تحولات در گذر است و اخبار روز هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبرهایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبرهایی که مورد توجه قرار میگیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانههای خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبرهایی را برجسته میکنند و در مواردی هم از کنار آن میگذرند. اگر خبر بهماهو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.
رصدخانه «تابناک»؛ جایی است که خبرهایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمیگیرد، برای مخاطبان آماده میکند؛ خبرهایی که گاه به ملاحظه جناحهای سیاسی مورد توجه قرار نمیگیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانهها به حاشیه میروند، ولی همین خبرها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه میکنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصهای از مهمترین اخباری که اطلاع از آنها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار میگیرد و اینک رصدخانه تابناک را میبینید.
تکذیب دوباره خبر پرستیوی از قول «منابع آگاه»
سعید خطیب زاده روز چهارشنبه در پاسخ به سوالی درباره آنچه برخی رسانه های ایران از قول منبع آگاه و درباره مذاکرات هسته ای وین منتشر می کنند گفت: نکات اختلافی میان ایران و آمریکا در وین کم نیستند و برخی مواضع آمریکا در وین قابل قبول نبوده است. وی تاکید کرد: از این روست که هیات ایرانی گفتگوهای وین را با دقت و نکته سنجی به پیش می برد. سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: اما در این مورد خاص که سوال می پرسید باز هم یک رسانه از قول منابع آگاه ناشناس خود ادعا کرده، نه تنها اینمورد و موارد ادعایی شبیه این غلط است، بلکه همه یقین بدانند اگر آمریکا اصراری بر این گونه امور داشت قطعا تا کنون گفتگوها متوقف شده بود. شبکه خبری انگلیسی زبان "پرستیوی" به نقل از آنچه " یک منبع مطلع در تهران" خواند مدعی شد آمریکا بر حفظ ساختار تحریمهای فلج کننده و به ویژه عدم لغو قانون کاتسا اصرار دارد و رفع تحریم از نهادها و افراد باقی مانده در لیست تحریم SDN را به میزان زمان اجرای برجام رد کرده است.
کدخدایی: نامزدها برای احراز صلاحیت، باید حداقل ۷ رای در شورای نگهبان کسب کنند
عباسعلی کدخدایی: به هر حال کسی که نسبت به ثبتنام اقدام میکند، خود را در معرض شرایط احراز رجل سیاسی، مدیر و مدبر بودن قرار میدهد. برای شورای نگهبان احراز این مساله بسیار مهم است و طبیعتاً از طریق بررسی ارزیابی سوابق فرد صورت میگیرد. باید وی در تلقی عمومی مردم، فردی به عنوان رجل سیاسی – مذهبی شناخته شده باشد تا شورای نگهبان بتواند این موضوع را احراز کند. گاهی از طریق سوابق اجرایی فرد مشخص میشود. گاهی هم برخی افراد به شورای نگهبان دعوت میشوند و جمعی از اعضای شورا با آنها گفتگو میکنند. از اطلاعات آنها، سوابق آنها، کارهایی که انجام دادهاند، پرسیده میشود. نهایتاً تمامی شرایط افراد در شورای نگهبان به بحث گذاشته میشود و باید ۷ رأی مثبت برای احراز افراد کسب شود. اگر ۶ رأی باشد به مفهوم این است که صلاحیت فرد احراز نشده است. حتماً باید بیش از ۷ رأی باشد.در سال ۹۲ و همچنین ۹۶ که رهبر انقلاب سیاستهای کلی انتخابات را ابلاغ فرمودند، شورای نگهبان به مدت یک سال یک آییننامه داخلی را تصویب کرد که معیارهای جزئیتری را برای تشخیص رجل سیاسی– مذهبی تعیین کرده است. مثلاً اگر کسی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری اعلام آمادگی میکند باید یک برنامهای را داشته باشد. اگرچه ممکن است که این برنامه را نتواند اجرایی کند. اما حداقل این که نامزد ریاست جمهوری بتواند یک برنامهای را ارائه کند.
