جلیلی: کشور را معطل مذاکره و FATF نمی‌کنم

یک داوطلب انتخابات ریاست جمهوری گفت: کشورمان نباید نه معطل FATF و نه معطل تحریم‌ها باشد.باید رشد اقتصادی و تعاملات خارجی اقتصادی ما باید با یک رشد چشمگیر شتاب پیدا کند و دولت در اینجا نقش دارد و باید ابتکارات جدیدی داشته باشد.
کد خبر: ۱۰۵۶۷۰۵
|
۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۷ 08 June 2021
|
8785 بازدید
|

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سعید جلیلی امشب در حاشیه نشست کارگروه های دولت سایه در جمع خبرنگاران درباره برنامه‌های دولت در سایه، اظهار داشت: سعی کردیم برنامه ما یک برنامه واقعی و مبتنی بر واقعیت ها و ظرفیت های کشور باشد.خوشحالیم که در دیدن ظرفیت ها و واقعیت ها به این نتیجه رسیدیم که کشور می‌تواند در چهار سال آینده یک جهش داشته باشد. مهمترین موضوع در عرصه سیاست خارجی که به آن رسیدیم این است که باید تعامل سازنده و گسترده با جهان داشته باشیم. ما معتقدیم که نباید معطل چند کشور غربی ماند و مسائل داخلی را معطل آن‌ها کرد. در عرصه خارجی و بین المللی فرصت‌های خوبی داریم که این فرصت‌ها باید به خوبی شناسایی شود تا شکوفایی در کشور شکل بگیرد.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در سال‌های اخیر به جهش تولید و پشتیبانی از آن تاکید فرمودند. زمانی تولید می‌تواند جهش پیدا کند که صادرات هم جهش پیدا کند و زمانی صادرات جهش پیدا می‌کند که شما بتوانید تعاملات سازنده و گسترده با بخش‌های مختلف جهان داشته باشید. امروز در همسایگی ما ۱۵ کشور وجود دارد که آنها وارداتشان هزار میلیارد تومان است و ما هم باید سهمی از این بازار داشته باشیم و مناسبات قوی با آنان داشته باشیم. اگر ما صحبت از جهش می کنیم، باید در همه ابعاد از جمله در تعاملات خارجی و اقتصادی هم باشد.

جلیلی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مهمترین نقد شما از دولت روحانی در عرصه اقتصادی چیست گفت :مهم‌ترین نقدی که ما به دولت در عرصه اقتصادی داریم این است که اقتصاد کشور را معطل موضوعات موهوم کردند. ما صحبت از جهش و پیشرفت اقتصادی می‌کنیم و می‌گوییم که کشور باید جهش داشته باشد و نباید معطل چیزهای دیگر بماند. دولت نباید منفعل باشد بلکه باید فعال باشد و بستر را برای فعال شدن اقتصاد فراهم کند و اجازه ندهد موانع سیاسی ، اقتصادی و حتی برخی حوادث طبیعی اقتصاد را معطل کند.

وی در پاسخ به سوالی درباره FATF، گفت: این که من می گویم کشور معطل نماند این است که چند کشور در دنیا یک نهاد مالی را تشکیل دهند و ما اقتصاد خود را بر اساس مقرراتی که آنها می خواهند معطل آنان کنیم، حتماً غلط است. ما باید راه حل هایی داشته باشیم تا بتوانیم روابط گسترده اقتصادی با کشورهای جهان داشته باشیم. غیر از FATF ، ما با تحریم هایی مواجه هستیم که آمریکا علیه کشورمان اعمال می‌کند و آنان حتی راجع به تراکنش های بانکی ما با کشورهای دیگر هم می‌خواهند نظر دهند. کسانی که بحث FATF را مطرح می کنند، بگویند که با تحریم های ثانویه و اولیه آمریکا می‌خواهند چه کار کنند که به قوت خود باقی است؟

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: بحث ما این است که کشورمان نباید نه معطل FATF و نه معطل تحریم‌ها باشد باید رشد اقتصادی و تعاملات خارجی اقتصادی ما باید با یک رشد چشمگیر شتاب پیدا کند و دولت در اینجا نقش دارد و باید ابتکارات جدیدی داشته باشد. وظیفه دولت این نیست که بنشیند و بگوید که به دلیل این موانع امکان کاری وجود ندارد.

