آخرین تحولات خاورمیانه

برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام در وین/ انتصاب رئیس جدید موساد از سوی نتانیاهو/ درگیری نیروهای افغانستان و طالبان در نزدیکی کابل/ واکنش اتحادیه اروپا به تمدید توافق ایران و آژانس اتمی

برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام در وین، انتصاب رئیس جدید موساد از سوی نتانیاهو، درگیری نیروهای افغانستان و طالبان در نزدیکی کابل، واکنش اتحادیه اروپا به تمدید توافق ایران و آژانس اتمی و گفت‌وگوی تلفنی بایدن و رئیس‌جمهور مصر درباره غزه از مهم ترین خبرها و رویدادهای مرتبط با خاورمیانه بوده اند.
کد خبر: ۱۰۵۴۱۵۶
|
۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۵ 25 May 2021
|
14273 بازدید
|

برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام در وین/ انتصاب رئیس جدید موساد از سوی نتانیاهو/ درگیری نیروهای افغانستان و طالبان در نزدیکی کابل/ واکنش اتحادیه اروپا به تمدید توافق ایران و آژانس اتمی

بین الملل تابناک/ تحولات خاورمیانه: برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام در وین، انتصاب رئیس جدید موساد از سوی نتانیاهو، درگیری نیروهای افغانستان و طالبان در نزدیکی کابل، واکنش اتحادیه اروپا به تمدید توافق ایران و آژانس اتمی و گفت‌وگوی تلفنی بایدن و رئیس‌جمهور مصر درباره غزه از مهم ترین خبرها و رویدادهای مرتبط با خاورمیانه بوده اند.

برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام در وین

دور جدید نشست کمیسیون مشترک برجام امروز (سه شنبه) چهارم خرداد ماه، حضوری با حضور هیأت‌های ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) و نماینده اتحادیه اروپا در گرندهتل شهر وین از سرگرفته می‌شود؛ این نشست در سطح معاونان و مدیران سیاسی وزارتخانه‌های امور خارجه‌ ایران و گروه ۱+۴، برگزار خواهد شد.

ریاست این نشست بر عهده «انریکه مورا»، معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا خواهد بود و «سید عباس عراقچی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران هم ریاست هیأت ایرانی را بر عهده خواهد داشت.

نشست امروز در حالی برگزار می‌شود که روز گذشته (سوم خرداد ماه) تفاهم اسفند ماه ایران و آژانس در خصوص ادامه ضبط داده‌های دوربین‌های آژانس برای یک ماه دیگر تمدید شد.

شرکت کنندگان قرار است در نشست امروز به رایزنی‌ها درباره بازگشت احتمالی آمریکا به برجام و اطمینان از اجرای کامل و موثر این توافق ادامه دهند.

برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام در وین/ انتصاب رئیس جدید موساد از سوی نتانیاهو/ درگیری نیروهای افغانستان و طالبان در نزدیکی کابل/ واکنش اتحادیه اروپا به تمدید توافق ایران و آژانس اتمی

دور قبلی (چهارم) این نشست ۲۹ اردیبهشت ماه در وین برگزار شد و طرفین توافق کردند به پایتخت ها بازگشته و هفته بعد ( این هفته) به وین بازگردند و دور جدید رایزنی ها را از سر بگیرند.

عباس عراقچی بعد از نشست ۲۹ اردیبهشت ماه با بیان این‌که به چارچوب توافق رسیده‌ایم، گفت: متن اصلی توافق و ضمیمه‌ها همه مشخص شده، ولی مذاکرات درباره متن به پایان نرسیده و برخی موضوعات کلیدی کماکان مورد اختلاف است. (اینجا بخوانید)

گفتنی است، دور جدید نشست کمیسیون مشترک برجام ۱۳ فروردین ماه به صورت مجازی برگزار و پس از توافق حاصله مقرر شد روز سه‌شنبه ۱۷ فروردین این گفت‌وگوها حضوری و رو در رو دنبال شود و در نهایت هم این نشست برگزار و پس از آن توافق شد دو کارگروه در حوزه تحریم‌ها و هسته‌ای تشکیل و بررسی‌ها را انجام دهد. نتایج بررسی‌های این دو کارگروه به نشست کمیسیون برجام در روز جمعه ۲۰ فروردین منعکس و اعلام شد که هیأت‌ها برای تنفس و مشورت‌ به پایتخت‌ها برمی‌گردند و مقرر شد، روز چهارشنبه ۲۵ فروردین دوباره در وین گرد هم بیایند. این نشست با یک روز تاخیر به دلیل ابتلای یکی از اعضای هیأت اتحادیه اروپا به کرونا در روز پنجشنبه ۲۶ فروردین برگزار و مقرر شد که نشست‌های کارشناسی به کار خود ادامه دهند.