دادستان تهران: کیفرخواست ولیالله سیف صادر شد
علی القاصیمهر دادستان عمومی و انقلاب تهران در نشست شورای عالی قضائی که دوشنبه گذشته با حضور رئیس قوه قضائیه و مسئولان ارشد دستگاه قضائی برگزار شد، از ارسال پرونده، ولی الله سیف، رئیس کل سابق بانک مرکزی (۹۲ تا ۹۷) به دادگاه ویژه رسیدگی به اخلال در نظام اقتصادی خبر داد. به گفته دادستان تهران در نتیجه نقض مقررات و ترک فعلها از سوی رئیس کل سابق بانک مرکزی، علاوه بر وقوع اخلال در نظام اقتصادی، ۳۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار منابع ارزی و ۶۰ تن ذخایر طلا تضییع شده است. القاصیمهر در این نشست به ارائه گزارشی درباره آخرین وضعیت پرونده مداخلات ارزی مسئولان ارشد دولتی در فاصله زمانی سال ۹۵ تا ۹۷ پرداخت و گفت: در سالهای ۹۵ تا ۹۷ نه تنها قوانین مرتبط با نظام ارزی کشور نقض شده، بلکه تکالیف قانونی دایر بر لزوم تصویب مداخله ارزی و فروش سکههای طلا در شورای پول و اعتبار برای پرداخت منابع ارزی به نیازمندان واقعی و جلوگیری از تشکیل بازار واسطه گری و دلالی نسبت به این منابع نیز رعایت نشد. دادستان تهران گفت: یکی از پروندههای مهمی که در دادسرای تهران رسیدگی شد و پرونده را با کیفرخواست به دادگاه ارسال کردیم، پرونده مربوط به مداخله ارزی است.
دیپلمات ایرانی در بلژیک به ۲۰ سال حبس محکوم شد
خبرگزاری رویترز در خبری اعلام کرد که یک دیپلمات ایرانی در بلژیک در پرونده ادعایی طرح حمله در فرانسه به بیست سال زندان محکوم شده است. دیمیتری دبکو وکیل پرونده اسدالله اسدی دیپلمات ایران که در دادگاه بلژیک به جرم ادعایی طرح حمله در فرانسه به بیست سال زندان محکوم شده است اعلام کرد که موکلش صلاحیت دادگاه بلژیکی را به رسمیت نمیشناسد و درخواست تجدیدنظری هم ارائه نکرده است. وی افزود: تقاضای تجدیدنظر آماده شده بود ولی چون اسدی دادگاه را سیاسی میداند این درخواست ارائه نشد. دبکو در ادامه گفت که تصمیم طرف ایرانی بر این است تا درخواست تجدیدنظر ارائه نشود و بر مواضع قبلی مبنی بر عدم صلاحیت دادرسی دادگاه بلژیک باقی بمانند. همچنین اسدی معتقد است به درخواستش درباره مسئله مصونیت دیپلماتیک پاسخ درستی داده نشده است.
کشف یک دست نوشته در منزل کارمند سفارت سوئیس پیش از مرگ
زن ۵۱ ساله سوئیسی که بهعنوان دبیر اول سفارت سوئیس در ایران و معاون مسئول حافظ منافع آمریکا در جمهوری اسلامی مشغول بهکار بود، از طبقه هفدهم برجی در کامرانیه سقوط کرد و جانش را از دست داد. تیم جنایی در ادامه تحقیقاتش یک دست نوشته روی میز در سالن پذیرایی کشف کرد. کنار آن موبایل قربانی و یک خودکار نیز پیدا شد. دستنوشته با زبان انگلیسی نوشته شده بود با این مضمون که «جسدم را پس از مرگ به سوئیس منتقل کرده و به پسرم اطلاع بدهید. بعد از آن جسدم را بسوزانید و سپس خاکستر آن را کنار فرزندم که فوت شده دفن کنید. علاوه بر این هرچه پول، دارایی و سرمایه دارم را به پسر دیگرم بدهید.» درخصوص سقوط و مرگ چیزی نوشته نشده بود و دستنوشته بدون تاریخ و بدون امضا بود. در ادامه مأموران وقتی دستنوشتههای دیگر از این زن را در خانه کشف کردند و با آخرین نوشته تطبیق دادند مشخص شد که دستخط متعلق به قربانی است. با این حال دستنوشته با دستور بازپرس جنایی برای خطشناسی در اختیار کارشناسان خط تیم تشخیص هویت پلیس آگاهی تهران قرار گرفت که بررسیهای بیشتر در این خصوص صورت بگیرد.
