این روزها مردم غرب کابل، پایتخت افغانستان، داغدار دختران دانشآموز خود هستند که در اثر انفجار تروریستی مقابل "مدرسه دخترانه درشت برجی" کشته شدند.
«چهل دختران» در دامنه کوهی در غربیترین منطقه شهر کابل واقع شده است؛ منطقهای که بیشترین مردم فقیر هزاره در آن مسکن گرفتهاند.
انفجار "مدرسه سیدالشهدای دشت برجی" در این منطقه از شهر کابل ۶۳ کشته و بیش از ۱۵۰ زخمی برجا گذاشت. خانوادههای دانش آموزان قربانی این انفجار به جای تدارک ملزومات عید پیش رو در قبرستانی در دامنه کوه چهل دختران گردهم آمدهاند تا اجساد عزیزان خود را به خاک بسپارند.
بیمارستانهای غرب کابل مملو از مجروحان است. در بیمارستان «محمدعلی جناح» نیز تعداد زیادی از زخمیهای این حادثه تروریستی بستری شدهاند.
کد خبر: ۱۰۵۱۰۷۴
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۶ 10 May 2021
لعنت بر تکفیری ها.
دوستان سلبریتی هم که براشون مهم نیست چون خیلی ساکتند!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۱:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۰
سلبریتی ها جاهایی نظر میدن که براشون نون داشته باشه
علی
||
۰۸:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
شما که فقط بلدید دیگران را تخریب کنید چرا نرفتین شمع روشن کنید ، آیا از طریق شبکه های اجتماعی نمی شد یک جا را معرفی کرد که هرکس می خواد برای ادای احترام و اعلام هم بستگی اونجا شمع روشن کنه و گل بزاره ، منتظرین به قول خودتون سلبریتی ها براتون انجام بدن، یا اون افراد خودجوش که هرزگاهی با سر و صدای زیاد بصورت کاملا خودجوش برای تخریب اشخاص و گروهها و حمله به سفارت ها سر و کله اشون پیدا میشه الان کجان ، اوناهم از پدرخوانده هاشون حتما باید دستور خودجوشی بگیرند، ما مردم معمولی چرا فقط فکر تخریب هستیم و انتظار از دیگران داریم چرا واقعا خودجوش و از روی انسانیت و نه اغراض سیاسی اینجور وقتها
با هم یه کار قشنگ نمی کنیم
خداوند عاملان این جنایت را در این دنیا و اخرت گرفتار اتش و عذاب کند. مردم افغانستان گرفتار رهبران خودخواهی شده اند که چشمشان به بیگانگان است . بیگانگانی که هیچکدام خواستار صلح و ارامش در افعانستان نیستند. تا وقتی که همه اقوام و گروههای افغانستانی به عنوان یک ملت به دور هم جمع نشوند این وضع ادامه خواهد داشت. متاسفانه در افعانستان چیزی به عنوان یک ملت واحد و مفهومی به نام افعانستانی هنوز شگل نگرفته است و مردمی که در یک مرز مشترک حغرافیایی زندگی می کنند هنوز یک ملت نشده اند. هنوز مفاهیم پشتون و هزاره و .... بر این جامعه حاکم است و حالا هم در اتش احتلاف شیعه و سنی دمیده می شود در حالی که در گذشته این کشور اختلاف مذهبی جایگاهی نداشته است.