نشست بعدی کمیسیون مشترک برجام روز شنبه ۲۸ فروردین ماه در وین برگزار شد و در این چند روز رایزنی‌ها در سطوح کارشناسی و کارگروه‌ها ادامه داشت. نشست بعدی هم روز سه‌شنبه ۳۱ فروردین ماه در وین برگزار و هیأت‌ها توافق کردند که دوباره گفت‌وگوها را از سر بگیرند که نشست مزبور سه‌شنبه هفتم اردیبهشت ماه در گرندهتل وین برگزار شد و عصر شنبه یازدهم اردیبهشت ماه نیز روسای هیأت‌های ایران و ۱+۴ در جلسه‌ای دوباره گرد هم آمدند و بعد از آن به پایتخت‌ها برگشتند و مقرر شد دور جدید نشست روز جمعه ۱۷ اردیبهشت ماه برگزار شود که این نشست نیز برگزار شد و ۲۹ اردیبهشت ماه نیز مجدد کمیسیون تشکیل جلسه داد و توافق کردند به پایتخت‌ها بازگشته و دوباره این هفته نشست را برگزار کنند.

انتصاب رئیس جدید موساد از سوی نتانیاهو

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه "داوید بارنیا" معاون کنونی رئیس موساد را در پست رئیس سازمان جاسوسی به جای یوسی کوهن منصوب کرد.

به گزارش النشره، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی داوید بارنیا، معاون رئیس موساد را به جای یوسی کوهن منصوب کرد که قرار است مسئولیتش پایان یابد.

نتانیاهو در زمان اعلام خبر گفت: این انتصاب‌ها تا زمانی است که سازمان موساد و کشور به تحقق دستاوردها و امنیت اسرائیل ادامه دهند. ماموریت هر یک از اعضای موساد، منع ایران از دستیابی به سلاح هسته‌ای است؛ این ماموریتی اصلی است.

تصمیم انتصاب بارنیا سال گذشته گرفته شد، ولی آویخای مندلبلیت، دادستان اسرائیل حکم داد این مساله به دلیل مسائل تحمیلی بر دولت در دوره انتخابات به تعویق بیفتد.

صبح امروز مندلبلیت گفت: هیچ مانع قضایی برای انتصاب بارنیا نیست و مشخص شده که دولت جدید تا زمان پایان کار کوهن تشکیل نخواهد شد.

درگیری نیروهای افغانستان و طالبان در نزدیکی کابل

نیروهای دولتی افغانستان در منطقه‌ای در فاصله ۱۲۰ کیلومتری کابل با شبه‌نظامیان طالبان درگیر شدند؛ این درگیری‌ها باعث شد که وزیر دفاع افغانستان نیز برای ضدحمله وارد عمل شود.

به گزارش یورونیوز، درگیری‌ها در حومه کابل در حالی روی داد که از زمان آغاز مرحله نهایی خروج نظامیان آمریکایی از این کشور یعنی اول ماه می، خشونت‌ها در سراسر افغانستان افزایش یافته و گروه طالبان درصدد تصرف سرزمین‌های بیشتر برآمده است.

بنا بر اعلام شاهدان و مقامات محلی، این درگیری‌ها اواخر روز یکشنبه در حومه «مهتارلام»، شهری با ۱۴۰ هزار جمعیت و مرکز ولایت لغمان آغاز شد و یاسین ضیا، وزیر دفاع افغانستان نیز شخصا برای کنترل اوضاع وارد عمل شد.

برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام در وین/ انتصاب رئیس جدید موساد از سوی نتانیاهو/ درگیری نیروهای افغانستان و طالبان در نزدیکی کابل/ واکنش اتحادیه اروپا به تمدید توافق ایران و آژانس اتمی

او در پیامی ویدیویی اعلام کرد «با رسیدن نیروهای کمکی، دشمن ضربات سنگینی را متحمل شده است.»