معاون سیاسی سپاه: ما دولت در میدان میخواهیم
معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: سپاه پاسداران برای تبیین اهداف انتخابات ورود میکند اما ورود مصداقی نمیکند. ما دولت در میدان میخواهیم و باید برای حل مشکلات خود به ریسمان الهی چنگ بزند و گفتمان او در راستای ولایت باشد.سردار یدالله جوانی پیش از ظهر چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه در نشست آزادی قدس نزدیک است که در ساختمان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ورامین برگزار شد، بیان کرد: امسال با توجه به لغو برنامه میدانی برای روز قدس بهترین فرصت برای همه خصوصاً کارشناسان و صاحبنظران است که با توجه به جابجایی نسلها برای نسل جوان این مسئله را تبیین کنند.وی افزود: انقلاب اسلامی بهترین و شفافترین موضع را برای قدس گرفت. اسرائیل داعیه نیل تا فرات را داشت و این نقشه شیطانی توطئه بزرگی برای جهان اسلام بود و امام این را درک کرد و با نامگذاری این روز و دشمنی علنی با این رژیم صهیونیستی این موضوع را با راهبرد مبتنی حذف اسرائیل کلید زد.
تحلیل جوادی حصار از بیانات رهبری درباره فایل صوتی ظریف
یک عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: سخنان رهبری درباره برخی از گفتههای وزیر امورخارجه به معنای این نیست که آقای ظریف مهره سوخته است.محمدصادق جوادی حصار در گفتوگو با ایلنا، در تحلیل سخنان رهبر انقلاب در خصوص فایل صوتی وزیر امور خارجه و در واکنش به این موضوع که برخی این سخنان را پایان عمر سیاسی محمدجواد ظریف تلقی کردهاند، گفت: از سخنان رهبری این گونه برنمیآمد که آقای ظریف دیگر یک مهره سوخته است؛ ایشان یک اظهار تأسفی کردند و این به معنای آنچه مخالفان سعی دارند درباره پایان آقای ظریف، به زعم خود القا کنند، نیست.این عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با بیان این که سخنانی مانند فرمایشات اخیر رهبری در سابقه مدیریتی ایران فراوان وجود دارد، یادآور شد: زمانی در مجلس شورای اسلامی به هنگام حیات امام چندین تن از نمایندگانی که امروز هم از مقامات عالی کشور هستند درباره دولت میرحسین موسوی حرفهایی را زدند؛ امام به آنها تشر زد و گفت « فَأَیْنَ تَذْهَبُونَ؟ کجا میروید؟ این صدایی که از مجلس برمیآید صدایی است که از اسرائیل شنیده می شود!» بنابراین اظهار تأسف رهبری درباره یک موضوع هم در همین مسیر است.وی تاکید کرد: معتقدم باید ریشه یابی شود که چرا آن چیزی که برای ثبت در تاریخ بیان شده است در این مقطع زمانی که در آستانه انتخابات قرار داریم افشا میشود؟ همچنین باید پیگیری شود که چه انگیزهای پشت افشای این سخنان بوده است؟ چه افرادی از بودن ظریف در عرصه دیپلماسی کشور متضرر می شوند و چه کسانی از نبودنش سود میبرند؟
رقیب احتمالی رئیسی در صورت کاندیداتوری برای انتخابات ۱۴۰۰
پورمحمدی دبیر شورای وحدت اصولگرایان در خصوص این که با احتمال حضور رئیسی در انتخابات احتمالا چه کسی رقیب ایشان قرار میگیرد، گفت: به نظر میرسد تا الان، اجماع روی سید حسن خمینی بوده و بعد از انصراف ایشان تمایلی به ظریف پیدا کردهاند.
