حسین اسلامی رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران مطرح کرد

انفعال و نبود آگاهی بانک مرکزی نسبت به ارز‌های دیجیتال/ فعالیت ۱۲ میلیون تن در بازار ارز‌های دیجیتال/ پیشنهاد رصد نقاط تبدیل ارز‌های رایج به ارز دیجیتال

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران گفت: بانک مرکزی به دلیل ناآگاهی نسبت به ارز‌های دیجیتال، عملکرد غیر فعال نسبت به ارز‌های دیجیتال داشته و بی توجهی دستگاه‌های دولتی به نظریات کارشناسان این حوزه برای فعالان این بخش مسجل شده است.
کد خبر: ۱۰۵۲۸۵۷
|
۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۸ 18 May 2021
|
15237 بازدید
|

انفعال و نبود آگاهی بانک مرکزی نسبت به ارز‌های دیجیتال/ فعالیت ۱۲ میلیون نفر در بازار ارز‌های دیجیتال/ پیشنهاد رصد نقاط تبدیل ارز‌های رایج به ارز دیجیتال

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران گفت: بانک مرکزی به دلیل ناآگاهی نسبت به ارز‌های دیجیتال، عملکرد غیر فعال نسبت به ارز‌های دیجیتال داشته و بی توجهی دستگاه‌های دولتی به نظریات کارشناسان این حوزه برای فعالان این بخش مسجل شده است.

به گزارش «تابناک»؛ حسین اسلامی در گفت‌وگویی با بیان اینکه در نوع مواجهه با فناوری‌های نوین، باید سیاست‌های کشور مشخص باشد، گفت: موضوع استفاده از ارز‌های دیجیتال از ده سال گذشته، جدی در جهان مطرح شده و در سال‌های گذشته نیز در مجموعه‌های صنفی مباحث مربوط به آن ارزیابی و تبیین شده است.

وی افزود: رئیس کل بانک مرکزی دو سال قبل، پیش نویسی از دستورالعمل‌های مربوط به این حوزه را ارائه کرد، ولی متأسفانه به دلیل عدم پیگیری، شاهد انفعال از سوی بانک مرکزی در این خصوص هستیم.

اسلامی با بیان اینکه به دلیل گستردگی حجم تغییرات فناوری‌های نوین، نمی‌توان برای آن سیاست‌گذاری ثابتی تعیین کرد، اظهار داشت: پیشنهاد فعالان برای این حوزه، اقدام در قالب «مدل آزمون گاه» است؛ به این معنا که کسب و کار‌ها بتوانند با خوداظهاری فعالیت‌شان را شروع کنند و همزمان نهاد‌های نظارتی و نهاد‌های رگولاتوری (تنظیم‌گر) بتوانند اتفاقات را رصد و قانون گذاری کند.

به گفته وی، زیرساخت داخلی برای پشتیبانی از ارز‌های دیجیتال وجود دارد، اما مجوز آن از سوی بانک مرکزی هنوز صادر نشده است، با وجود این، قانونی برای منع فعالیت در این حوزه وجود ندارد و اقدام بانک مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی می‌تواند فعالیت این واحد‌ها را شفاف تسهیل کند.

اسلامی ادامه داد: بنا به آمار‌های غیررسمی نزدیک به ۱۲ میلیون نفر در کشور در خریدوفروش ارز‌های دیجیتال شرکت دارند و باید در شرایط فعلی، کمک‌هایی به بانک مرکزی و توسعه زیرساخت‌های فضای مجازی برای سرمایه‌گذاری ایمن مردم را فراهم کنند.

وی ادامه داد: برخی سودجویان با سوءاستفاده از ناآگاهی مردم با مقایسه ارز دیجیتال خود با بیت کوین به دنبال فروش ارزهای‌شان با قیمت‌های نجومی هستند، این در حالی است برای ورود به این بازار مانند سایر تجارت‌های دیگر، نیاز به آگاهی درباره آن فضاست.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران تصریح کرد: باید با اطلاعات صحیح و افزایش سطح آگاهی مردم نسبت به بازار ارز‌های دیجیتال، شرایط را برای قبول ریسک (خطر) سرمایه‌گذاری بر عهده متعاملین (طرفین معامله) فراهم کرد.

وی با اشاره به نامه اخیر رئیس مجلس شورای اسلامی به رئیس کل بانک مرکزی گفت: سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران از حضور رئیس مجلس و بانک مرکزی به منظور تعامل مناسب در این بخش استقبال می‌کند و امیدوارم تعامل مناسبی بین مجلس و فعالان این حوزه به وجود آید.

اسلامی بیان کرد: هر موضوع جدیدی که در فضای تکنولوژی به وجود می‌آید، بحث‌هایی نیز درباره تخلفات احتمالی مطرح می‌شود، در همین خصوص ظرفیت مناسبی از متخصصان فناوری در کشور وجود دارد که می‌توانند در نقاط تبدیل ارز‌های رایج به ارز‌های دیجیتال، با وضع مقررات دقیق فعالیت این بخش را رصد کنند.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران تصریح کرد: بانک مرکزی به دلیل عدم آگاهی نسبت به ارز‌های دیجیتال عملکرد غیر فعال نسبت به ارز‌های دیجیتال داشته است.

