به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، شبکه خبری سی ان ان با انتشار این خبر افزود:بنابر آمار ارائه شده از سوی سازمان ملل متحد طی فاصله زمانی یک ماه از آوریل تا ماه مه قیمت مواد غذایی در سطح جهان به میزان ۴.۸ (چهار و هشت دهم)درصد رشد داشت که این میزان نسبت به یک دهه گذشته بی سابقه است.
بنابراین گزارش، «عبدالرضا عباسیان» (Abdolreza Abbassian) کمیسیونر ارشد سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل،علل افزایش بهای جهانی مواد غذایی را تقاضای بی سابقه ذرت از سوی چین، خشکسالی ادامه دار در برزیل، افزایش تقاضای جهانی گیاهان روغنی، شکر، حبوبات و غلات عنوان کرد.
کمیسیونر سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل دراین باره به سی ان ان گفت: چنین تقاضاهایی بواقع برای هر فردی شگفت آور است و این تقاضاها نیازمند پاسخی از ذخایر قوی مواد غذایی است.
سی ان ان افزود: تورم جهانی بطور غیرمستقیم بر بهای همه چیز تاثیر گذاشته، از مواد غذایی، فولاد، الوار تا انرژی ،در کشورهایی که عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی هستند ، بهای مواد غذایی طی ماه آوریل گذشته به بالاترین سطح خود نسبت به سال ۲۰۰۸ میلادی رسید.
این گزارش درادامه می افزاید: بهای مواد غذایی در آمریکا سال گذشته به دنبال شیوع ویروس کرونا و هجوم مردم برای خرید مایحتاج خود به فروشگاه ها افزایش سرسام آوری یافت و طی سال جاری نتوانسته است به حالت عادی باز گردد، در کل بهای مواد غذایی در آمریکا در ماه آوریل گذشته ۲.۴ (دو چهار دهم) درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزایش داشت ، بهای میوه و سبزیجات در آمریکا در ماه آوریل نیز ۳.۳ درصد افزایش نشان داد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.