مصباحی مقدم: شورای نگهبان حق اعلام حداقل سن برای کاندیداتوری را دارد
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه شورای نگهبان حق اعلام حداقل سن برای کاندیداتوری را دارد و می تواند این محدوده سنی را مشخص کند، گفت: مصوبه جدید شورای نگهبان درباره انتخابات ریاست جمهوری کمک می کند کسانی که زیر این سن بودند و قصد ورود به عرصه انتخابات ریاست جمهوری را داشتند دیگر ثبت نام نکنند.«غلامرضا مصباحی مقدم»، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در رابطه با "مصوبه جدید شورای نگهبان درباره انتخابات ریاست جمهوری" گفت: علت مخالفت هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام با مصوبه مجلس تحت عنوان اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری بر این اساس بود که سیاست های ابلاغی برای انتخابات در حیطه وظایف و اختیارات شورای نگهبان اعلام شده است و مجلس نمی تواند در حوزه اختصاصی شورای نگهبان در مورد انتخابات، دخالتی کند.وی ادامه داد: براساس سیاست های ابلاغی به شورای نگهبان، نهایتا این مصوبه توسط خود شورای نگهبان ابلاغ شد. شورای نگهبان حق اعلام حداقل سن برای کاندیداتوری را دارد و می تواند این محدوده سنی را مشخص کند. مصوبه جدید شورای نگهبان درباره انتخابات ریاست جمهوری کمک می کند کسانی که زیر این سن بودند و قصد ورود به عرصه انتخابات ریاست جمهوری را داشتند دیگر ثبت نام نکنند. مجلس بنا داشت تا با تعیین حداقل سن در قانون، تعداد ثبت نامی ها را کاهش دهد اما این در شان قانون گذاری مجلس نبود و از این جهت هیات عالی نظارت این طرح را رد کرد؛ تعیین محدوده سنی در شان شورای نگهبان است و حال که توسط شورای نگهبان ابلاغ شده استقبال می کنیم.وی در خصوص اینکه این مصوبه مغایرتی با اصل 115 قانون اساسی ندارد؟ گفت: این ابلاغیه هیچ مغایرتی با اصل 115 قانون اساسی ندارد زیرا تفسیر قانون اساسی بر عهده شورای نگهبان است و شورای نگهبان در تفسیر خود اینگونه دیده که کاندیداها باید حداقل 40 سال داشته باشند، این موضوع مطابق با قانون اساسی تلقی میشود.
انتقاد تند زیدآبادی از مصوبه مهم شورای نگهبان
تحلیلگر مسائل سیاسی کشور نوشت: کسانی که در تصویب این نوع قوانین به نحوی دخالت دارند، دانسته یا ندانسته بنیانِ حقوق ملی ایرانیان را نقض میکنند. یک استادِ حقوق اساسی در این کشور پیدا نمیشود که با زبانی حقوقی، ماهیتِ تبعیضآمیز و خطرناک این نوع قوانین را به مسئولان گوشزد کند؟احمدزیدآبادی در خصوص ابلاغ شرایط جدید ثبتنام کنندگان انتخابات ریاست جمهوری در کانال تلگرامی اش نوشت:در بین شرایط کاندیداتوری برای ریاست جمهوری در قانونِ جدید مصوب مجلس و شورای نگهبان شرطِ سابقۀ چهار سال مدیریت در پستهای عالی کشوری و لشکری از همه جالبتر است! البته جالبتر که نه، بلکه عجیبتر است! البته عجیبتر هم که نه، بلکه خندهدارتر است! البته خندهدارتر هم که نه، بلکه گریهدارتر است! خلاصه هر چه هست عینِ قانونی کردن تبعیض علیه ایرانیان است.چه کسانی اصولاً میتوانند به مدت چهار سال در پستهای مورد اشاره به کار گرفته شده باشند؟ در یک کلام "خودیها"! یعنی آنان که دربست در خدمت گرایش سیاسی و عقیدتی ویژه و رسمی حکومت هستند.
