اتحادیه اروپا انگلیس را به اعمال تحریم تهدید کرد

اتحادیه اروپا همزمان با تاخیر در اجرای توافقنامه برگزیت تهدید کرده که اگر انگلیس و اتحادیه در رسیدن به توافق ناکام بمانند، تحریم امکان پذیر می باشد.
کد خبر: ۱۰۵۷۲۷۵
|
۲۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۳ 11 June 2021
|
6579 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل ایرنا از خبرگزاری آسوشیتدپرس، اورسولا فون درلاین رییس کمیسیون اروپا اعلام کرد که گزینه هایی در توافق برگزیت وجود دارد که شاید اتحادیه اروپا برای یافتن یک راه حل به آنها رو بیاورد. این گزینه ها شامل ارجاع اختلافات تجاری به هیات داوری است که می تواند منجر به تحریم های اقتصادی برای انگلیس یا تعرفه های تنبیهی بر واردات کالا از انگلیس شود.

«پروتکل ایرلند شمالی» بمنظور تضمین تجارت آزاد بین جمهوری ایرلند (که عضوی از اتحادیه اروپا باقی می ماند) و ایرلند شمالی (که بخشی از انگلستان به شمار می رود) تصویب شد.

تنش ها در ایرلند شمالی همزمان با تاخیر در اجرای راهبردهای توافق برگزیت افزایش پیدا کرده است.

فون درلاین گفت:هدف اول اتحادیه اروپا اجرای کامل برنامه های برگزیت است و اینکه اتحادیه اروپا مصمم به انجام هر کاری در راستای حفظ صلح و ثبات در جزیره ایرلند است. مهم است که احترام عمیقی برای این پروتکل وجود دارد و ما آن را حفظ می کنیم.

طبق توافق‌نامه‌ای که به پروتکل ایرلند شمالی معروف است، با شروع روابط جدید بریتانیا و اتحادیه اروپا پس از توافق بر سر برگزیت از روز نخست ژانویه ۲۰۲۱ (۱۱ دی۹۹)، کالاها نیازی به بررسی در امتداد مرز ایرلند نخواهند داشت.

انگلیس با سپری کردن دوره انتقالی ۱۱ ماهه، سرانجام از روز یکم ژانویه ۲۰۲۱ از اتحادیه گمرکی و بازار واحد اروپایی خارج شد. اما اتحادیه اروپا ۲۵ اسفند ماه سال گذشته اعلام کرد که اقدام حقوقی علیه بریتانیا به دلیل عدم رعایت مفاد توافق «برگزیت» را آغاز کرده است.

کمیسیون اروپا در حالی از به جریان افتادن دو فرآیند حقوقی علیه بریتانیا خبر داد که لندن اعلام کرده بود به طور یکجانبه آغاز برخی بازرسی‌های گمرکی در ایرلند شمالی را به تعویق انداخته است.

بروکسل بر این باور است که انگلیس به این ترتیب توافق دوجانبه برای خروج این کشور از اتحادیه اروپا که اواخر سال ۲۰۱۹ به امضا رسید را نقض کرده است. هرچند بریتانیا هدف از تعویق آغاز روند بازرسی‌های گمرکی در ایرلند شمالی را فرصت دادن بیشتر به شرکت‌ها برای هماهنگی با مقررات جدید در دوره پسابرگزیت اعلام کرده است.

بریتانیا و اتحادیه اروپا پس از برگزیت در مرز ایرلند شمالی و جمهوری ایرلند هم مرز شده‌اند. ایرلند شمالی بخشی از بریتانیا و جمهوری ایرلند عضوی از اتحادیه اروپا است و بخش مهمی از کشمکش‌های لندن و بروکسل در مذاکرات برگزیت بر سر وضعیت این مرز مشترک بود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