وزارت دفاع افغانستان می‌گوید، تاکنون دست‌کم ۵۰ ستیزه‌جوی طالبان در جریان درگیری‌های شب گذشته کشته شده‌اند. در سوی دیگر درگیری ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان نیز به خبرگزاری فرانسه گفت که نیروهایشان ۳۷ ایست بازرسی امنیتی در حومه این شهر را تصرف کرده‌اند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که درگیری‌ها در روز دوشنبه نیز ادامه داشته و صدها تن را از منطقه آواره کرده است.

گروه طالبان به تازگی ولسوالی‌های نرخ و جَلریز در ولایت وردک را که تنها ۴۰ کیلومتر با کابل فاصله دارد، تصرف کرده‌. طالبان ولایت وردک را دروازه ورود به پایتخت می‌داند و در هفته‌های اخیر حملات سنگینی به این ولایت داشته است.

این گروه همچنین در اوایل ماه جاری منطقه بورکا در شمال بغلان را پس از عقب نشینی نیروهای دولتی تصرف کرد.

واکنش اتحادیه اروپا به تمدید توافق ایران و آژانس اتمی

«انریکه مورا»، معاون دبیر کل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا از تمدید توافق فنی میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال کرد.

مورا در توییتر، خبر «رافائل گروسی»، مدیر کل آژانس اتمی، تمدید توافق فنی میان ایران و این نهاد بین‌المللی را «خبر خوب» توصیف کرده است.

برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام در وین/ انتصاب رئیس جدید موساد از سوی نتانیاهو/ درگیری نیروهای افغانستان و طالبان در نزدیکی کابل/ واکنش اتحادیه اروپا به تمدید توافق ایران و آژانس اتمی

او در توییتر نوشت: «خبر رافائل گروسی درباره تمدید تفاهم فنی میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر خوبی است. این، فضای بیشتری برای حصول توافق در وین را فراهم می‌کند. فردا کارمان را شروع می‌کنیم. تلاش‌ها را برای رسیدن به اجرای کامل برجام مضاعف خواهیم کرد.»

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز (دوشنبه) طی یک کنفرانس خبری از تمدید یک ماهه تفاهم ایران و آژانس تا ۲۴ ژوئن (سوم تیرماه) خبر داد.

وی در آغاز کنفرانس خبری خود در خصوص تمدید تفاهم ایران و آژانس گفت: «امروز بحث‌ طولانی و مفصلی با دکتر (علی اکبر) صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران داشتم و توانستیم در خصوص دو موضوع با یکدیگر توافق کنیم.»

گروسی در خصوص این دو مورد توضیح داد: «این توافق به تفاهم فنی دوجانبه موقتی مربوط می‌شود که در ماه فوریه در تهران در خصوص آن به توافق رسیدیم. اول اینکه، اطلاعاتی که توسط تجهیزات فنی ما در مکان‌های مختلف در تهران جمع‌آوری می‌شود، همچنان ذخیره خواهد شد. مورد دوم این که تجهیزات، فعالیت‌های راستی‌آزمایی و نظارت که در خصوص آن توافق کردیم، از همین حالا برای مدت یک ماه همچنان ادامه خواهد داشت و در تاریخ ۲۴ ژوئن ۲۰۲۱ (سوم تیرماه ۱۴۰۰) منقضی خواهد شد و این چیزی است که امروز در خصوص آن توافق کردیم.»

گفت‌وگوی تلفنی بایدن و رئیس‌جمهور مصر درباره غزه

«جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا طی یک تماس تلفنی با رئیس‌جمهور مصر با او درباره مسائل غزه گفت‌وگو کرده است.

دفتر ریاست‌جمهوری مصر در بیانیه‌ای گفته، بایدن و «عبدالفتاح السیسی» درباره تقویت آتش‌بس غزه، ارسال کمک‌های اضطراری انسانی به این منطقه و تلاش‌های بین‌المللی جهت بازسازی غزه رایزنی کرده‌اند.

بایدن و السیسی علاوه بر این، درباره روش‌های احیای «روند صلح» میان رژیم صیهونیستی و فلسطینی‌ها بعد از موج جدید درگیری‌ها میان دو طرف رایزنی کرده‌اند.

آتش‌بس حاصل‌شده در غزه با وساطت مصر، اکنون وارد چهارمین روز شده است. مصر یکی از کشورهایی است که «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا در جریان سفرش به منطقه در آن توقف خواهد داشت.

برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام در وین/ انتصاب رئیس جدید موساد از سوی نتانیاهو/ درگیری نیروهای افغانستان و طالبان در نزدیکی کابل/ واکنش اتحادیه اروپا به تمدید توافق ایران و آژانس اتمی

در بیانیه وزارت خارجه مصر آمده است: «بایدن، عزم کشورش برای تلاش در جهت بازگرداندن صلح و همچنین هماهنگ‌سازی تلاش‌ها با شرکای بین‌المللی جهت حمایت از تشکیلات خودگردان فلسطینی و بازسازی غزه را مورد تأکید قرار داد.»

بایدن از زمان آغاز موج جدید درگیری‌ها، از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه به عنوان حق این رژیم برای «دفاع از حق» یاد کرده است.

حمایت‌های او از رژیم صهیونیستی موجی از انتقادات حتی در داخل کشور آمریکا را به همراه داشت تا جایی که طبق گزارش آکسیوس، او در یکی از تماس‌های تلفنی‌اش با «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با بیان اینکه توان مقاومت بیشتر در برابر فشارها را ندارد، خواستار برقراری هر چه سریعتر آتش‌بس شده بود.

درگیری رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطین از روز دوشنبه بیستم اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تعرض‌ها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

در این درگیری‌ که تا بامداد جمعه ادامه داشت، رژیم صهیونیستی با حملات خشن به مناطق مسکونی، زنان و کودکان فلسطینی را به شهادت رساند. گروه‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایات‌ مواضع این رژیم را هدف حملات گسترده راکتی قرار دادند، به گونه‌ای که سامانه گنبد آهنین در رهگیری بسیاری از راکت‌ها ناکام ماند.

شامگاه روز پنجشنبه،‌ پس از گزارش برخی منابع خبری درباره احتمال آتش‌بس، کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی رسما با توقف درگیری‌ها و آتش‌بس با میانجیگری مصر موافقت کرد.

گروه‌های مقاومت فلسطین نیز ساعتی بعد در بیانیه‌هایی جداگانه تأکید کردند تا زمان پایبندی تل‌آویو به آتش‌بس به آن متعهد خواهند بود.

وزارت بهداشت غزه شامگاه جمعه شمار شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه را ۲۴۸ نفر اعلام کرد. از این تعداد ۶۶ کودک و ۳۹ تن زن بودند. مطابق این اعلامیه، شمار مجروحان این جنگ نیز به حدود ۲ هزار تن رسیده است.