جلیلی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برنامه شما در حوزه فضای مجازی چیست، گفت: فضای مجازی یکی از فرصت های کم نظیر است و باید در جهت پیشرفت کشور از آن استفاده کرد و امروز فضای مجازی و فناوری ها یک فرصت بی‌نظیر و بی‌بدیل را برای کشور فراهم می‌کند و می‌توانید در آن بستر بسیاری از خدمات رسانی ها به مردم را انجام دهید و لذا باید نگاه شما به فضای مجازی یک نگاه فرصت محور باشد و با همین نوع نگاه است که شما نباید اجازه دهید که این فضای فرصت محور تبدیل به فضای تهدید شود.

وی ادامه داد: اگر کسی بخواهد از این فضا علیه ملت ما استفاده و استقلال کشور ما را محدود کند، حتماً وظیفه دولت است که اجازه ندهد که این افراد استقلال و آزادی شما را در فضای مجازی محدود کنند. همانطور که در فضای واقعی این اجازه را نمی دهیم، در فضای مجازی هم باید از استقلال و آزادی کشور و شهروندان مان پاسداری کنیم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: امروز می‌بینید که آنان با جسارت هرچه تمام‌تر مثلاً این اجازه را به شهروندان ما نمی‌دهند که عکس شهید قاسم سلیمانی را در صفحه مجازی خود مورد استفاده قرار دهند. آیا این تهدید استقلال و آزادی یک ملت نیست؟ آیا جسارت به یک ملت نیست؟

جلیلی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آینده روابط ایران با آمریکا و همچنین مذاکرات را چگونه می‌بینید، اظهار داشت: آن چیزی که اهمیت دارد، دفاع از منافع ملی کشور است. مذاکره یک وسیله است و ما به مذاکره یک نگاه مثبت داریم و معتقدیم که مذاکره یک وسیله برای استیفای حقوق ملت است اما مذاکره تنها راه نیست و ما نباید معطل مذاکره بمانیم.

وی ادامه داد: ما از مذاکره استقبال می‌کنیم اما معطل مذاکره نمی‌مانیم و شیوه‌های دیگری برای دفاع از حقوق ملت وجود دارد که به موازات با مذاکره آن کارها هم باید پیش برود. برای مثال اگر ما از خنثی‌سازی و بی اثر کردن تحریم‌ها صحبت می‌کنیم، یک راه آن مذاکره است و راه‌های دیگری هم وجود دارد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه آیا نامزدهای جبهه انقلاب قرار است در نهایت به نفع یک نفر کنار بروند و به اجماع روی یک نفر برسند یا خیر گفت: آن چیزی که در جبهه انقلاب اهمیت دارد، این است که روی آن رویکردهایی که صحیح است و منجر به جهش کشور می‌شود، در باور عمومی جامعه اقناع ایجاد شود و امیدواریم همه نامزدهای جبهه انقلاب این موضوع را به جد دنبال کنند.

وی در واکنش به سوالی درباره مناظره با عبدالناصر همتی،تصریح کرد: عرصه انتخابات و مناظرات و تبلیغات انتخابات عرصه‌ای است برای اینکه مردم بتوانند با نظرات نامزدهای انتخابات درباره هر مسئله که مورد نظرشان است، آشنا شوند. بنده معتقدم کشور را نباید حداقلی اداره کرد و کسانی که نظر متفاوتی دارند، آنان را دعوت به مناظره می‌کنم و آمادگی دارم که از نظراتی که مطرح می‌کنم، با قوت دفاع کنم و نظرات کسانی را هم که به نظراتم انتقاد دارند، پاسخ دهم.