اسلامی با بیان اینکه ممنوعیت در فعالیت ارز‌های دیجیتال می‌تواند شکل این فعالیت‌ها را تغییر دهد، بیان کرد: مقاومت در حوزه‌های فناورانه باید جای خود را به رگولاتوری (تنظیم‌گر) و تنظیم مقررات دهد تا شکل این فعالیت‌ها به سمت فعالیت‌های زیرزمینی تغییر نکند.

وی افزود: مقررات گذاری در حوزه ارز‌های دیجیتالی می‌تواند علاوه بر تأمین منافع فعالان این بخش، دولت را نیز از درآمد‌های مالیاتی منتفع کند و با قانون گذاری صحیح درآمد‌های دولتی را نیز افزایش دهیم.

اسلامی بیان کرد: امیدوارم مسئولان دولت اقداماتی را برای حمایت از فعالان حوزه ارز دیجیتال و قانونی و رسمی شدن فعالیت‌ها به صورت شفاف انجام دهند و تصمیمات را به دولت آینده موکول نکنند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۲۱
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۸
بعد از بورس نوبت سوختن سرمایه های عده ای در این بازار خاص و رمزآلود است.
ارزهای دیجیتال در امریکا و اروپا ممنوع است و ارزی که با توییت ایلان ماسک پایین و بالا شود ازز مطمئنی نیست.
دوج کوین و بیت کوین و .... تمامش خطرناکه و پرریسک
ناشناس
|
Russian Federation
|
۱۳:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۸
برای هزارمین بار، از دلار دیجیتال یا همان Stable Coin مثل USDT روی شبکه اتریوم میشه نهایت استفاده رو برد برای حواله جات خارجی و صادرات-واردات بدون نیاز به شبکه بانکی و بدون ترس از تحریم .... چرا متوجه نیستین که مردم عادی هم میتونند بخشی از فرایند درآمد زایی باشن. من خودم موفق شدم طی 6 ماه 3 هزار دلار دیجیتال کاسب بشم، دلم میخواد اینو به جایی بفروشم که طرف برای واردات و تامین نیاز ارزی کشور استفاده کنه. یکی به بانک مرکزی بگه از این فرصت استفاده کنه. البته زیاد صداشو در نیارین که همین ابزار هم ازمون نگیرن تحت عنوان تحریم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۸
ایا این اصرار بر قبول رمز ارزها نوعی دیگر از موسستان مالی است که بعد از ورشکستگی می خواهند به کمک بانک مرکزی پول ان را از جیب مردم بردارند
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۸
خلاصه ی کلام هر چیزی که مردم بتونن ازش سود کنن و راحت زندگی کنن ممنوع هستش و همیشه مردم باید هشتشون گروی نهشون باشه که بشه بر آنها مسلط شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۸
بیل هریس در یادداشت خود می نویسد: «من از گفتن اینها خسته شده ام، «مراقب باش، این یک حدس است.» سپس، «مراقب باشید، این قمار است.» سپس، «مراقب باشید، این یک حباب است.» خوب، من این را می گویم: بیت کوین کلاهبرداری است.»
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۸
بیت کوین هیچ ارزش ذاتی ندارد. این تنها در صورتی ارزش دارد که مردم فکر کنند افراد دیگر آن را با قیمت بالاتری خریداری می کنند یعنی همان «نظریه احمق تر از من» (یک نظریه اقتصادی است که طبق آن قیمت اجناس، نه بر اساس ارزش ذاتی آنها، بلکه بر اساس عقاید و انتظارات غیرمنطقی بازار تعیین می‌شود).
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۸
رمز ارز برای استفاده در یک چیز بسیار مناسب است: فعالیت های مجرمانه. از آنجا که تراکنش ها می توانند ناشناس باشند، مجریان قانون نمی توانند به راحتی خرید و فروش را ردیابی کنند
مریخ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۸
ارز های دیجیتال جای پول نقد و طلا را در معاملات اینده خواهند گرفت ارز دیجیتال برای کشوری مثل ایران که در شرایط تحریم قرار دارد بهترین فرصت است تا طلبهایش را از بدهکاران دریافت کند و تحریم را دور بزند و برای نظام مالی کشور واجب و ضروری است چون در اینده سیستم مالی هیچ کشوری دلار و یا طلا را برای معاملات قبول نخواهد کرد و فقط با ارز های دیجیتال معاملات روزمره انجام خواهد شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۸
تخمین زده می شود که 90 درصد از کل هک های از راه دور در حال حاضر بر روی سرقت بیت کوین با دستور دادن رایانه های دیگران برای استخراج رمزارزها متمرکز شده است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۸
انتقال 100 دلار از یک شخص به شخص دیگر با استفاده از صرافی ارز دیجیتال در حدود 6 دلار و با استفاده از چک الکترونیکی کمتر از 1 دلار هزینه دارد
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