با اعلام آتش‌بس در حالی که رسانه‌های صهیونیستی به شکست تل‌آویو در این ماجراجویی جدید علیه مقاومت فلسطین و هزینه‌های هنگفت رژیم صهیونیستی در این مدت اذعان کردند، مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری از جمله شهر قدس به خیابان‌ها آمدند و پیروزی مقاومت را جشن گرفتند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
سلام: مذاکره با غرب و امریکا به دلایل تاریخی ، متقن و غیر قابل خدشه ذیل باعث حراج دادن مولفه های قدرت ، زیانبار برای اقتصاد و باعث ممانعت ازپیشرفت کشور می گردد:
1- هدف امریکاه از مذاکره لغو تحریم ها نیست بلکه ساختار آن باقی خواهد ماندوتحریم اساساً وسیله و ابزاری است برای اینکه از ایران در همه زمینه ها ازجمله در موضوعات حضورمنطقه ای ، موشکی و حقوق بشرامتیاز گرفته بلکه اگر بتواند پیشرفت کشور را به سراشیبی سقوط بکشاند.
2- آمریکا اگر کوچکترین امتیازی به ایران بدهد با بدعهدی و بد قولی زیر تعهدات می زند و عمل کردن ایران به تعهدات چند باره ایران رکب خورده و بازگشت کامل ایران به تعهدات برجامی یعنی پس از هزینه سنگین راه اندازی غنی سازی 60درصدی نابودی آن دستگاه ها وممنوعیت توسعه و تحقیقات هسته ای و عقب گرد وعقب ماندگی نسبت به کشورهای دارای علوم و فنون هسته ای.
3- با بررسی تجربه های تاریخی ازجمله اعتماد دکتر مصدق به امریکا و سقوط دولت او ، اعتماد و مذاکره معمر قذافی در زمینه های هسته ای ،موشکی و تجاری با امریکا وغرب و در پی آن نابودی برنامه هسته ای و موشکی لیبی و سرانجام به خاک سیاه نشاندن اقتصادلیبی و معمرقذافی توسط امریکا و اروپا ،اعتماد صدام جنایتکاربه بازرسان سازمان ملل و یافتن تمام نقشه های نظامی و غیر نظامی عراق ودادن اطلاعات آن به امریکا و پس از آن جنگ راحت امریکا و متحدانش علیه صدام و شکست او.
4- مذاکره تحویل دیپلمات های امریکایی در لبنان در زمان مرحوم هاشمی وعدم آزاد شدن پول های بلوکه شده ایران توسط آمریکا،معاهده سعد آباد مبنی بر قبول داوطلبانه تعلق غنی سازی و پروتکل الحاقی توسط روحانی در دولت خاتمی با سه کشوراروپایی وعدم اجرای تعهد توسط آن سه کشوراروپایی و آمریکا.
5- معاهده برجام مبنی برممنوعیت حدود صد نوع فناوری هسته ای ایران با1+5 خروج از برجام توسط امریکاواضافه شدن بیش از 1500 نوع تحریم قبلی وجدیدعلیه ایران .
6- اساس،پایه و انگیزه وضع تحریم ازطرف دشمن به طمع مذاکره بوده و انگیزه و هدف مذاکره هم از طرف غرب به حراج دادن مولفه های قدرت یکی پس از دیگری و جری شدن دشمن و باج خواهی های مضاعف از کشورو ملت با ابزار تحریم می گردد.
7- غرب صرفاً با تله وحیله مذاکره می تواند مولفه های قدرت را با نیرنگ از ایران بگیرد درصورتیکه بجز مذاکره هیچ راهی برای به زیر کشیدن قدرت ایران ندارد مانند ممنوعیت صد نوع فناوری هسته ای در برجام وموارد ذکر شده بند های این موارد.
8- درصورت بازگشت به برجام امریکا به هر بهانه ای دوباره می تواند از مکانیزم ماشه یا همان اسنب بک استفاده کرده وتحریمها را ازطریق قطع نامه های شورای امنیت به بکباره برگرداندوایران را ذیل بند 7 منشور ملل متحد ببرد.
9- در صورت مذاکره موشکی و منطقه ای و به باد دادن توان موشکی ،قدرت دفاعی و منطقه ای کشور، امریکا ، اروپا و حتی کشورهای مثل عربستان و اسرائیل می توانند امنیت ایران را نابود کرده وکشور و ملت رامثل لقمه ای چرب خودغارت کرده یا داعش و سایرگروهای تروریستی را به جان ملت بیاندازند.
10- مشکلات اقتصادی به هیچ وجه با مذاکره قابل حل نیست زیرا ساختار کلی وپایه اصلی تحریم ها همچنان حفظ شده وآمریکا به تعهدات خود عمل نکرده و آنرا بطور کامل لغو نمی کند زیرا هر تحریمی بابرچسب های گوناگون هسته ای ، موشکی و منطقه ای و حقوق بشراست.اگر یک موضوع از تحریم را بردارد سایر برچسب های تحریم باقی می ماند و این یعنی لغو تحریم ها کاملاً بی خاصیت و دروغ بوده وایران در گرداب،تله و دور بی حاصل موضوعات متعدد تحریم و مذاکره برای دادن مولفه های قدرت یکی پس از دیگری قرار می گیرد.
11- در صورت عدم لغو تحریم ایسا ( ممنوعیت سرمایه گذاری خارجی درایران) وتحریم یوترن( گردش مالی آزاد ایران از طریق دلار باجهان) که متاسفانه هیچکدام در برجام توسط تیم مذاکره کننده ایرانی از امریکا درخواست لغو نشده است برداشتن تحریم ها بدون لغو این دو بی معنی و بی خاصیت است .
12- با تکیه بر توانمندی های داخلی اثرو نقش تحریم هارا باید ازبین برداز جمله استفاده درهمه زمینه های علمی و تولیدی از شرکتهای دانش بنیان، نیروی انسانی جوان ،عدم چاپ بی پشتوانه اسکناس وعدم افزایش پایه پولی بدون پشتوانه افزایش تولید،اعطای تسهیلات قرض الحسنه و بسیار کم بهره به واحد ها ی تولیدی متوسط و کوچک ،استفاده ازظرفیت معادن بصورت غیر خام فروشی ، برنامه ریزی مدون برای تولیدات گسترده صنعتی وکشاورزی، نگاه صادرات محور به همسایگان، پیمان های پولی دو وچند جانبه با کشورها ، قطع فروش نفت خام برای بودجه عمومی کشور، اخذ مالیات عادلانه از ثروتمندان خانه ای از دوواحد بیشتر، خانه خالی و ماشین های لوکس واخذ ملیات از گردش حساب های بانکی ،تکمیل زنجیره پروژه های آزاد راهی، ریل وراه آهن برای دریافت حق ترانزیت از کشورهای همسایه، داخلی سازی با کیفیت خودرو ، لوازم خانگی و لوازم ساختمانی ،استفاده از ظرفیت عظیم بسیج و نیروهای جهادی در تمام این مراحل برنامه ریزی پیشرفت و توسعه کشوروعدم اجازه ورود مجدد به شرکت هایی عهد شکن مانند توتال ،پژو ،سامسونگ ، ال جی و... که به بهانه تحریم کشور را ترک کرده و باعث شوک و خسارت به اقتصاد شدند، بطور قطع با پیاده سازی این برنامه ها باید حربه دو گانه تحریم ومذاکره را ازدشمن گرفت.در غیر این صورت مانند 8 سال اخیر با بدعهدی و شرطی کردن اقتصاد به دشمن توسط دولت تشنه مذاکره وغربگرا، شیرازه اقتصاد مبتنی برتوانمندی و ظرفیت های داخلی و رویکرد اقتصاد مقاومتی ازهم می پاشد و باعث مشکلات عدیده ازجمله تورم غیر متعارف و افسار گسیخته ،نابودی تولید داخلی و تعطیلی کارخانجات و بیکاری، جهش غیر عادی قیمت ارز، ریزش غیر طبیعی بورس و گرانی بی ضابطه کالا،مسکن و خدمات گردیده ونارضایتی بحق ملت را در پی دارد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
خیلی بیکاری :خوش به حالت
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
در دنیا قانون جنگل حکم می کند، هرکی قویتر شد حق با اون است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
این قانون جنگل ، در کشورهای پیشرفته و متمدن