در واقع طبق این بند از قانون انتخابات، یک "کاست" از مدیران حکومتی شکل گرفته که تمام پستها تا الی الابد باید بین آنها بچرخد و اگر خارج از آنها فردی به هر میزان از لیاقت و توانایی رسیده باشد، از احراز پست ریاست جمهوری برای همیشه محروم است!در این میان، من نمیدانم آن تبعیضی که برخی از مسئولان خود را مخالف آن نشان میدهند و از مبارزه با آن دم میزنند، به چه معناست؟ تبعیضی آشکارتر از این یافت میشود که نزدیک به تمام فرزندان این کشور از حقِ کاندیداتوری برای ریاست جمهوری محروم شوند و در عوض نورچشمیهای حکومتی حق انحصاری و کامل آن را به دست آورند!وقتی کسانی که همفکرانشان اصل بدیهی "ایران برای تمام ایرانیان" را شرک تلقی میکنند، روشن است که تبعیض رسمی و قانونی علیه مردم ایران را هم عین عدل و قسط و داد بدانند!کسانی که در تصویب این نوع قوانین به نحوی دخالت دارند، دانسته یا ندانسته بنیانِ حقوق ملی ایرانیان را نقض میکنند. یک استادِ حقوق اساسی در این کشور پیدا نمیشود که با زبانی حقوقی، ماهیتِ تبعیضآمیز و خطرناک این نوع قوانین را به مسئولان گوشزد کند؟
فایل صوتی ظریف برای جان کری دردسرساز شد
گروهی از قانونگذاران آمریکایی با توجه به مطالب مطرح در فایل صوتی منتشره از «محمد جواد ظریف»، وزیر امور خارجه ایران خواستار ارائه مدارکی از سوی کاخ سفید در ارتباط با روند تأیید صلاحیتهای امنیتی «جان کری» شدهاند.پایگاه «هیل»، نزدیک به کنگره آمریکا گزارش داده قانونگذاران جمهوریخواه در «کمیته نظارت و اصلاحات» مجلس نمایندگان آمریکا با متهم کردن «جان کری»، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور مسائل جوی به ارائه اطلاعات به ظریف درباره حملات اسرائیل در سوریه از کاخ سفید خواستهاند مدارکی را درباره روند تأیید صلاحیت امنیتی او ارائه کند.قانونگذاران جمهوریخواه درخواست خود را با ارسال نامهای به «دانا ریموس»، مشاور حقوقی کاخ سفید مطرح کردهاند. این نامه به امضای تمامی اعضای جمهوریخواه کمیته مورد نظر به استثنای سه نفر رسیده است.«محمد جواد ظریف» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در فایل صوتی گفتوگوی خود با «سعید لیلاز» که در روزهای اخیر در شبکه سعودی «ایران اینترنشنال» انتشار یافته است، درباره گفتوگو با جان کری درخصوص حملات رژیم صهیونیستی به مواضعی در سوریه، ادعاهایی را مطرح کرد.اظهارات ظریف موجی از انتقادات جمهوریخواهان علیه جان کری را به دلیل آنچه افشای اسرار رژیم صهیونیستی خوانده شده، برانگیخته و کار تا جایی پیش رفته است که نمایندگان جمهوریخواه، خواستار استعفای کری از دولت بایدن شدند.
زاکانی: عدم تایید صلاحیت احمدی نژاد قطعی است
علیرضا زاکانی در پنجاه و یکمین جلسه شورای مرکزی جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی که به صورت مجازی برگزار شد در پاسخ به سوالی درباره اینکه با توجه به اقبال جمع زیادی از مردم به احمدی نژاد، آیا ممکن است وی صرفا برای گرم کردن تنور انتخابات، تایید صلاحیت شود، این موضوع را رد کرد و گفت: احمدی نژاد کف صلاحیت لازم برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری را ندارد و شورای نگهبان و به طور کلی منظومه مسئولان اصلا چنین نگاهی ندارند که به هر قیمت ممکن، برای برگزاری انتخابات با مشارکت بالاتر، فضای جامعه را آماده کنند. این شائبه به هیچ وجه نسبتی با واقعیت ندارد.وی با بیان اینکه برخی مواضع اخیر احمدی نژاد که در مصاحبه ها مطرح کرده، گویی دیکته شده از خارج کشور است، گفت: عدم تایید صلاحیت احمدی نژاد از سوی شورای نگهبان به نظرم قطعی است.
خضریان میزان تغییر در جداول بودجه را اعلام کرد
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ با اشاره اینکه سقف بودجه در مجلس، حدود ۴۳۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته گفت: با کسر ۱۵۰ هزار میلیارد تومان بند «و» تبصره ۲، حدود ۲۸۰ هزار میلیارد تومان، منابع بودجه افزایش یافته است و این رقمی است که رییس کمیسیون تلفیق، راسا و بدون آگاهی نمایندگان برای آن تصمیم گیری کرده است.
