرده پسر جان؟؟؟؟؟؟؟
طالبان یک گروهک تروریست هستند که منافع روسیه را تامین می کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
ایشالا صلح بشه
مردم ایران و سوریه و یمن و عراق و لبنان هم کمی نفس بکشند.
ناشناس
|
Canada
|
۰۹:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
نفهمیدیم این عملیات محیرالعقول عکسبرداری ازناو
بدترکیب آمریکائی چه دردی ازمادوامیکندبهتربودبجای این
عملیات اکنون که ثابت شده واکسنهای آمریکائی از
بهنرینهاهستندوامارمرگ ومیردرکشورشان ازروزی چهارهزارنفر
به چهارصدنفررسیده باوجودیکه هنوزواکسیناسیونشان کامل هم نشده و دراین زمان که نتیجه واکسنهایشان ثابت شده ازآنها میخواستیم که برای جبران خسارتهائی که بمازده اند نیازواکسن ماراتامین کنند که دردی ازما دوا ومردم هم دعاگوشوند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
از نوع نوشتار معلومه که بدخواه هستی
عبدالهی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
ساده ای دوست عزیز 09:32 آمریکاییها اگر حتی بویی از انسانیت برده بودند جلوی ورود دارو و واکسن را به کشور نمیگرفتند. میلیاردها دلار ما که می توانست مرحمی بر رنج های بیشمار بیماران کرونایی را کاهش دهد را آزاد میکردند. اصلا کی گفته که آمریکا باید
کدخدای جهان باشه؟؟؟یانکی ها به خانه خود برگردند
ناشناس
| Netherlands |
۰۹:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۳
دردی که دوا میکنه اینه که جنابعالی الان باخیال راحت نشستی تو خونت و داری اینترنت گردی میکنی و کامنت میذاری به جای اینکه با ترس توی زیرزمینت قایم شده باشه که هواپیماهای آمریکایی از بالا سرت رد مشن بمبشون توسر تو نخوره.

فکر میکنی چرا تاحالا آمریکا جرئت نکرده حمله کنه؟ به خاطر همین برتری نظامی ایرانه
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
عربستان سعودی پای اردوغان را به جنک علیه انصار کشانده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
الان هم هر دو دارن نوش جان می کنند و پشت سر هم تلفات می دهند
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
برگزاری مذاکرات با عربستان یعنی گرفتن انتقام حون شهدای مِنا //....
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
دیپلماسی پول»، روشی است که رژیم سعودی غالبا برای رسیدن به اهداف ریز و درشتش، در پیش می‌گیرد. خروج از باتلاق یمن، شاید درشت‌ترین هدف بن سلمان در این روزها باشد. عربستان که با رفتن ترامپ، آن حمایت‌های گران‌قیمتِ قبلی را از دست داده و بی‌میلیِ بایدن نیز آزارش می‌دهد، با دلارهای نفتی این بار سراغ ترکیه رفته است. اقتصاد ترکیه هم بنا به دلایل متعدد، از جمله ویروس «کرونا»، حال و روز خوشی ندارد و این کشور به این دلارها به شدت نیاز دارد. علاوه ‌بر پول، آن روحیه گرایش به دولت عثمانی اردوغان نیز می‌تواند در ورود این کشور به باتلاق یمن، موثر باشد. اردوغان کاخ این امپراطوری موهوم را هم از مدت‌ها قبل آماده کرده است. کافی است جمله «کاخ ۱۰۰۰ اتاقه اردوغان» را در موتورهای جست و جوگر، جست و جو و تصاویر آن را مشاهده کنید.

انگیزه بن سلمان از کشاندن ترکیه به جنگ یمن «واضح» است. او نمی‌تواند شکست در «مارب» را تاب بیارود. «مارب» برای بن سلمانی که ائتلافش از هم فروپاشیده، نیروهای تحت امرش مناطق وسیعی را از دست داده و حتی کاخ خودش نیز از تیررس موشک‌های مقاومت در امان نیست، حکم مرگ و زندگی را دارد. جنگ مارب به نوعی، سرنوشت جنگ یمن را تعیین می‌کند. نفسِ کمک گرفتن از ترکیه نیز، اعتراف به شکست در این جنگ است. شکست عربستان، آمریکا، رژیم صهیونیستی و آن چند کشور اروپایی. شاید هم عربستان به دنبال یک برگ برنده در مذاکراتی است که، گفته می‌شود با مقامات ایرانی و در عراق در حال انجام است. ما هم از صحت و سقم انجام مذاکرات بغداد بی‌اطلاعیم اما در صورت درست بودن این خبر، ممکن است عربستان به دنبال این باشد که از ترکیه، به عنوان یک «ابزار فشار برای چانه‌زنی» در این مذاکرات استفاده کند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
اولین بار رسانه های خارجی از گفتگوهای ایران و عربستان خبر دادند سخنگوی وزارت خارجه به صراحت اعلام نکرد
من نمیدونم رسانه های خارجی که میدونند پس فقط مردم ایران نباید مطلع بشن ...؟
پاسخ ها
بهزاد
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۳:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
وقتی دو طرف مذاکره کننده قبل از مذاکره اعلام میکنند که خبرش جایی درز نکنه اما یکی دو تا آدم دهن لق برای کمی پول خبرش رو به رسانه های بین المللی میفروشند، نتیجش همین میشه که هم سخنگوی ایرانی و هم سخنگوی عربستانی در حالتی قرار میگیرند که واقعا نمیدونن تکذیب کنند یا تایید. مسئله به قول و قرار ابتداییشون بر میگرده.
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
خبر گزاریهای بیگانه از وقوع مزاکره بین ایران و عریستان خبر ميدند و مسول داخلی تکذیب می‌کنند، جون مادرتون وقایع جاری رو تکذیب نکنید
کاوه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
این عکس بیشتر شبیه عکس ماهواره ای هست تا پهباد.
پاسخ ها
ناشناس
| Qatar |
۱۵:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
مختصات جغرافيايى پايين سمت چپ عكس ثابت ميكنه كه اين عكس ماهواره اى است
ناشناس
|
United States of America
|
۱۰:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
آمریکا تا خرخره ایران رو تحریم کرده الان چیزی در دست ندارد برای تحمیل خواسته‌های بعدی خود ،آنها با نگه‌داشتن نصف تحریم‌ها با بر چسب تروریست! که این تحریم ها باید رفع می شد! با این برچسب می‌گویند نمی شود! این نمی شود یک اهرم برای مذاکره بعدی هست یعنی این که نمی خواهند دستشان خالی شود برای تحمیل مذاکره بعد که همان طولانی کردن برجام و موشکی ایران است یعنی اگر ایران خواهان رفع آنها هست باید تن به خواسته‌های نتانیاهو و ترامپ و بن سلمان که‌ همانطور که عرض کردم بدهد، این برچسب من درآوردی برای چانه زنی سر چیزهای دیگر است.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