به گزارش تابناک به نقل از فارس، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که «آیلت شاکد» وزیر دادگستری پیشین این رژیم در اظهاراتی درز داده شده، «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر فعلی رژیم صهیونیستی و «سارا نتانیاهو» همسر او را دیکتاور میخواند.
بر اساس گزارش روزنامه فرامنطقهای «رأی الیوم»، این اظهارات در یک فایل صوتی درز شده از وزیر دادگستری پیشین این رژیم بیان شده که با یک فرد در حال صحبت است و میگوید: «نتانیاهو میخواهد ادامه دهد و در قدرت باقی بماند. او و همسرش شهوت حکومت و قدرت دارند. آنها مانند دیکتاتور و ستمگران هستند».
آیلت شاکد میافزاید: «مهمترین چیز برای او [نتانیاهو] اکنون [مسئله] محاکمه است و تمام ملاحظات و رفتار او حول این مسئله میچرخد. او باید برود».
شاکد در ادامه میگوید: «نتانیاهو میترسد که در پایان، تصمیم گرفتن عفو از دادگاه بگیرد یا معامله التماس (توافقی که به موجب آن دادستانی کل در مقابل اذعان متشاکی به گناه به او امتیاز میدهد)».
نتانیاهو در سه پرونده فساد به فریبکاری، سوءاستفاده از اعتماد عمومی و پذیرفتن رشوه متهم شده است. او اتهامات مطرحشده علیه خودش را رد کرده و دستگاههای مجری قانون و رسانهها را به ضدیت با خودش متهم کرده است.
در اولین جلسه دادگاه نتانیاهو در پرونده «فساد ۴۰۰۰» که اخیرا برگزار شد. نتانیاهو بعد از آن جلسه، محاکمهاش را «تلاش برای کودتا» توصیف کرد.
وزیر دادگستری پیشین رژیم صهیونیستی همچنین در این فایل صوتی خبر میدهد: «مذاکرات جاری میان بِنت (رهبر حزب یمینا) و نتانیاهو برای تشکیل کابینه چرخشی در جریان است تا بنت ریاست را به مدت یک سال و نیم برعهده بگیرد آن هم در حالی که نتانیاهو این مأموریت را به مدت دو سال و نیم برعهده بگیرد».
این فایل صوتی در حالی منتشر شده است که تنها یک روز به پایان مهلت اعطا شده به نخستوزیر رژیم صهیونیستی برای تشکیل کابینه باقی مانده است.
رژیم صهیونیستی در دو سال گذشته چهار انتخابات متوالی بینتیجه را در میانه بحران سیاسی طولانی مدت که عمدتاً ناشی از جلسات محاکمه نتانیاهو و تلاش وی برای مسدود کردن آنها بوده، برگزار کرده است. چهارمین انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی در پنجم فروردینماه برگزار شد؛ انتخاباتی که همچنان از ادامه بنبست سیاسی در سرزمینهای اشغالی حکایت داشت.
کمیسیون انتخابات رژیم صهیونیستی پنجم فروردینماه اعلام کرد حزب راستگرای «لیکود» به ریاست بنیامین نتانیاهو و احزابی که متحد ذاتیاش محسوب میشوند مجموعاً ۵۲ کرسی از میان ۱۲۰ کرسی کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) را به دست آوردند.
مجموعه دیگر احزاب، با تفکرات مختلف که در تلاش برای عزل نتانیاهو از قدرت هستند نیز ۵۷ کرسی به دست آوردند. با این تفاصیل، هیچیک از دو طرف از ۶۱ کرسی لازم برای تشکیل کابینه برخوردار نبودند.
چنانچه هیچ یک از دو طرف قادر به ایجاد ائتلافی متشکل از ۶۱ کرسی نباشند، رژیم صهیونیستی در رویدادی بیسابقه مجبور به برگزاری انتخابات برای پنجمین بار ظرف دو سال گذشته خواهد بود.
رأیگیری اخیر چهارمین رأیگیری محسوب میشود و در فلسطین اشغالی تا اندازه زیادی معنای همهپرسی بر سر صلاحیت نتانیاهو برای باقی ماندن در قدرت، حین طرح اتهام علیه او در چند پرونده فساد یافته بود.