عضو شورای ائتلاف: هیچ خبر قطعی درباره حضور رئیسی در انتخابات وجود ندارد
یک عضو شورای ائتلاف گفت: مطالبه عمومی برای حضور آقای رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری از جانب استانها افزایش یافته و به ائتلاف نیز منعکس شده است، اما هیچ خبر قطعی هنوز وجود ندارد.عضو شورای ائتلاف، گفت: مطالبه عمومی برای حضور آقای رئیسی در استانها افزایش یافته است.امیر ابراهیم رسولی با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر حضور حجتالاسلام و المسلمین رئیسی در انتخابات، گفت: مطالبه عمومی برای حضور آقای رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری از جانب استانها افزایش یافته و به ائتلاف نیز منعکس شده است، اما هیچ خبر قطعی هنوز وجود ندارد.
سلیمی: مصوبه شورای نگهبان درباره انتخابات همان طرح مجلس است
عضو هیات رئیسه مجلس گفت: مصوبه شورای نگهبان مبنی بر ساماندهی ملاکهای داوطلبی انتخابات ریاست جمهوری هنگام ثبتنام همان طرح مجلس است.حجتالاسلام علیرضا سلیمی، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره اصلاح مصوبه ۱۳۹۶ شورای نگهبان و ساماندهی ملاک های داوطلبی انتخابات ریاست جمهوری هنگام ثبت نام، مانند سن و حداقل مدرک تحصیلی گفت: این موضوع همان طرح مجلس درباره اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری است.وی اضافه کرد که این اصلاح و ساماندهی را به وزارت کشور اعلام خواهند کرد. گفتنی است هادی طحان نظیف، عضو حقوقدان شورای نگهبان در تشریح نشست ۸ اردیبهشت این شورا و در صفحه اینستاگرامی خود نوشته است: در این جلسه، پس از بحث و گفتوگوهای فراوان میان اعضا، مقرر شد مصوبه سال ۱۳۹۶ شورای نگهبان در خصوص شفافسازی «تعریف و اعلام معیارها و شرایط لازم برای تشخیص رجل سیاسی، مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزدهای ریاست جمهوری» اصلاح شود و برای روشنتر شدن ملاکهای مذکور، داوطلبان ریاست جمهوری هنگام ثبتنام، حداقلی از مدرک تحصیلی، حداقلی از سنوات و سوابق مدیریتی و حداقل و حداکثری از سن داشته باشند و وضعیت ثبتنام داوطلبان نیز تا حدی ساماندهی گردد. این اصلاحیه برای اجرا به وزارت کشور ابلاغ شد.»
رئیسجمهور عراق: ایران و عربستان بیش از یک بار در بغداد گفتوگو کردهاند
رئیس جمهور عراق در مصاحبه با یک اندیشکده لبنانی مدعی شد ایران و عربستان بیش از یک بار در بغداد گفتوگو کردهاند.رئیس جمهوری عراق چهارشنبه در گفتوگو با یک اندیشکده لبنانی ضمن اشاره به گفتوگوهای تهران و ریاض به میزبانی بغداد، از نقش مهم ایران در مبارزه با گروه تروریستی داعش در عراق تمجید کرد.
کنایه های سنگین ابراهیم اصغرزاده به شورای نگهبان
فعال سیاسی اصلاحطلب در توئیتی نوشت: با تصمیم اخیر شورای نگهبان عملا تغییر قانون اساسی رسما بجای تفسیر، توسط این نهاد کلید خورد.ابراهیم اصغرزاده نوشت: معلوم نیست شورا قرار است از چه چیزی نگهبانی کند؟
واکنش سخنگوی جبهه اصلاحات ایران به مصوبهٔ مهم شورای نگهبان
سخنگوی جبهه اصلاحات ایران در توئیتی نوشت: طبق وظایف و اختیاراتی که قانون برای شورای نگهبان تعیین کرده، این شورا نمی تواند خود در مغایرت با قانون عملی انجام دهد. آذر منصوری ادامه داد: تصویب و ابلاغ شرایط کاندیداهای ریاست جمهوری توسط این شورا به دولت خلاف قانون است. شورای نگهبان قانون گذار نیست.دولت روحانی نباید زیر بار این مصوبه غیرقانونی برود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.