برقراری بیش از ۳۰ پرواز در هفته بین ایران و ترکیه

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: فروش تور مسافرتی به ترکیه همچنان ممنوع است.
کد خبر: ۱۰۵۵۳۰۱
|
۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵ 31 May 2021
|
10154 بازدید
|
۵

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، در حالی که همچنان فروش انواع تور‌های مسافرتی ممنوع است، اما برخی از دفاتر خدمات مسافرتی برای ایام تعطیلات پیش‌رو فروش تور‌های داخلی و خارجی به ویژه پکیج سفر به ترکیه را آغاز کرده‌اند.

مقصود اسعدی سامانی، دبیرانجمن شرکت‌های هواپیمایی با تاکید بر اینکه فروش تور به ترکیه همچنان ممنوع است، اظهار داشت: ممنوعیت فروش تور و پکیج سفر به ترکیه برداشته نشده است، اما معمولا مسافرانی که اقدام به خرید بلیت هواپیما از یک آژانس مسافرتی می‌کنند درخواست رزرو هتل هم از آن‌ها دارند؛ بنابراین ممکن است آژانس‌ها علاوه بر فروش بلیت خدماتی مانند ترانسفر فرودگاهی، رزرو هتل و ... را به آن‌ها ارایه دهند.

وی تاکید کرد: البته موضوع مهم این است که بلیت فروشی و ارایه خدمات سفر در قالب پکیج به صورت جمعی انجام نمی‌شود و فروش بلیت به صورت انفرادی است.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی در پاسخ به این سوال که آیا ممنوعیت تور فروشی از طرف ترکیه برای ایران اعمال شده، اظهار داشت: این ممنوعیت از سوی ایران اعمال شده و ترکیه از ایران چنین درخواستی نداشته است اتفاقا ترکیه به دنبال احیای صنعت گردشگری کشور خود پس از واکسیناسیون عمومی و افزایش درآمد‌ها است.

اسعدی سامانی با اشاره به میزان پرواز‌های ایران و ترکیه گفت: در هفته بیش از ۳۰ پرواز بین دو کشور انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه پرواز‌های ایران و ترکیه نسبت به پرواز‌های ایران به سایر کشور‌ها بیشتر است، ادامه داد: البته تمام این پرواز‌ها به ترکیه به قصد گردشگری نیست و بخشی از آن‌ها پرواز‌های کانکشن هستند.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با تاکید بر اینکه هر چند پرواز‌های ایران و ترکیه افزایش یافته، اما هنوز به میزان پرواز‌های دو کشور قبل از کرونا نرسیده است، افزود: در حال حاضر به ۳۰ درصد میزان پرواز‌های ایران و ترکیه قبل از کرونا رسیده‌ایم هر چند پرواز‌های دو کشور افزایش یافته، اما هنوز با تعداد پرواز‌ها قبل از کرونا بسیار فاصله داریم.

وی گفت: البته در حال حاضر محدودیتی برای برگزاری تور‌های داخلی وجود ندارد و تور‌های مسافرت‌های زمینی و هوایی برگزار می‌شود.

اسعدی سامانی با اشاره به وضعیت پرواز‌های داخلی گفت: در بخش تعداد پرواز‌های داخلی با دوران قبل از کرونا بسیار فاصله داریم. یکی از موضوعات موثر در کاهش تعداد پرواز‌ها پروتکل پذیرش مسافر با ۶۰ درصد ظرفیت هواپیما است که متاسفانه این پروتکل اجباری همچنان ادامه دارد.

وی ادامه داد: انتظار داریم با افزایش میزان واکسیناسیون عمومی در کشور این پروتکل حذف شود و شرکت‌های هواپیمایی بتوانند به میزان بیشتری مسافر جابه جا کنند.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی درباره احتمال تغییر قیمت‌ها پس از حذف پروتکل پذیرش ۶۰ درصدی مسافران گفت: قیمت امروز بلیت هواپیما همان قیمت‌های سال ۹۸ است. به هر حال قیمت بلیت تابع عرضه و تقاضا است و تغییر قیمت‌ها بسته به این مکانیسم دارد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Slovakia
|
۱۰:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۰
اصلا چیزی به نام پرتکل ۶۰ درصدی وجود خارجی ندارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۰
اگر فضای باز فرهنگی در کشور به وجود آید ، این 30 تا می شود 15 تا و 15 تا هم از آنطرف خواهند آمد که الان تقریبا صفر است . لجبازی تا کجا و کی ؟
ناشناس
|
Germany
|
۱۰:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۰
بهتراست علاوه برسی پروازهفتگی خط مترشبانه روزی بین تهران وسایرشهرهای بزرگ ایران علاوه برترکیه به امارات وگرجستان برقرارشودالبته باحداقل هرساعت یک ترن چون بااین فرمانی که قوانین انقلابی تصویب واجرامیشودبزودی تمام سرمایه داران وکارآفرینان موفق کشورمان هرچه سرمایه دارندبه
کشورهای دیگرجهت کاروتولیدوسرمایه کذاری انتقال وبرای خوددروطنشان یک آپارتمان فکسنی نگهمیدارندوفعالیتهای اقتصادی واشنغالزایشان برای دیگران خواهدبودیادمان باشد
سرمایه وکارآفرین جائی میرودکه امنیت شغلی برای خودوبرای سرمایه اش داشته باشد آنکه عرض شدعین واقعیت است توخواه ازسخنم پندگیروخواه ملال
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۰
مسافرت داخلی با تور و با کلی ادم غریبه اشکالی نداره ولی با ماشین شخصی باعث انتشار کروناست!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۰
چقدر توریست ترک داریم
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