رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در پاسخ به سوال خبرنگار «تابناک» درباره اینکه آیا نامزدهای اصولگرای انتخابات ریاستجمهوری به نفع ابراهیم رئیسی از انتخابات کنارهگیری خواهند کرد، اظهار کرد: ما رایزنیهای قبلی خود را از چند روز پیش شروع کردیم، اما بنا داشتیم بعد از برگزاری مناظره سوم و نتیجه نظرسنجی، رایزنی های گسترده خود را آغاز کنیم؛ از این روی، از نظر ما هیچ مشکلی وجود ندارد که گزینه های اصولگرای ریاستجمهوری به نفع گزینهای که رای بیشتری دارد، کنارهگیری کنند، چون مردم بدون شک هیچ وقت چهرههایی را که باعث شکست جریان انقلاب شوند نمیبخشند.
حدادعادل درباره اینکه نرجس سلیمانی سابقه کار اجرایی ندارد، تصریح کرد: وی در مکتب شهید سلیمانی تربیت پیدا کرده است که این موضوع خودش یک امتیاز است و از سوی دیگر، خانم سلیمانی دارای تحصیلات در رشته علومسیاسی و حقوق هستند که در رویکرد کاری وی بدون شک تاثیرگذار است.
حدادعادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی اظهار داشت: شورای ائتلاف نیروهای انقلاب تجزیهای برآمده از ۴۲ سال کار سیاسی و انتخاباتی و خصوصا در دهه اخیر است که ابتدا بصورت جمنا اعلام فعالیت کرد و بعدا تجربه جمنا بصورت شورای ائتلاف تکامل یافت و توانست در انتخابات اسفند ۹۸ مجلس یازدهم را تشکیل دهد که محلی انقلابی است.
وی افزود: جامعه ما از نظر قوه مجریه در نقطه عطفی قرار گرفته و عموم مردم با تجربه تلخ هشت سال گذشته، خواهان تغییر و تحولند و این معنا در مناظرات و تبلیغات انتخاباتی هم به خوبی دیده میشود و کسانی که به جریان فعلی تعلق دارند، از پذیرفتن مسئولیت شانه خالی و اعلام برائت میکنند و آش آن قدر شور شده که آشپز هم فهمیده است.
حدادعادل با بیان اینکه شورای ائتلاف بنا دارد، فهرستی که به مردم عرضه میکند حاصل اتاقهای دربسته نباشد، تصریح کرد: اگر این شیوه کارایی هم داشته، متعلق به دهه شصت و اوایل دهه ۷۰ بوده است و امروز با تحولاتی که اتفاق افتاده، باید روشهای جدیدی اتخاذ شود؛ بنابراین در سالهای اخیر تلاشمان این بوده است که نظر مردم را در معرفی افراد برای رای دهی کسب کنیم و این اساس تفاوت ما با گذشته و با برخی دیگر از فهرستهایی است که امروز عرصه شده است.
وی افزود: با ثبت نام گسترده از افزار ۳۱۳ نفر را انتخاب کردیم و از این رای گیری ۸۴ نفر را انتخاب و به مصاحبه دعوت کردیم و با نظم و ترتیب این مناظره انجام شد و بعد به هیات انتخاب فرستادیم و در آن شورای انتخاب ۲۱ نفر را انتخاب کردیم. از این ۲۱ نفر ۹۵ درصدشان سابقه کار اجرایی دارند و ۵۰ درصد تحصیلات فنی مهندسی و ۵۰ درصد تحصیلات علوم انسانی و ۶۲ درصد زیر ۴۲ سال دارند که گواه جوانگرایی است و ۴ نفر زیر ۴۰ سال هستند و ۵۵ درصد این فهرست سابقه مدیریت شهری دارند و ۳ نفر سابقه عضویت در شورای شهر و یک نفر سابقه نمایندگی مجلس دارند و دو نفر معاون شهردار بودند و یک نفر از شورایاریها عضو این لیست شده اند. ۴ نفر بانوان در این لیست حضور دارند و ۱۰ نفر این لیست به خانواده شهدا تعلق دارند.
وی با بیان اینکه نامزدمان برای ریاست جمهوری آقای رئیسی است، گفت: در انتخابات خبرگان نامزدهای معرفی شده از سوی جامعه مدرسین را نامزد شورای ائتلاف میدانیم و اعتقاد داریم در تشخیص خبرگان، جامعه مدرسین صلاحیت دارند و آقایان اعرافی، سعدی و مومن نامزدهای شورای ائتلاف هستند و در میان دورهای، سردار کوثری را برای ورود به مجلس معرفی میکنیم.
حدادعادل با تاکید بر اهمیت مشارکت حداکثری گفت: برای ما مشارکت بالای مردم در انتخابات به اندازه پیروزی نامزدهای مورد نظرمان اهمیت دارد.
وی با بیان اینکه بعد از اعلام فهرست شورای ائتلاف، نرجس سلیمانی فرزند شهید سلیمانی در فهرست شورای ائتلاف انتقادهایی شنیده شد، گفت: خانم سلیمانی خودشان مستقل برای نامزدی شورای شهر تصمیم گرفته بودند و ما نه از تصمیم ایشان مطلع بودیم و نه درخواستی از ایشان کرده بودیم. ما هم چند روز پیش مطلع شدیم.
رییس شورای ائتلاف افزود: درک ایشان از وصیت پدرشان این بوده که خانواده سلیمانی از ورود به فعالیتهای اجتماعی نفی نشده اند و این به خود ایشان مربوط بوده است. تصمیم ایشان حضور منفرد در انتخابات بود، ولی احتمال دادیم حضور منفرد ایشان باعث شود اطلاع رسانی مناسبی صورت نگیرد و موفق نشود و بعید میدانستیم که اگر رای نیاورد دشمنان شهید سلیمانی در داخل و خارج کشور این رای نیاوردن را به گونه دیگری تفسیر کنند و این طور وانمود کنند که مردم از ارزشهای شهید سلیمانی فاصله گرفته و ما برای جلوگیری از چنین اتفاقی، ظرفیتمان را در اختیار ایشان گذاشتیم و با رای شورای انتخاب که دو بار هم رای گیری شد، ایشان رای آورد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.