و با مدیریت و نظارت واقعی مردمی بر چیده شده

و فقط در کشورهای و فقیر و جهان سومی مرسوم است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
با ملت گرسنه نمیشه قدرتمند شد.
نادر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
اگر چنگ و دندان داشتی سمتت نمی ایند.
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
ملت گرسنه بخاطر مدیریت ضعیف و بی تدبیری است اینجا که آفریقا نیست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
با توجه به تحریم نمی شود مردم را سیر کرد.
ناشناس
|
United States of America
|
۰۸:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
فقط رفع تحریم ها در عمل نه با حرف و وعده وعید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
با این بهانه های بنی اسراییلی و بزرگی که تندروهای جبهه پایداری و اصولگرا و کاسبان تحریم
بر سر راه مذاکرات برجام در وین مرتب گذاشته اند
احتمال زیاد به هیچ نتیجه ملموس و خوبی برای مردم و کشور گرفتار شده، نخواهد افتاد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
این هم نتیجه خواسته ایران در مورد اخراج نیروهای امریکایی از افغانستان
هر روز جنگ و آوارگی مردم بدبخت و سقوط دولت و سیرطه طالبان که دیدگاهشون مشخصه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
التماس برای مذاکره

چه خوش خیال بودیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
حیف آن پولی که خرج ماموریت ها و هزینه های مذاکرات می شود. هیچ کس از برداشته شدن تحریم ها که باعث مشکلاتی هم شده است بدش نمی آید و خدا کند برداشته شود هر چند که بیشتر مشکلات ما بخاطر ساختار غلط و سوء مدیریت ها است. اما کاملا مشخص است که این تحریم ها با مذاکرات برداشته نمی شود و اگر هم بفرض 10 درصد برداشته شود ما شاهد بدعهدی های بعدی هستیم که این شل کن و سفت کن ها حالت بلاتکلیفی برای کشور دارد و بدتر از وجود تحریم ها است چون در تحریم ها تکلیف معلوم است و کشور یک خاکی به سرش می ریزد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
در آمریکا فساد بی داد میکند و قصد دارد ایران هم فاسد کند.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