جلیلی درباره رابطه ایران با عراق و اینکه آیا از ظرفیت ارتباط با عراق در جهت بهبود روابط با دیگر کشورهای عربی چون عربستان استفاده می‌کنید یا خیر، گفت: روابط ایران با عراق یک روابط عمیق و دوستانه و تاریخی است. ما امروز شاهد صحنه هایی از دوستی های دو کشور هستیم مانند آن چیزی که در راهپیمایی اربعین صورت می گیرد و بسیار کم نظیر است. بین دولت‌های ما هم یک مناسبات خوبی وجود دارد و حتما از این ظرفیت برای ارتباط با سایر کشورهای منطقه هم استفاده خواهیم کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۹
انتشار یافته: ۱۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
اولا که سالها کشور را منتظر جای مذاکره کردی کسی چیزی بهت نگفت حالا اومدی می گی منتظر مذاکره نمی کنی؟
دوما ایران به عراق برق فروخته نمی تونه پولش را بگیره. تو میایی از گسترش اقتصاد خارجی حرف می زنی؟ دستت توی جیب کاسبان تحریم هست دیگه وگرنه اگر دلت برای بیت المال می سوخت حاضر نبودی یک ریال اضافه تر پرداخت کنی. نه اینکه حالا مجبوریم حداقل 20 درصد اضافه تر پرداخت کنیم و شماها ککتون هم نگزه.
سوما تحریمهای اولیه و ثانویه و کوفت زهرمار سوغات دولت انقلابی شما و مذاکرات نفس گیر و حرفه ایی شما بود. حالا شرط میزاری و fatf را منوط می کنی به همون تحریمها.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
مرغ پخته خنده اش میگیره ! این هشت سال میرفت مذاکره ، فقط توافق می کرد بعدا یه مذاکره دیگه هم داشته باشند ! حتی رو تاریخش هم توافق نمی کرد ...
حالا میگه معطل نمی کنم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
این حرف آقای که معطل FATF نمیشویم بیشتر جنبه تبلیغاتی و دهن پر کن دارد و در گل محمل و بی معنی است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
اخه تعامل با دنیا مگه با بیانیه خوندن صورت می گیرد؟؟؟؟؟؟ اقای جلیلی وقتی دنیا ازت چیزی نمیخره و بخاطر تحریم نمیتونی مبادله مالی داشته باشی میخوای چجوری اقتصاد شکوفا داشته باشی؟ این تفکر تو فقط تعداد بابک زنجانی ها را افزایش می دهد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
دلار ۵۰ هزار تومنی نزدیک است
ایران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
باز هم تفکرات و شعارهای خطرناک وحرافی های بدون فکراحمدی نژادی برای رای جمع کردن ازعوام.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
شما و یار شفیقتان احمدی نژاد هم در دوره خودتون کشور رو معطل تحریم و خارجی ها نکردید و از حالا نتیجه کاملا مشخص هست!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
وعده های دروغینوعده های دروغین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
واقعا شما مشکل دارین
آقای برادر 1 سال حقوقت رو قطع کنن و بهت ماهی 100 کیلو شکر میدن میتونی زندگی کنی؟
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
برای این شعارها و این کاندیدها باید نماز وحشت بخوانید مردم مظلوم ایران.

هنوز نمیدونه الان 2 ساله با همین فرمون میریم تازه یادش اومده.
نمیداند که باید 50 میلیارد دلار درآمد داشته باشیم تا بتونیم نون مردم رو بدیم و دولت سرپا باشه. فکر کرده رئیس تسلا یا صاحب اپل و علی بابا هست که از جیبش مملکت رو اداره کنه.
خدایا یک پولی بما و ذره ای... به ایشان عطا کن.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